Lipsi færge

Lipsi passagerskibe og færger

Lipsi passager og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra Lipsi Patmos, Leros, Rhodes og Piræus.

Sammenlign alle tilgængelige Lipsi færge billetpriser i realtid og bog billigst tilgængelige Lipsi bilen og passager færgen sejler til og fra Lipsi, Patmos, Leros, Rhodes og Piræus med Flying delfin Hydrofoils billetter færger online med onlinemeddelelser bekræftelse.

Sammenlign bog og betale mindre for Lipsi færge billetter på www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Lipsi færger
Billet priser & reservationer


Bog Lipsi færge billetter
med Flying delfin Hydrofoils færger, der sejler fra Lipsi Patmos, Leros, Rhodes og Piræus online på forhånd at nyde den billigste tilgængelige færge billet pris.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Lipsi passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Lipsi færge billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

 

Mere om Lipsi

LIPSI  er et af de mindre øer blev fundet i den nordlige ende af Dodekaneserne kæden der kører op vestkysten af Tyrkiet.Lipsi ligger mellem større øerne Kalymnos og Samos og fordele stærkt fra en god naturlige harbour og bliver på en rute, vigtigste færge.

Besøgende kan afskedige alle de forældede rapporter af 'donkey-styret' Lipsi, som tyder på, ikke findes nogen færdsel med motorkøretøjer her.Besøgende vil undvigemanøvrer løbehjul, ikke æsler, eftersom øens veje blev forbedret.

Den enorme harbour har også undergået en større useful og ekspansion på ordre til at rumme besøger sommer yacht flotillas at nu gøre Lipsi en skal stille stop på ruten ferie sejlsport.

Lipsi Ø  er meget små - besøgende kan gå næsten enhver af strandene i en dag - og det er nu krydsede med et netværk af stier og veje, Courtesy store mængder EU indrømmer penge.

Lipsi ø færger

Pladsen er centrum for lokale liv og akacie træer langs ene side give en attraktiv baggrund for taverna tabeller.Landsbyen butikker er alle inden for et par sekunder gåtur og de smalle gader er næsten trafik-fri, undtagen transportcykler og den uundgåelige løbehjul.

Der er en nice by strand god sand, adskilt fra havnen ved en halvø og derfor rene.En minibus tjener de to andre mest populære strande: én ad Platys Yalos i nord er indstillet i et omkredsende arm beskyttelsen af den fra Meltemi og med en vellidte taverna med udsigt over det.Den anden er en serie af sandede pladser på Katsadia, også med den obligatoriske taverna, med dejlig visninger syd til Leros og Kalymnos.

Flatter, østlige, halvdelen af øen tilbyder god walking og øde sandstrande; NW af øen opfordrer mere udfordrende walking.Caiques give dagsture, svømning holder, at syv Holme AFRUND Lipsi såvel som på tværs til Patmos.Hydrofoils og færger gør det muligt at besøge Leros, Agathonisi og agencées, men kontrollere fartplaner! 

Langs den lille havn og på village i toppen af bakken finde besøgende de fleste af de lokale indkvartering i Lipsi, hoteller, værelser og lejligheder.Du kan finde lokale delikatesser i små taverns og caféer.Se for lokale produkter, nemlig timianhonning (produceret den traditionelle måde), vin, ost, mælkeprodukter (touloumotyri ost, den lokale version af Hytteost kaldet mizithra) og druer.

Også at finde på markedet: loom-vævede tekstiler, tæpper og "fookadia" (klud udposningerne bruges til at stamme ost). Dagsture og turbåde er organiseret til og omkring omgivende småøerne henviser dem af typen politiorgan vil finde forskellige stier til at føre dem til nogle virkelig naturskønne pletter.Hvis du rejser fra Rhodes eller Kos kan du dagligt bruge katamaran Dodekanissos.

Lipsi har ikke daglige forbindelser med færger fra Athen, så du kan få der enten fra Patmos eller Leros.Om sommeren er der én gang en uge forbindelse med Cyclades ø af Mykonos med færge båden Milena fra Leros.

 


Bedst rådighed Lipsi færge billet prisgaranti

Bedste Lipsi færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Flying delfin Hydrofoils passager og bil-færger billetprisen til og fra Lipsi.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte Lipsi færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Lipsi færge billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.For at booke Lipsi færgen bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Lipsi Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Lipsi færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Lipsi til vores laveste tilgængelige billetprisen.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder Lipsi og over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her