Lerwick færge

Lerwick passagerskibe og færger

Lerwick passager og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra Lerwick til Aberdeen og Kirkwall.

Sammenlign alle tilgængelige Lerwick færge billetpriser i realtid og bog billigst tilgængelige Lerwick bilen og passager færgen sejler til og fra Lerwick, Aberdeen og Kirkwall med Northlink færgen Line færger online instant bekræftelse med billetter.

Sammenlign bog og betale mindre for Lerwick færge billetter på www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Lerwick færger
Billet priser & reservationer


Bog Lerwick færge billetter
færge billet pris med Northlink færgen linje for færger sejler fra Lerwick til Aberdeen og Kirkwall online på forhånd at nyde den billigst tilgængelige.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Lerwick passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Lerwick færge billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

Mere om Lerwick

Lerwick Shetlands kapital, tager sit navn fra Old Norse Leirvík betyder mudrede bay.

Læ af Bressay, tiltrækker naturlige havnen en bred vifte af besøger håndværk.Byen har meget at tilbyde besøgende og vil præsentere dig for Shetlands unikke identitet.Lerwick blev vigtigt relativt sent i Shetlands historie, opbygning om handel fra den hollandske sild industri, kun bliver hovedstad i 1600-tallet.

Høs Dock var centrum for Shetlands fiskeindustrien på Freefield, og det største skib bygget i Lerwick, bark North brite, tog til vandet her i 1836.Dock er nu hjem til Shetland Museum og arkiv.

Lerwick er Shetlands eneste by, med en befolkning på omkring 7.500 - selv om ca. halvdelen af øernes 22.000 folk bor inden for 10 sømil af burgh.

Lerwick Ferry Port
Lerwick historie

Bressay Sound, de beskyttede vandstrækning mellem fastlandet Shetland og øen Bressay, søger nu et indlysende sted efter en harbour.Men indtil omkring 1625 der var blot et par hytter her samledes omkring en leir-vik, Nordisk til "mudret bay". 

I juni hvert år fra 1602 indhentet den nederlandske fiskerflåde i Bressay lyd med overflytning sild.Shetlanders oprette midlertidige hytter langs kysten af lyden for samhandelen med hollænderne.Den efterfølgende årlige festival blev berygtede for fuldskab og umoral.Én fromme bosiddende i Scalloway, hovedstaden i Shetland dengang kommenterede "store vederstyggelighed og ugudelighed begået årligt af Hollanders og land mennesker..." I mange år myndighederne insisteret på, at shanty byen der sprang langs Bressay lyd hver sommer blev brændt ned efter nederlandske havde afgik.

Men ved 1650 bilæggelse her blev stadig mere permanent, og regeringen var bliver i stigende grad bekymret over interesse af hollænderne i Bressay lyd og Shetland mere generelt.Ved tidspunktet for den anden krig mellem Storbritannien og Holland i 1665, bekymring var steget nok til at berettige opførelsen af et fort med udsigt over Lerwick harbour.Dette blev senere Fort Charlotte.Det er nu omgivet af byen, og med Landindvinding og opbygning af nye dokker, ikke længere dominerer shoreline som når det gjorde.

Lerwick fortsatte med at vokse omkring fortet.Dens kernen var Commercial Street, parallelt med kysten og omgivet af bygninger på begge sider, ligesom Stromness i Orkney.Adgang til havet var via hullerne mellem bygningerne på seawards siden af gaden, hvilket førte til individuelle kajer og piers.En følelse af hvordan denne ene gang kiggede kan vindes i sydøst slutningen af kommercielle Street.Lodberrie, bygning ud over the Queens Hotel, der er lidt ændret siden 1700-tallet.

Rigdom sild bragt tilladt en større planlagte udvidelse af Lerwick, fokuseret på det fint Rådhus.Dette blev bygget i 1884 på højeste tilgængelige webstedet, med ryggen mod havnen og står over for den nye by.Da Zetland blev et adskilt fra Orkney county, også var i 1884, Lerwick den naturlige hjem for de County bygninger, som var bygget nær rådhuset.

Tidlige 1736 det var muligt at sejle fra Lerwick til Leith, selvom den mest pålidelige rute var via Hamburg!Fra 1750s var blevet fastlagt en bedre service, primært for at eksportere Shetland ponyer til brug i engelsk kulminer.Fra 1836 var der en damper tjeneste til Aberdeen, og ved 1900 dette også knyttet til Kirkwall og Leith.Indtil 1901 påberåbt befolkningen i Shetland færgen til lægelige ydelser, der forventes at gå til enhver behandling af de nødvendige i Edinburgh Royal Infirmary.

I 1970 ' erne var en periode med store forandringer for Shetland.På en symbolsk plan blev Zetland County Council Shetland Islands Council i 1975.Og så Shetland hurtigt bliver centrum af den af Nordsøen olie boom med et enormt terminal under opførelse på Sullom Voe.

Som Shetlands kun by- og så Storbritannien 's nordligste - blev Lerwick fokus for større ekspansion.Havnen fortsatte at udvide nordpå, og omfattende boliger udvikling fandt sted mod vest og syd vest.

Den seneste udvikling har inkluderet nye bygning omkring del af kysten af Loch Clickimin.Dette bragte bygning i Lerwick fuld cirkel for en ø i den sydlige ende af loch er hjem for den smukt konserverede Broch Clickimin, oprindeligt bygget nogle 3000 år siden: med en stor margen den ældste bygning i området.

Dagens Lerwick er en fascinerende blanding af gamle og de nye.Det er en stor og travle arbejde port, og endestation for NorthLink færger til Kirkwall og Aberdeen.Færger til andre destinationer i Skandinavien, Færøerne og Island er også regelmæssig besøgende, og Bressay færgen fungerer herfra.I nord er slutningen på porten, Böd Gremista, et fiskeri booth fra 1700-tallet nu åbne i sommeren som et museum.

Kommercielle Street og dens omegn bevarer en charme sjældent set andre steder disse dage.Det tilbyder en bred vifte af fascinerende små butikker og er også hjem til Lerwicks turist centrum, en af bedste køre og mest nyttige du sandsynligvis at finde overalt i Skotland.Klatring nogen af closses kører op ad bakken fra kommercielle Street bringer dig til den nye by, mens syd forbjerg af The Knab giver fremragende visninger af Bressay og på tværs af de sydlige, nyere, dele af Lerwick.

 


Bedst rådighed Lerwick færge billet prisgaranti

Bedste Lerwick færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Northlink færgen linje passager og bil-færger billetprisen til og fra Lerwick.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte Lerwick færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Lerwick færge billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.For at booke Lerwick færgen bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Lerwick Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Lerwick færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Lerwick til vores laveste tilgængelige billetprisen.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder til Lerwick og over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her