Lochboisdale færge

Lochboisdale passager- og færger

Lochboisdale passager- og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra Lochboisdale til Castlebay og Oban.

Sammenlign alle tilgængelige Lochboisdale færge billetpriser i realtid og bog billigst tilgængelige Lochboisdale bilen og passager færgen sejler til og fra Lochboisdale, Castlebay og Oban med Caledonian Mac Brayne (Calmac) færger online instant bekræftelse med billetter.

Sammenlign bog og betale mindre for Lochboisdale færge billetter på www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Lochboisdale Ferries
Billet priser & reservationer


Bog Lochboisdale færge billetter
færge billet pris med Caledonian Mac Brayne (Calmac) for færger sejler fra Lochboisdale til Castlebay og Oban online på forhånd at nyde den billigst tilgængelige.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Lochboisdale passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Lochboisdale færge billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

 

Mere om Lochboisdale

Lochboisdale  (eller Loch Baghasdail) er bygget på en upløjet fremspringende ind den godt beskyttede Loch Baghasdail.Det er bedst kendt som endestation på færgen til Castlebay på Barra og Oban; og som følge heraf er den vigtigste gateway til South Uist.

Lidt synes at være sket her indtil sild boom i sidste halvdel af 1800-tallet, når det udviklet som et vigtigt fiskeri station.Måske den mest betydningsfulde udvikling var bygningen af en damper pier i 1880, og to år senere blev den efterfulgt Lochboisdale Hotel, imponerende anbragt på bakkeskråning udsigt over havnen og loch.

Landsbyen selv langsomt udviklet sig til det, du ser i dag.Mission kirken med udsigt over havnen blev bygget i 1905 og har for nylig undergået store renovering.

Lochboisdale Ferries

Ligesom Lochmaddy på North Uist, er Lochboisdale beliggende på en smal forbjerg fra hvor færger besejler bølger Oban, Barra og Tiree.Der er nogle grundlæggende faciliteter her at drage fordel af, før du afværge, ligesom en bank, selv om den nærmeste supermarked er tre kilometer borte.

En bemærkelsesværdig bosiddende i området i 1930 ' erne var Margaret Fay Shaw, amerikansk forfatter og musikteoretiker, der gjorde meget for at indspille sange og folklore af South Uist.I 50 ' erne havde Daliburgh, vest for Lochboisdale, erhvervet en skole, et hospital og South Uists vigtigste power station, køre på dieselolie.

Ved 1953 dampapparater forbundet Lochboisdale med Oban, Castlebay, Mallaig og Lochmaddy i North Uist: en angivelse som landtransport i Uists var stadig vanskeligt.Selv om Lochmaddy i North Uist blev serveret ved færger stand transporterer køretøjer fra 1963, havde Lochboisdale til at fortsætte med en damper tjeneste indtil ankomsten af roll-on, roll-off MV Iona i 1974.Tjenesten Oban-Castlebay-Lochboisdale tilbydes i dag af MV Clansman og MV Herren over øer.

Dagens Lochboisdale er fokuseret meget på sine færge endestation.I de seneste år bygningerne udsigt over havnen har været nyplanlægning og nu præsentere et attraktivt hvid-harled ansigt til verden.I nærheden er nye turist Information Centre og en bank.

Hvis du ankommer fra eller afsejler ad søvejen (og de fleste besøgende til Lochboisdale gør ene eller det andet) holde et kig ud på sydsiden af Loch Baghasdail mund til øen af Calvay eller Calbhaigh.Det er hjemsted for en automatisk fyr og til resterne af Caisteal Calvay, et slot dateres tilbage til 1200s.Dette var en af Bonnie Prince Charlie's (mange) skjule steder i 1746, men slottet var allerede en ruin inden da.Selvom én gang har indgået en dæmning, er øen nu kun tilgængelig med båd.

 


Bedst rådighed Lochboisdale færge billet prisgaranti

Bedste Lochboisdale færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Caledonian Mac Brayne (Calmac) passager og bil-færger billetprisen til og fra Lochboisdale.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for din valgte Lochboisdale færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Lochboisdale færge billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.Hvis du vil reservere Lochboisdale færgen bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Lochboisdale Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Lochboisdale færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Lochboisdale til vores laveste tilgængelige billetprisen.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder til Lochboisdale og til over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her