Leverburgh færge

Leverburgh passager- og færger

Leverburgh passager- og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra Leverburgh til Isle of Skye til Tarbert i nord Harris.

Sammenlign alle tilgængelige Leverburgh færge billetpriser i realtid og bog billigst tilgængelige Leverburgh bilen og passager færgen billetter sejler til og fra Leverburgh, Isle of Skye til Tarbert i nord Harris med Caledonian Mac Brayne Ferries (Calmac)-færger online med onlinemeddelelser bekræftelse.

Sammenlign bog og betale mindre for Leverburgh færge billetter på www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Leverburgh Ferries
Billet priser & reservationer


Bog Leverburgh færge billetter
færge billet pris med Caledonian Mac Brayne Ferries (Calmac) for færger sejler fra Leverburgh til Isle of Skye til Tarbert i nord Harris online på forhånd at nyde den billigst tilgængelige.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Leverburgh passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Leverburgh færge billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

 

Mere om Leverburgh

Leverburgh  er beliggende på den sydlige ende af øen Harris, en af en gruppe af øer kendt som den ydre Hebriderne eller Western Isles, som er off West nordkyst Skotland, UK.Det er den næststørste landsby på øen, Tarbert bliver det største.

Leverburgh  er den næststørste afregning, efter Tarbert, på Isle Harris i ydre Hebriderne (eller Western Isles) af Skotland.Beliggende på South Harris, placeres landsbyen dørtrinnet for at tjene som en base for en Harris ferie nyder mangfoldighed af forbløffende strande og spektakulære landskaber alle inden for en kort kørselsafstand afstand.

Kørsel langs Harris vejene vil du bemærke mange dejlige bugte, der er værd at trækker at nyde meget mere, men er sådanne seværdigheder så almindelige, at det kan tage tid at komme på tværs af denne mest vidunderlige ø betydelige beløb.Hvis du vil udforske flere af Hebriderne er Leverburgh hvor skal fange færgen til Uists.

Leverburgh Village

Punkteret omkring Leverburgh og på tværs af Harris og Hebriderne, vil du bemærke talrige ødelagte bygninger.Nogle er ægte forhistoriske websteder, nogle antikke og vigtige bygninger mens mest opbygger forladte sort huse, som blev istandsættes under tidspunktet for fritrum og når familien var i stand til at bygge en mere moderne.Ofte disse bygninger blev konverteret til brug ved husdyr, men desværre, de fleste er meget mere end lave lyve vægge.Indkvartering i Leverburgh er typisk for de øer, der er af meget høj kvalitet med en yderst venlig atmosfære.

Rejse til Leverburgh og Isle of Harris

Du kan rejse med fly til Western Isles fra Edinburgh, Glasgow eller Inverness dagligt til Stornoway på Isle of Lewis.Derefter Rejs 56 kilometer langs A859 mod syd Harris.En god busforbindelse opererer på daglig basis fra Stornoway de fleste af Harris og køres af Hebridean Transport Ltd, flere detaljer om tidsplaner, osv Klik på linkene nedenfor.

Alternativt krydse på Caledonian MacBraynes bil færgen "Mv Hebriderne" fra the Isle of Skye til Tarbert i nord Harris.Du kan også komme fra North Uist på "Mv Loch Poirtan" bil færgen til Leverburgh i syd Harris og rejse nordpå gennem øen.

Leverburgh historie 

Landsbyen Leverburgh var oprindeligt kendt som en t-Ob, eller tilsvarende udgave af "Obbe". Det blev ændret til Leverburgh i 1921 med at bryde først af to bølger af forandringer, der var at feje over landsbyen i 1900-tallet.Navnet en t-Ob betyder "creek" og i slutningen af 1800-tallet bilæggelse her havde en downloads pr. damper til Glasgow og en kro og støttet en lille fiskerisamfund.

I 1918 Herren Leverhume, grundlæggeren af det multinationale selskab Unilever, købt hele Lewis og Harris.En t-Ob var en del af Earl Dunmores syd Harris ejendom, som Herren Leverhume bragt til £36, 000.I de følgende fem år satte han for at arbejde for at omdanne økonomien i Lewis navnlig udgifter den bedre del af en million pund i processen.I 1923 opgav han sine planer for Lewis, beslutter i stedet at koncentrere sig om Harris.

En t-Ob, omdøbte Leverburgh i 1921, var at være centret for et økonomisk imperium baseret på fisk.Lord Leverhume bygget og udstyret fiskerbåde og oprettet et forarbejdningsanlæg på Leverburgh herunder fisk rygning og kølefaciliteter, opbevaring og indkvartering.Tanken var at anvende luftfartøjer til staffagefarver revler sild, som fiskerbåde ville derefter fange og vende tilbage til Leverburgh til forarbejdning.Disse vil levere en 400 stærk kæde af fisk detailforretninger, kaldet MacFisheries, som Herren Leverhume foreslået at oprette hele Det Forenede Kongerige.

Lord Leverhume døde af lungebetændelse efter en tur til Afrika i maj 1925.£250, 000 havde været brugt på nye værker og faciliteter i Leverburgh, men Leverhumes drøm døde med ham, og fabrikken i Leverburgh blev solgt til blot £5.000 til et selskab, nedrivning.Den enorme syd Harris ejendom, købt i 1918 til £36, 000, blev solgt til blot £900.

I dag, alt, resterne af Lord Leverhumes investeringer er nogle af landsbyen husene, Leverhume Memorial School og navnet på landsbyen: og sidst af disse gradvist forskydes tilbage til oprindelige en t-Ob som farten at genindføre oprindelige gæliske navne på tværs af Western Isles indsamler momentum.

Resultatet i 1990 ' mid erne blev beskrevet af Hamish Haswell-Smith i den første udgave af de skotske øer som "en lille, trist, snarere forsumpet havn". Ting begyndte at ændre til bedst i juni 1996 da en anden bølge af ændring brød over landsbyen.

Dette var starten på en færge, der direkte køretøj på tværs af lyd Harris fra Leverburgh til Otternish på North Uist (det nu går til Berneray). Ingen virkelig vidste hvad forventer af denne nye service: tidligere det havde været nødvendigt at anvende tjenesten trekantede forbinder Tarbert og Lochmaddy med Uig på Skye for at transport et køretøj til North Uist fra Harris.

Hvad er der sket overskridelse af selv de mest optimistiske fremskrivninger, og lyden af Harris færgen har været en stor succes.Så meget så i 2003 et nyt, meget større (og mere støjsvage), fartøj, Portain Loch MV overtog tjenesten.Indvirkningen på Leverburgh har været dramatisk og positiv.Nye faciliteter og tjenester har åbnet, og det har endda været nødvendigt at bygge nye veje for at tillade færgetrafikken at omgå de højere dele af landsbyen.

Resultatet er, at Leverburgh gør sin måde i det tredje årtusinde med en følelse af optimisme det ikke har oplevet siden de to korte år fra 1923 til 1925.Kun denne gang er det baseret på noget lidt mere omfattende end én mands drøm.

 


Bedst rådighed Leverburgh færge billet prisgaranti

Bedste Leverburgh færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Caledonian Mac Brayne Ferries (Calmac) passager og bil-færger billetprisen til og fra Leverburgh.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for din valgte Leverburgh færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Leverburgh færge billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.Hvis du vil reservere Leverburgh færgen bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Leverburgh Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Leverburgh færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Leverburgh til vores laveste tilgængelige billetprisen.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder til Leverburgh og til over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her