Lochmaddy færge

Lochmaddy passager- og færger

Lochmaddy passager- og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra Lochmaddy til Uig på Skye.

Sammenligne alle tilgængelige Lochmaddy færge billetpriser i realtid og bog billigst tilgængelige Lochmaddy bilen og passager-færge billetter sejler til og fra Lochmaddy, Uig på Skye med Caledonian Mac Brayne (Calmac) færger online med onlinemeddelelser bekræftelse.

Sammenlign bog og betale mindre for Lochmaddy færge billetter på www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Lochmaddy Ferries
Billet priser & reservationer


Bog Lochmaddy færge billetter
færge billet pris med Caledonian Mac Brayne (Calmac) for færger sejler fra Lochmaddy til Uig på Skye online på forhånd at nyde den billigst tilgængelige.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Lochmaddy passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Lochmaddy færge billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

Mere om Lochmaddy

Lochmaddy er en færge havn på øen North Uist i ydre Hebriderne og landsbyen hovedstad og vigtigste afregning på øen North Uist.

Det er også endestation for færgen til Uig på Skye, som indeholder den korteste link til Uists fra fastlandet Skotland.Lochmaddy har en lang historie.Området oprindelige navn var Cearsabhagh eller Kersivay, sandsynligvis givet ved Nordisk beboere til 1000 år siden som en beskrivelse af den komplekse figur af bugten.

I 1600-tallet var Loch nam Madadh navnet i anvendelse, en henvisning til klipperne i indgangen til loch formet som hunde eller ulve hoveder (madadh på gælisk). Eventuelt første referencen til den skriftligt var en betænkning af loch bliver brugt som en base pirater i 1616.

Du kan udforske landsbyen til fods, selv om det er en temmelig spredte løsning og ofte en direkte rute fra a til b ikke er muligt på grund af kystlinjen.

Lochmaddy Ferry Terminal

Der var en kaj på Lochmaddy ved 1703, og i 1802 en fiskerby blev bygget her for at drage fordel af rigelige sild i nærliggende farvande.I 1834 indtog Lochmaddy rolle som North Uist endestation for dampapparater fra Uig; en rolle udvikles yderligere med ankomsten af de første køretøj færger i 1963.I 1985 blev der indført en roll-on-roll-off service, og fra 1989 en søndag tjenesten startet på Uig-Lochmaddy ben af denne tjeneste, trods nogle lokale modstand.

Indtil 1996 Lochmaddy færge links til forudsat Uig på Skye og Tarbert på Harris det eneste middel til transport af køretøjer mellem de to vigtigste dele af Western Isles.Siden fremkomsten af lyden af Harris færgen denne rolle er forsvundet, men de fleste trafik kommer pos. syd fra den sydlige endestation for lyd Harris Ferry på Berneray via Lochmaddy alligevel.

Kroen kaldet Taigh Chearsabhagh blev bygget i Lochmaddy i 1741 ved en lokal købmand.Taigh Chearsabhagh blev senere konverteres til et hus før, i 1995, gasmængde konvertering som en imponerende Museum og Arts Centre.

Kroen kaldet Taigh Chearsabhagh blev bygget i Lochmaddy i 1741 ved en lokal købmand.Taigh Chearsabhagh blev senere konverteres til et hus før, i 1995, gasmængde konvertering som en imponerende Museum og Arts Centre.

Lochmaddy Hotel blev bygget i 1864 til at rumme besøgende kommer ved damper for at fiske eller skyde, og ad gangen hotellet ejes 29 bådene på dens forskellige fiskeri søerne.Det er i dag stadig vært fiskere og andre besøger North Uist i dens 15 værelser.En meget mere nylige ankomst på scenen i Lochmaddy er fremragende Tigh Dearg Hotel.Navnet kommer fra gælisk for røde hus: og grunden er indlysende, når du ser hotellet.Tigh Dearg tilbyder yderst komfortabel indkvartering og fremragende mad.

Lochmaddy Hotel og færgen er endestation turist Information Centre, mens tilbage mod hoveddelen af landsbyen er hvad der må være en af de bedste placeret banker i Skotland.Lochmaddy tilbyder også budgettet rejsende hostel indkvartering i Uist udendørs centrum.

Lochmaddy er hjem for en række markante bygninger Lochmaddy Hotel, Tigh Dearg Hotel og Taigh Chearsabhagh.Kirken blev bygget i 1891, mens Sheriff Court daterer sig tilbage til 1875.Hospitalet, lidt fjernet fra resten af landsbyen, blev oprindeligt bygget som et fattige hus i 1882, men lukket i 2001.

 


Bedst rådighed Lochmaddy færge billet prisgaranti

Bedste Lochmaddy færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Caledonian Mac Brayne (Calmac) passager og bil-færger billetprisen til og fra Lochmaddy.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for din valgte Lochmaddy færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Lochmaddy færge billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.Hvis du vil reservere Lochmaddy færgen bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Lochmaddy Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Lochmaddy færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Lochmaddy til vores laveste tilgængelige billetprisen.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder til Lochmaddy og til over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her