Lipari færge

Lipari passagerskibe og færger

Lipari passager og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra Lipari til Napoli.

Sammenlign alle tilgængelige Lipari færge billetpriser i realtid og bog billigst tilgængelige Lipari bilen og passager-færge billetter sejler til og fra Lipari, Napoli med Hurtigbåde færgen linje færger online med onlinemeddelelser bekræftelse.

Sammenlign bog og betale mindre for Lipari færge billetter på www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Lipari færger
Billet priser & reservationer


Bog Lipari færge billetter
færge billet pris med Hurtigbåde færgen linje for færger sejler fra Lipari til Napoli online på forhånd at nyde den billigst tilgængelige.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Lipari passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Lipari færge billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

 

Mere om Lipari

Lipari øen er den største af de Lipariske Øer.Det ligger 22 km fra Milazzo, som er dens naturlige link til fastlandet.

Dens vulkanske karakter er åbenbaret af dets dominerende farver: hvid pomice-brikker spredt rundt omkring kystlinjen og sort af obsidian af Castellaccio Vecchio.

Lipari ø er ideel til trekking.Der er mange ruter på øen fra let til hårde niveau.Sværhedsgraden afhænger af sæsonen.Nogle spor er meget vanskeligt eller næsten umuligt at følge sommeren på grund af varmen.Der er kort der opkøbes på Lipari, men man må spørge lokale folk til at finde nogle af sporene.

Lipari har spektakulære strande og betagende ujævn kyster hvis vægge stige forhaster fra under havet.Udover byen Lipari findes der fire flere landsbyer på øen: Canneto, Acquacalda, Quattropiani og klaver Conte.

Lipari Ferry Port

Lipari ø er ideel til trekking.Der er mange ruter på øen fra let til hårde niveau.Sværhedsgraden afhænger af sæsonen.Nogle spor er meget vanskeligt eller næsten umuligt at følge sommeren på grund af varmen.Der er kort der opkøbes på Lipari, men man må spørge lokale folk til at finde nogle af sporene.

En kort gåtur ned ad bakke kan gøres på vejen fra Quattropani til Acquacalda på den nordlige side af Lipari.Dette kan gøres selv under sommeren og tager ca. 45 minutter.Du nyde visningen af Salina og de nordlige Lipariske Øer under denne gåtur.

Fra den gamle Kaolin Mine mellem Pianoconte og Quattropani er det muligt at gå til den termiske bad af San Calogero eller til landsbyen Quattropani.Styrtløb nær havet findes ruin et Saracener tårn og fifthy meter væk det er muligt at gå ned på den sorte clifs til et bad.

Gøre disse til ture under forår.Fra Marina Corta er der et spor Monte Gallina og Monte della Guardia.Du nå til den vestlige side af øen og vil nyde de to Faraglioni fra opadrettede.Du er i stand til at nå på gaden, der fører dig fra det vulcanologic observatorium foran Vulcano, tilbage til Lipari by.Du bør gøre dette vandretur sent på eftermiddagen sommeren.Løbet eftermiddagen i sommeren kan du også foretage en gåtur fra kirken Santa Lucia i Lipari Valle Muria, stranden på den vestlige side af Lipari.

Lipari er den best-equipped base for ø-hopping, med masser af steder at bo, spiser og drikker.

 


Bedst rådighed Lipari færge billet prisgaranti

Bedste Lipari færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Hurtigbåde færgen linje passager og bil-færger billetprisen til og fra Lipari.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte Lipari færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Lipari færge billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.For at booke Lipari færgen bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Lipari Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Lipari færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Lipari til vores laveste tilgængelige billetprisen.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder Lipari og over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her