Livorno færge

Livorno passagerskibe og færger

Livorno passager og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra Livorno Barcellona, Bastia, Golfo Aranci, Olbia, Palermo, Tanger Med, Termini Imerese og Valencia.

Sammenlign alle foreliggende Livorno færge billetpriser i realtid og bestille de billigst tilgængelige Livorno bil og passager-færge billetter sejler til og fra Livorno, Barcellona, Bastia, Golfo Aranci, Olbia, Palermo, Tanger Med, Termini Imerese og Valencia med Grimaldi linjer, Corsica Ferries, Moby eller Grandi Navi færgen Line færger online med onlinemeddelelser bekræftelse.

Sammenlign bog og betale mindre for Livorno færge billetter på www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Livorno færger
Billet priser & reservationer


Bog Livorno færge billetter
med Grimaldi linjer, Corsica Ferries, Moby eller Grandi Navi færgen linje for færger sejler fra Livorno Barcellona, Bastia, Golfo Aranci, Olbia, Palermo, Tanger Med, Termini Imerese og Valencia online på forhånd at nyde den billigste tilgængelige færge billet pris.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Livorno passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Livorno færge billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

 

Mere om Livorno

Port Livorno er en af de største italienske søhavne og en af de største søhavne i det Tyrrhenske hav bassinet.Porten er også en vigtig arbejdsgiver i området med mere end 15.000 medarbejdere, der levere tjenesteydelser til mere end 7.500 skibe hvert år.

Livorno en travl havn og by ligger på en række brede kanaler giver det en atmosfære, som er enestående i Toscana.Det har en stor fødevaremarkedet og nogle fremragende fisk restauranter og trods omfattende krigsskader, stadig bevarer mange fascinerende punkter af interesse, som sammen recount byens fire - hundrede års historie.

Den omgivende provinsen Livorno, strækker sig mod syd, giver en blanding af veludstyrede seaside resorts og forbløffende vilde sandstrande.Væk fra kysten er blide bakket landskab oversået med mange små byer og landsbyer med stor charme.

Livorno folk er berømt i hele Italien for deres snarere oprørske og endda anarkistiske karakter."Komme til Livorno og gøre som du venligst" går man siger, og der er helt sikkert et element af sandhed i denne.

Livorno færger

Livorno , den toscanske gateway til Middelhavet, er krydset af kanaler og beliggende ved havet.

Planlagt som en ideel by i 1500-tallet, afslører Livorno sin historie gennem dens distrikter karakteriseret ved de galileiske kanaler, som stadig sejlbare, og gennem dets port, overses af tårne og fæstninger, førende til byen Center.

Omkring midten af 1800-tallet optrådte de første badning virksomheder i Italien i Livorno.Denne tradition fortsætter stadig takket være byens badning virksomheder, gæstfri og imødekommende, beliggende langs den shoreline promenade, der strækker sig til mange kilometer blandt imponerende 1800-tals bygninger, villaer i Liberty-stil og den grønne vegetation: fyrretræ træer, tamarisks og oleanders.

Der er mange steder af interesse ved havet som: Naval Academy, en prestigefyldt uddannelse skole for officerer i den italienske flåde grundlagt i 1881, byen akvarium, Natural History museum i Middelhavsområdet, Caprilli racecourse, en hundrede - år-gamle indstilling til vigtige hest racing årstider og Terrazza Mascagni, som tilbyder en vidunderlig udsigt over nogle af øerne i arcipelago toscano: Elba, Capraia og Gorgona, så vidt Corsica.

Lige netop ud over Livorno stå rosafarvet sten klipperne af Calafuria og Romito ovenfor en forbløffende krystalklart hav.

Når Florentine Medici linealerne etableret først byen i det sene-d.16 århundrede, overføres de en seried af love kaldes den "Leggi Livornine" invitere folk fra enhver race, religion eller baggrund til at komme og udfylde deres nyligt konstrueret havn-side by, selv tilbyder immunitet til dem med en tvivlsom fortid.Så det er næppe overraskende, at den resulterende befolkning var en varieret og farverige, der indeholder et væld af kulturer, sprog og fag.

Dagens Livornese er en opfindsom mennesker, bruges til at få når gange er svære.De er berømte for deres vil irrelevant sans for humor, deres fastsat tilbage art og deres kærlighed til livet i almindelighed.I modsætning til andre toscanske byer er Livorno et sted, hvor ingen virkelig sind, hvis du ikke kender din Michelangelos fra din Leonardos.Selvom byen ikke vil til kulturelle sider af samme sag, kan du vedtage en meget mere afslappet tempo og nyd solskin og såvel fødevarer som!

Dette hjørne af Toscana, mellem Livorno og Piombino, kaldes den etruskiske kyst.

De smukke strande og den grønne Middelhavsområdet ma-quis, syd for Livorno, er landskaber som har kun delvist pillet ved mand, men som bevare freden og skønheden, som også stimulerer fornøjelsen af viden.Der findes beskyttede habitater i oaser, wildlife tilflugtssteder, parker og reserver, som giver husly til rogn og dådyr, grævlinger og porcupines, falke og flamingos.

Der er hills dækket i woods og præget af middelalderlige fæstninger, fristende havbugter overses af fiskeri landsbyer.Dette er et land, som aldrig ophører med at overraske.Og som tilbyder idéer til alternativ ferie i åben luft, på seafloors befolket af en lang række fisk i havene nedpløjning af delfiner og stribede delfiner i de gamle bymidter rigt med monumenter og i placerer på som har markeret vigtige kapitler i vores historie og poesi: avenue of cypresser, der inspirerede Giosue Carducci, vinder af Nobelprisen i 1906 og de største italiensk digter af the turn of the century, danner tilgangen til Bolgheri.

 


Bedste foreliggende Livorno færge billet prisgaranti

Bedste Livorno færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Grimaldi linjer, Corsica Ferries, Moby eller Grandi Navi færgen linje passager og bil-færger billetprisen til og fra Livorno.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte Livorno færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Livorno færge billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.For at booke Livorno færgen bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Livorno Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Livorno færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Livorno på vores laveste tilgængelige billet pris.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder til Livorno og over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her