Lixuria (Kefalonia) færge

Lixuria passager- og færger

Lixuria passager- og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra Lixuria til Killini.

Sammenlign alle tilgængelige Lixuria færge billetpriser i realtid og bog billigst tilgængelige Lixuria bilen og passager-færge billetter sejler til og fra Lixuria, Killini med Ioniske færgen linje færger online med onlinemeddelelser bekræftelse.

Sammenlign bog og betale mindre for Lixuria færge billetter på www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Lixuria (Kefalonia) færger
Billet priser & reservationer


Bog Lixuria (Kefalonia) færge billetter
færge billet pris med Ioniske færgen linje for færger sejler fra Lixuria til Killini online på forhånd at nyde den billigst tilgængelige.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Lixuria passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Lixuria færge billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

 

Mere om Lixuria / Kefalonia 

Kefalonia  er en af de mest populære destinationer af de Ioniske øer og den største ø i gruppen beliggende mellem Lefkas og Zakynthos.

Kefalonia er placeret på vestkysten af Grækenland, og har et mildt klima med udmærkede strande.

Ø Kefalonia er undsluppet masseturisme og for nylig blev brugt filmen Captain Corelli's Mandolin, angive i krig-tid Kefalonia.Filmen, med Nikolas Cage, blev en enorm succes og det lægge Kefalonia fast på den 'skal besøge' liste over destinationer

Denne græske ø har mange vidunderlige strande med fint sand og turkis, blegemiddel-lignende, farvande specifikke til øen.

Andre af dets mange skønheder er dens maleriske landsbyer, dens nationalpark på sit højeste bjerg (Mount Ainos) på som en sjælden boksrum fir skov vokser og fantastisk landskaber.Dette afsnit har alt omkring øen.

Lixuria færge Marina

Kefalonia er en stor ø med forskelligartede og dramatiske sceneri.Øen har mange vidunderlige bays og indsugningstragterne, der bidrager til at danne dens usædvanlige figur.Den nordlige rocky kystlinje har små og ren, RAL strande, mens de sydlige kyster, er lang og sandede.Kefalonia venter på blot at blive undersøgt og med en god vejnet øen er ideel til kørsel.For dem der foretrækker et langsommere tempo, er Kefalonia en stor ø til Gåture, Cykling og Ridning.Med de græske øer af Lefkas, Zante og Ithaca tæt ved, kan du tage en færge, motordrevne-båd eller yacht at udforske Ioniske kyster.Eller måske vil du blot slappe?Kefalonias forbløffende strande afventer.

Kefalonia er den største af de Ioniske øer og dramatisk forskellige fra resten.Når stemt tiende i en verden scenic beauty league, prale Kefalonia nogle af de bedste strande på de græske øer.Det er en ø udforskes.Første skal på listen være Kefalonia hulerne.Hulerne har opholdt sig køligt over tusinder af år, det har taget for at danne flerfarvet stalakitter og stalagmites, udfylde huler.

Kefalonia er mere bjergrigt end andre Ioniske ø med Mount Ainos i syd med dens højeste top - Megalos Soros - der når op til 1626 meter.Mount Ainos er omfattet af en meget sjældne arter af fir tree (Abies Cephalonensis). Læs mere i afsnittet Kefalonia Flora og Fauna.

Kefalonia har mange vidunderlige bays og indsugningstragterne at danne dens usædvanlige figur og rocky kystlinjen har småt og ren, RAL og sandy strande.Ligger Myrtos Bay med sine fantastiske hvide sand og RAL stranden og utroligt dybt blågrønne havet på den nordøstlige kyst af øen.Herfra er landsby Assos synlig - en lille hamlet nestling ved foden af en halvø, kronet af en imponerende venetianske fæstning.Yderligere bevarer nord landsby Fiscardo sin venetiansk stil med en smuk harbour foret med fiskeri caiques, luksus yachter og daglige krydsere.Sydkysten kan prale af nogle mere vidunderlige strande begunstiget af marine skildpadder, som er nøje overvåget af en lokal skildpadde beskyttelse gruppe.

Der findes så mange forskellige måder stavemåde Kefalonia: Cephalonia, Cephallonia, Kefallonia, Kefallinia.Nogle mener, at ø Kefalonia blev opkaldt efter mytologiske tallet Cephalus mens andre siger det er afledt af det græske arbejde for hoved, 'kephalos' som øen er den største af ioner og deres naturlige hoved eller leder.Mange lokale familier af Kefalonia har efternavne slutter i "atos" og næsten alle samfund i Kefalonia har et navn, der ender i "ata" 

 


Bedst rådighed Lixuria færge billet prisgaranti

Bedste Lixuria / Kefalonia færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Ioniske færgen linje passager og bil-færger billetprisen til og fra Lixuria.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for din valgte Lixuria færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Lixuria færge billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.Hvis du vil reservere Lixuria færgen bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Lixuria Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Lixuria færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Lixuria til vores laveste tilgængelige billetprisen.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder til Lixuria og til over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her