Leros færge

Leros passagerskibe og færger

Leros passager og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra Leros til Kalymnos, Kastelorizo, Kos, Patmos, Piræus, Rhodes og Syros.

Sammenlign alle tilgængelige Leros færge billetpriser i realtid og bog billigst tilgængelige Leros bilen og passager færgen sejler til og fra Leros, Kalymnos, Kastelorizo, Kos, Patmos, Piræus, Rhodes og Syros med Blue Star færgen linje billetter færger online med onlinemeddelelser bekræftelse.

Sammenlign bog og betale mindre til Leros færge billetter ved www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Leros færger
Billet priser & reservationer


Bog Leros færge billetter
med Blue Star færgen linje for færger sejler fra Leros til Kalymnos, Kastelorizo, Kos, Patmos, Piræus, Rhodes og Syros online på forhånd at nyde den billigste tilgængelige færge billet pris.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Leros passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Leros færge billet pris og bog din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

 

Mere om Leros

Leros beliggende mellem Patmos Lipsi og Kalimnos i de Dodekanesiske øer.

Leros ligesom de fleste af de græske øer er en ø af små frugtbare dale ligger klemt inde mellem rullende grønne bakker, dyb bugte og smukke strande Leros topografi har givet anledning til mange landsbyer.Den begynder ved havet og klatrer gradvist op siderne af bakken, hvis topmødet er domineret af resterne af en byzantinsk slot.Stående stadig i dag er kredsløb væg og Vor Frue kirke i den.

Leros er en af de største og bedst naturlige havne i Middelhavet.En bjergrig, grønne ø med høj klipper og mange små pladser og landsbyer, Leros er et populære feriested, som stadig har bevaret de fleste af dens ægte atmosfære.En af grundene er, at det ikke er alt for afhængig af turisme.

Mange af bygningerne på øen er bygget i italiensk stil, men du kan også finde disse typisk græske lille hvide huse med blå døre og vinduer.

Leros Ferry Port
Leros historie

Ifølge mytologi, var Leros først befolket af Gudinden Artemis.Hun havde sendt den Calydonian vildsvin til Aetolia, hvor kongens søn Meleagros lykkedes at dræbe den.Have ophidsede gudinden, han blev dræbt, og hans søstre var ramt med sorg.Artemis forvandlet dem derefter til høner og anbringe dem på Leros, som var så frugtbare ville de altid have fødevarer.
Ifølge en anden myte.Den første konge af Leros var Thessalos, søn af Herakles.

Arkæologer mener at de første indbyggere på øen var folkeslag fra Lilleasien og Fønikien.Det tog del i den trojanske krig, og kæmpede også Perserne ved den athenske side i det femte århundrede F.kr.Det blev derefter regeret af makedonere og romere.

Som i tilfældet med de fleste græske øer, Leros blev pint af konstant pirat angreb i middelalderen og i 300 år det tilhørte klosteret Patmos.Knights of St.John fra Rhodes tog øen i 1319 og Leros derefter blev invaderet af tyrkerne i 1522.I 1500-tallet tilhørte det stormænd i kort tid.

Mændene i Leros kæmpede hårdt under uafhængighedskrigen, der brød ud i 1821.For et par år var det frie, men at protokollen i London derefter slås det tilbage til tyrkerne i 1830.Italienerne regerede øen fra 1912 og Leros blev ikke givet tilbage til Grækenland indtil 1948.Det under denne italienske besættelse når mange af dagens bygninger blev bygget på øen, giver det den italienske stil mange er overraskede over at finde her.

Leros var feltet slag for en stor offensiv i 1943, da de tyske styrker forsøgte at generobre øen fra de italienske, britiske og græske styrker.Øen blev stærkt bombarderet af mere end en og en halv måned fra 26 i September indtil 16 november når finaly var besat af de tyske styrker. Filmen 'kanoner af Navarone' var formentlig inspireret af slaget ved Leros, er derfor fiktion øen blev kaldt Keros.Øen blev forenet med Grækenland i 1948 ligesom resten af de Dodekanesiske øer.

Hvad du skal se i Leros

En af de mest slående træk ved Leros er Kastro af Jomfru Maria (Panagia Kastrou), tårne ovenfor øens hovedstad Platanos.Det daterer sig tilbage til det ellevte århundrede, og var en højborg for Knights St.John.Her er der også et museum med resultaterne fra forskellige tidsperioder, såvel som en gammel kirke.

Står den gamle katedral Agia Paraskevi i Platanos.Byen selv er rart for spadseretur rundt i, og de fleste af husene blev bygget i 1800.

