Lesvos færge

Lesvos passagerskibe og færger

Lesvos passager og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra Lesvos til Chios, Piræus, Sigri, Kalymnos, Kos, Rhodes, Samos, Karlovassi og Thessaloniki.

Sammenlign alle tilgængelige Lesvos færge billetpriser i realtid og bog billigst tilgængelige Lesvos bilen og passager færgen sejler til og fra Lesvos, Chios, Piræus, Sigri, Kalymnos, Kos, Rhodes, Samos, Karlovassi og Thessaloniki med Blue Star Ferries eller Hellenic Seaways billetter færger online med onlinemeddelelser bekræftelse.

Sammenlign bog og betale mindre for Lesvos færge billetter på www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Lesvos færger
Billet priser & reservationer


Bog Lesvos færge billetter
med Blue Star Ferries eller Hellenic Seaways færger, der sejler fra Lesvos til Chios, Piræus, Sigri, Kalymnos, Kos, Rhodes, Samos, Karlovassi og Thessaloniki online på forhånd at nyde den billigste tilgængelige færge billet pris.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Lesvos passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Lesvos færge billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

Mere om Lesvos

LESVOS eller LESBOS ligger blandt de nord-østlige Ægæiske Øer og tæt på det tyrkiske fastland.Lesvos er relativt isoleret fra andre græske øer med den nærmeste af enhver note, Chios syd og Limnos i nord, både nogle afstand væk.

Store og smukke, Lesvos er den tredjestørste græske ø efter Kreta og Evia og har, i dele i det mindste havde sine våben strakt bred at omfavne turistmarkedet pakke.Lesvos har også sin egen lufthavn, kan tage regelmæssige charterflyvninger, så øen ikke behøver at stole på færger at bringe i virksomheden.

Lesvos islanders har også en stolt identitet præget af lang kulturelle traditioner og der har bidraget til at dæmpe pakke ferie turister mere downmarket krav.

De vigtigste turistattraktioner af Lesvos er det imponerende varieret landskab, gammeldags hill landsbyer og nogle pragtfulde strande.

Lesvos færger
Introduktion til Lesvos

Lesvos har anstændige rejse forbindelser med en større lufthavn lige syd for hovedstaden Myttilini og daglige færger fra Piræus (Athen). De fleste ankommer ved chartret flugt direkte til Lesvos eller på en indenlandske flyvning fra Athen.Ture, der færge er lange og besværlige, med transporttider af op til 15 timer.Der er en hurtig færge i sommeren, men det tager omkring syv timer og du ankommer en smule efter midnat.En gang om Lesvos vejene er god, men øen er meget stort og Biludlejning anbefales.

Der er dagligt færger til Mytilini fra Athen (Piraeus). De vigtigste færger drives af NES linjer og rejsetiden er langvarig, undertiden 12 timer afhængigt af båden og det er normalt natten over.Skibet forlader Piræus i aften og ankommer til i Mytilini tidligt om morgenen efter kald på Chios.

Der er er en hurtig færge fra Athen til Mytilini drives af Hellenic Seaways med en rejsetid på syv til otte timer i høj sommer.SAOS opererer en tjeneste fra Lavrio, nær den nye Athens internationale lufthavn, Sigri på vestkysten af Lesvos hvor færger også henstår Kos.

Der er også færge forbindelser til Thessaloniki og Ayvalik (Tyrkiet) samt om andre græske øer som Chios, Ikaria, Kalymnos, Kos, Limnos, Mykonos, Rhodes, Samos og Syros.Der er også flere færgefart til Tyrkiet (Ayvalik). I højsæsonen findes både hver dag, men tjenesten er reduceret i vinteren til et par gange om ugen i godt vejr.Passage fra Lesvos til Tyrkiet tager omkring 90 minutter.Færgen tager biler, men det er temmelig lille så forskud reservation anbefales.

Sommer færge tidsplaner kan ikke bekræftet indtil April eller maj, og ikke offentliggjort indtil da.Oplysningerne er så nøjagtige, som jeg kan gøre det, men Bemærk, at færge tidsplaner kan ændre på ethvert tidspunkt.

Lesvos byer og landsbyer

Hovedstaden i Lesvos er Lesbos (Μυτιλήνη), på den østlige ende.En travl by som det koncentrerer sig hospitalet, universitetet, havnen, lufthavnen, Domstolen, præfekturet og andre administrative hovedkvarter.

Kalloni er den anden i størrelse by, beliggende i centrum af øen på den nordlige del af den større af to havbugter (således kaldet "Golfen af Kalloni"). 

Molivos , den antikke Methymna (stavet også som Mithimna), den mest vigtig destination for en besøgende, på grund af dens attraktioner: Gattilusi slottet og hele konserveret traditionel arkitektur.Det er en af de to lunger af turismen i Lesbos, de andre én er Eressos.

Eressos en lille dale by på sydvest baner vejen til sandstrand eller Skala Eressou, dermed bliver hovedsagelig en sommer udvej.Navnlig sin berømmelse som fødested for Sappho tiltrækker nogle lesbisk (homoseksuelle) par, men de består en del af hele antallet af Eressos' besøgende, som det er et sted alt for smukke til at blive isoleret.

Plomari på den sydlige kyst midt i de to havbugter åbninger er homeland af Ouzo, det velkendte græske alkoholholdig drikkevare.

Mandamados , i nordøst, keramisk kunst traditionen og lokalt producerede mejeri produkter.

Agiasos , maleriske landsbyen mens stigende onto Olympen.

Vejene på Lesvos er generelt god, men øen er meget store og bjergrige og ruter er sjældent lige så kørsel kan være trættende.Der er ingen motorveje men veje er normalt uncongested.Vejen mellem resorts er brede, men i byer og landsbyer kan de indsnævre meget hurtigt og overfladen kan forværres.

 


Bedst rådighed Lesvos færge billet prisgaranti

Bedste Lesvos færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Blue Star Ferries eller Hellenic Seaways passager og bil-færger billetprisen til og fra Lesvos.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte Lesvos færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Lesvos færge billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.For at booke Lesvos færgen bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Lesvos Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Lesvos færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Lesvos til vores laveste tilgængelige billetprisen.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder Lesvos og over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her