Lismore færge

Lismore passagerskibe og færger

Lismore passager og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra Lismore Oban og Port Appin.

Sammenlign alle tilgængelige Lismore færge billetpriser i realtid og bog billigst tilgængelige Lismore bilen og passager færgen sejler til og fra Lismore, Oban og Port Appin med Caledonian MacBrayne (Calmac) færge færger online instant bekræftelse med billetter.

Sammenlign bog og betale mindre for Lismore færge billetter på www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Lismore færger
Billet priser & reservationer


Bog Lismore færge billetter
med Caledonian MacBrayne (Calmac) færgen færger, der sejler fra Lismore Oban og Port Appin online på forhånd at nyde den billigste tilgængelige færge billet pris.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Lismore passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Lismore færge billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

 

Mere om Lismore

Lismore en ø er beliggende i Loch Linnhe på vestkysten af Skotland.Det er besvaret af en bilfærge fra Oban og en passager-færge fra Port Appin.

Blot 7 kilometer af bilfærge fra Oban og en blot 5 minutters passage af passager-færge fra Port Appin, det er et af de mest tilgængelige Argyll øer.

Lismore , lang, smal, lavtliggende og fertile, sidder pænt i Loch Linnhe i den sydvestlige ende af de store Glen.

Øen er rolige og uspolerede, og omringet på alle sider af bedøvelse bjerg kulisser, fra Ben Nevis i nord (snedækkede vinteren) og Glencoe bakkerne, runde i urets retning, at Ben Cruachan, bakkerne i Mull mod syd og Morvern mod vest.

Lismore Island Ferry fyr

Lismore øen er gennemsyret af historie, særligt religiøse historie, have været sæde for biskopper Argyll, med en katedral kirke, datering fra 1200-tallet, dels overlevende i de nuværende kirken Saint Moluag.

Og kirken er der en folkeskole, et shop/postkontor, en offentlig Hall og vores seneste stolte tilføjelse, en prisvindende gælisk Heritage Museum og café. Det museum, plus rekonstruerede croft house, skal ses at få en bedre forståelse af øens historie.

Lismore har mange historier at fortælle hele vejen fra forhistorisk tid gennem Luftafstande og anden VERDENSKRIG.

Lismore Historical Society åbnede sin nye gælisk Heritage Museum (Ionad Naomh Moluag) i marts 2007.Specialudviklede bygningen huser en udstilling (Tel: 0163 760030) og en café med balkon (Tlf: 01631 760 020). 

Dette er støder op til Tigh Iseabal Dhaidh, som er en traditionel århundrede hytte.Optagelse gebyr.Åbent for besøgende i sommermånederne (lukket søndage). Tel: 01631 760257.

Der er talrige historiske fortidsminder på øen herunder mange Bronze Age cairns og jernalder duns.Tirfuir Broch - som kan ses fra Balnagown Croft - er en af de bedst bevarede galleried Pictish brochs i landet.Dokumentation for tidligere besættelse blev afdækket ved Balnagown, når en neolitiske sten axe-hovedet blev fundet datering fra 3500 f.kr.

Lismore Parish Church (også kendt som katedralen i Øer) er bygget fra dele af øens oprindelige katedralen, som blev brændt ned under Reformationen.Kirkegården har nogle smukke middelalderlige objekter og er ry for at være det nedgravning sted af Saint Moluag, som nåede Lismore fra Irland i 561 A.D.og nedsat hvad blev et vigtigt monastiske Center.

Trods dens tilgængelighed vil du føle dig når du trin off færgen, du har ankom i en anden verden.Der er en øjeblikkelig sans for fred, har "got væk". Når færgetrafikken har forlod, er der lidt lyd men udskrivelse af fugle.Luften er ren og euforiserende!

 


Bedst rådighed Lismore færge billet prisgaranti

Bedste Lismore færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Caledonian MacBrayne (Calmac) færge passager og bil-færger billetprisen til og fra Lismore.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte Lismore færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Lismore færge billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.For at booke Lismore færgen bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Lismore Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Lismore færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Lismore til vores laveste tilgængelige billetprisen.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder Lismore og over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her