Lille Eurostar

Lille passager og bil Eurostar

Lille passager toget billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for tog, der rejser fra Lille til Ashford, Ebsfleet og London.

Sammenlign alle tilgængelige Lille Eurostar billetpriser i realtid og bestille de billigst tilgængelige Lille bil og passager Eurostar billetter rejser til og fra Lille, Ashford, Ebsfleet og London med Eurostar tog online med onlinemeddelelser bekræftelse.

Sammenlign bog og betale mindre for Lille Eurostar billetter på www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Lille Eurostar
Billet priser & reservationer


Bog Lille Eurostar billetter
med Eurostar for tog, der rejser fra Lille til Ashford, billet Ebsfleet og London online på forhånd at nyde den billigst tilgængelige Eurostar pris.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Lille passager eller bil Eurostar billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Lille Eurostar billet pris og booke din Eurostar billet sikkert online brug realtid Eurostar booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel på din destination, eller andre steder, til din Eurostar billet ved udfyldelsen din Eurostar billet reservation.

Mere om Lille

Oplev den unge og kulturelle by i Lille, hvis flamske indflydelse kan ses ikke kun i dets arkitektur, men også i irrepressibly muntre arten af dens indbyggere.På blot en time fra London er Lille hovedstad i det nordlige Frankrig område, liggende på kant med den flamske del af Belgien.

Braderie de Lille er den største fleamarket i Europa og omfatter alle former for fringe arrangementer og sammenkomster.

Blandt de mange butikker og butikker i Lille finde du Europas største boghandel, Furet du Nord, som har over 7.000 kvadratmeter bookworm himlen og ofte værter kulturelle sammenkomster, debatter og forelæsninger.

Den centrale firkant i Lille er opkaldt efter General de Gaulle, som var født i Lille.Beundre den tydelige flamske påvirket facader, som du slentre blandt de arcades og gallerier, og gennem gården af Vieille Bourse, en sand juvel i 1600-tallet flamske arkitektur.

Lille Eurostar tog

Lille  ligger på Bruxelles-Paris-London forbindelsen.TGV og Eurostar tog stoppe her.Rejsen til Bruxelles tager lidt mere end 30 minutter, til Paris ca. en time og til London cirka en time og 25 minutter efter det nye høj hastighed tog link til London St Pancras, som åbnede i oktober 2007.Kommer ind med færge fra Calais, køre tog forbindelser temmelig regelmæssigt, selvom det kan være vanskeligt at få nøjagtige gange online.Turen tager ca. halvanden time.(SNCF hjemmeside tillader en at kontrollere toget tidsplaner) Lille hænger også ved TGV (hurtig togene) til Lyon (3 timer), Nantes (4 timer), Strasbourg (3.20 timer) og Marseille (5 timer). 

Hvis du rejser fra London, Eurostar er den bedste løsning at nå Lille gennem tunnelen under Kanalen, og det vil tage mindre end en time fra London St Pancras International Station Lille ved Eurostar.Eurostar, du enten gå til fra Bruxelles eller Paris Gare du Nord stationen.Disse kaldes direkte tjenester af Eurostar.Eurostar forbinder du hundredvis af andre europæiske destinationer på tværs af Europa.London til Lille med Eurostar tog er den billigste måde at nå Lille fra England.

Lille seværdigheder og aktiviteter

Vieux Lille - gamle Lille er centreret omkring sted du Général de Gaulle med de imponerende Vieille Bourse, en handel udveksling bygget i 1600-midt-tallet.I nærheden er operahus, imponerende inde og ud, som du kan besøge under planlagte forestillinger eller under åbne dage.

Notre Dame de la Treille er sæde for den katolske kirke i Lille.Kirken blev startet i 1854, men ikke afsluttet indtil 1999.Kirken er en blanding af moderne og gothic, med en meget moderne flotte front facade.

Citadel Lille er en pentagon-formet citadel, der var del af Lille by væg.Det blev bygget i 1668, del af en massiv befæstning af gav Vauban den Marquis de mulighed, hvem befæstet 28 byer i Frankrig Louis XIV at holde ud spanske.Citadellet i Lille blev kaldt "Queen of fæstninger" (Reine des citadelles) ved gav Vauban mulighed, og det er en af de mest bemærkelsesværdige fæstninger udviklet ved gav Vauban mulighed.Citadellet var del af en dobbelt linje af befæstede byer Gravelines, Dunkerque og Maubeuge-Rocroi, kaldet pré carré ("firkantede felt"). I dag er det hjem for det franske militær.

Rådhuset og Belfry blev designet af arkitekten Emile Dubuisson.Rådhuset blev bygget i 1930 ' erne, og belfry (clock tower) var den første bygning i Paris for at være over 100 meter i højden.

 


Bedst rådighed Lille Eurostar billet prisgaranti

Bedste Lille Eurostar billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde dig altid vores lavest tilgængelige Eurostar passager og bil tog billetprisen til og fra Lille.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte Lille Eurostar billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle inklusiv Lille Eurostar billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.At reservere Lille bil og passager Eurostar billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Lille Eurostar customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk Du er i stand til at opnå levende Lille Eurostar billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bestille bil og passager Eurostar billetter til og fra Lille til vores lavest tilgængelige billet pris.

ferryto.dk er en del af verdens største online Eurostar billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske Eurostar operatører herunder til Lille og over 1.200 andre Eurostar ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her