Limnos færge

Limnos passagerskibe og færger

Limnos passager og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra Limnos Lesvos, Hios og Kavala, Rafina, Piræus, Alexandroupolis og Thessaloniki.

Sammenlign alle tilgængelige Limnos færge billetpriser i realtid og bog billigst tilgængelige Limnos bilen og passager færgen sejler til og fra Limnos, Lesvos, Hios og Kavala, Rafina, Piræus, Alexandroupolis og Thessaloniki med Anek Lines, Blue Star Ferries og Flying delfin billetter færger online med onlinemeddelelser bekræftelse.

Sammenlign bog og betale mindre for Limnos færge billetter på www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Limnos færger
Billet priser & reservationer


Bog Limnos færge billetter
med Anek Lines, Blue Star Ferries og Flying delfin færger, der sejler fra Limnos Lesvos, Hios og Kavala, Rafina, Piræus, Alexandroupolis og Thessaloniki online på forhånd at nyde den billigste tilgængelige færge billet pris.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Limnos passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Limnos færge billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

 

Mere om Limnos

Limnos med en af de smukkeste havne i Grækenland, smukke strande og maleriske, traditionelle landsbyer uberørt ved moderne turisme, passer næppe med nogen græsk ø stereotyper.Det ligger lavt med forsigtigt rullende hills, en frodige grønne gulvtæppet i foråret bliver cracling gul-brun i sommeren.Landskabet er oversået med felter af korn, quirky scarerows og bistader.

Limnos var berømte siden antikken til dens vineyiards; Aristoteles skrev om den traditionelle rød vin af øen, produceret fra en meget gamle og enestående række druemost, han kaldes Limnio (lokalt omtalt som Kalambaki). 

Det var hellige øen Guds smithy Hephaistos (Vulcan), som var tilbedt på Mount Moschylus, som i oldtiden udledes en fiery jet asphaltic gas.I dag Limnos' vulkansk fortiden er manifestet i dens astringent hot springs og yderst svovlsyre Limnian jorden, blev fundet nær Repanidi, anvendes fra oldtiden indtil tyrkiske besættelse til helbredelse sår og maven brokken.

Der er hyppige færge forbindelser med Lesvos (Mytelene), Hios og Kavala og hydrofoilbåd med Lesvos, Samos og Hios.

Limnos Island Ferry
Steder til besøg på Limnos Ø 

Myrina (Kastro) 
Øens hovedstad og havnen, er undertiden kendt som Kastro til dens romantisk slot bygget over den klippefyldte forbjerg midt i sandede kysten.En længe vigtigste shopping gade nudler op fra kommercielle havnen i syd, foret ved huse og butikker bygget i Thracian stil med lidt haver.

Gåtur op til slottet (Kastro) tilbyder en fin visning over meget lav rullende øens og på tværs af havet til Athos-bjerget.Slottet fundamenter datoen tilbage til klassisk tid, da det var webstedet af et tempel Artemis.Væggene var bygget i 1186 af Andronicus Comnenus jeg og derefter hastighedsfordeling genopbygget ved stormænd i 1400-tallet og tyrkerne i slutningen af 1500-tallet.

Slottet opdeler Myrinas havnefronten i to, the harbour beach på sydsiden nær den kommercielle port og nord, den vigtigste længe sandede Romaikos Yialos (beach), med Taverner og meget af byens natteliv.Deaktivere Romaikos Yialos, er det arkæologiske Museum for nylig blevet renoveret for at imponere sine fremragende indsamling, påfyldning 10 værelser med resultaterne fra Limnos.Der er forhistorisk relikvier fra Poliochne, opdagelser fra Hephestia, Hloi og Myrina.

Hephaistia
Et gammelt websted, var den største og mest betydningsfulde by i klassisk tid.Det blev bygget i 1000 og overlevede i over 2000 år.Hephaistia tog sit navn fra Hephaistos, brand og metalbearbejdning Gud.Ifølge mytologi landede Hephaistos i Limnos efter at blive slynget fra Olympen af Zeus, faldet forlader ham halt for evigt.Meget af webstedet forbliver udgravet, men der er sparsomme rester af et teater og et tempel dedikeret til Gud.

Kaspakas 
En maleriske landsby 5 Km fra Myrina.Her er den udvidede strand af Ai Yiannis med de smukke lange-smal klipper på den ene side.

Kavirio (Hloi) 
I Kavirio (eller Hloi), på den modsatte side af Tigani Bay, findes resterne af en helligdom forbundet med the cult of Kabiroi på Samothraki.Templet med grundlaget for 12 Dorisk kolonner, bygget i omkring 6.-7. århundrede f.kr., var dedikeret til dén Afrodite.Der er en nedenfor strand.

Kondias 
Er en af de største og smukkeste landsbyer af øen.I Kondias der er en nice hill med pine træer, maleriske vinden mills, maleriske sten bygget huse og den smukke kirke i Agios Dimitrios med sten Klokketårnet.

Kotsinas 
Er en fiskerby i Bournia Bay, 25 Km fra Myrina med en middelalderborg.

Moudros 
Er den næststørste by på øen med 1100 indbyggere.Når hovedstad i Limnos, Moudros i dag er en kommerciel og fiskerihavn.Moudros Bay anses for en af de sikreste i Medditeranean.

Poliohni 
Er de vigtigste arkæologiske websted i Limnos øen.Her opdagede italienerne arkæologer syv forskellige lag af civilisationen, én på toppen andre, dating back to meget daggry tid.Neolitiske byen fra før de egyptiske dynastierne, Crete Minoan riger og endda det tidligste niveau af Troy.Vægge og resterne af den næste ældste by (2000 f.kr.) som sandsynligvis blev ødelagt af et jordskælv eller en anden geologisk fænomen og hævder de ældste bade i Agean.De tredje datoer for byen tilbage til kobber alder mens den øverste bronzealder bosættelse var moderne med Mycenaeans.Er det forladte kloster Agios (Saint) Sozon tæt på Poliohni.

Repanidi 
Er 25 Km fra Myrina.Her er det byzantinske slot, som har været tilknyttet Hero Maroula som fighted mod tyrkerne i 1400-tallet.Der er meget vigtigt kirker med byzantinske ikoner som Agios (Saint) Athanassios, Agios Georgios (Saint George) og Zoodohos Pigi.Ikke langt væk (2.5 Km Nord vest) fra Repanidi er beach Kotsinas.

 


Bedst rådighed Limnos færge billet prisgaranti

Bedste Limnos færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Anek linjer, Blue Star Ferries og Flying delfin passager og bil-færger billetprisen til og fra Limnos.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte Limnos færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Limnos færge billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.For at booke Limnos færgen bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Limnos Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Limnos færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Limnos til vores laveste tilgængelige billetprisen.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder Limnos og over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her