Du kan besøge de kirke i Agios Isidoros der blev bygget oven på en antikke tempel i Alinda.Der er også et slot her Belenis tårnet, som er åbne for offentligheden, og besidder nogle interessante konstaterer fra øen, herunder dele af krigsskib dronning Olga, der blev sænket her af tyskerne i 1943.Øens første printer kan også ses her.

Lige udenfor Partheni før lufthavn Leros findes resterne af et tempel Artemis.

Du kan besøge kirken i Panagia Kavouradina ("The Virgin Mary af krabber") i Xerokambos. Legenden har det at en fisher mand fundet det her, og blev straks helbredt fra en Krabbe bid på sin hånd.I en drøm han blev underrettet af en kvinde klædt i sort vende tilbage ikonet til hvor det blev konstateret, og så kirken blev bygget.Er ruinerne af en forhistoriske citadel ved Paleokastro nær Xirokampos.Gå ikke glip af et besøg til krig museum af Leros build i en krig tunnel på området i Merkia et par hundrede meter vest for port Lakki.I museet findes våben, uniformer og andre elementer fra anden verdenskrig.

Hvad du skal gøre i Leros

Der er vandsport ved flere strande ligesom wind surfing og jet ski.Snorkling og undersøiske fiskeri er her meget populært, og der er også tennis og kurv bolden domstole.Der er også en festival på Alinda beach i August under den naval uge, på 14. August fejres Panagia Kastrou.I Septemper er fiskere fest i Panteli med levende traditionelle musik og frie fisk og vin.En anden festivalen er holdt i Gurna i juli festival af Alonaris.Du kan også gå på dagsture til Lipsi og andre små øer omkring Leros, er der en båd den Barbarosa, der lever dagligt på 11 am fra Agia Marina og returnerer på 19.00 dagligt om sommeren, omfatter hver tur svømning i hvide sand strandene af små øer som Aspronisia, Marathi eller Tiganakia og frie ouzo med meze.I Lakki er der en biograf (Cine Konstantinos) og alle film vises i deres oprindelige sprog med græske undertekster.

Leros strande

Der er mange strande på Leros.Mest populære og touristy er beach Alinda.Er Panagies og Dyo Lisgaria strande med nice restauranter og cafeer fra Alinda.Stranden Gurna vest er en af de få sandstrande på Leros, i samme område er strandene i Kokali og Drymonas.I Lakki er Koulouki strande med sand og Merkies med småsten.Vromoltho strand øst har sandet på de to ender, der vil du finde restauranter og en café bar.Stranden Xirokampos er en anden strand med Elsinore træer delvis sandede og RAL.I nordlige del af øen er placeret strand Blefuti nogle få hundrede meter efter Partheni.Det er en nice strand med Elsinore træer og en nice taverna.En anden populær beach er beach Panteli.Der du kan svømme og nyd sceneri af de mest traditionelle fiskere landsby på Leros.Små taverns, restauranter og cafeer, hvor de lokale fiskere nyde deres ouzo, fiskeriet fartøjer og redskaber på et sted, hvor turisme ikke har ændre sin traditionelle måde af liv.

Leros natteliv

Forvent ikke at finde på Leros part øen natteliv gerne i Kos, Mykonos eller Santorini.Der er musik barer og levende musik steder.De fleste af nattelivet i Agia Marina, her vil du finde mange barer ligesom Meltemi, Apothiki, Harama, hvor du kan danse med græske og internationale musik indtil de tidlige morgen timer.I Alinda er der også nogle nice barer ligesom Alaloum og Cosmopolitan.
Panteli er et af de mest populære steder for natten fremtræden som det har mange fisk taverns og restauranter som godt som en vidunderlig cafeteria Castelo mod vest side af stranden hvor du kan nyde panorama af landsbyen med nice cocktails, ice cremer og snacks, cafeteriaet tilrettelægger musik begivenheder med lokale danse og musik i hele sommersæsonen så du kan kontrollere ved lokale annonce og plakater.Højre på er anden siden af stranden en maleriske musik bar, hvor du kan nyde internationale musik og fantastisk cocktails foretaget af to britiske ejere.

 


Bedst rådighed Leros færge billet prisgaranti

Bedste Leros færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Blue Star færgen linje passager og bil-færger billetprisen til og fra Leros.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte Leros færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige skulle du finde den samme færge alle rummeligt Leros billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.For at booke færgen Leros bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Leros Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Leros færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Leros til vores laveste tilgængelige billetprisen.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder til Leros og over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her