Le Havre færge

Le Havre passagerskibe og færger

Le Havre passager og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra Le Havre til Portsmouth.

Sammenlign alle tilgængelige Le Havre færge billetpriser i realtid og bog billigst tilgængelige Le Havre bilen og passager-færge billetter sejler til og fra Le Havre, Portsmouth LD færgen linjer med færger online med onlinemeddelelser bekræftelse.

Sammenlign bog og betale mindre for Le Havre færge billetter på www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Le Havre færger
Billet priser & reservationer


Bogen Le Havre færge billetter
færge billet pris med LD færgen linjer for færger sejler fra Le Havre til Portsmouth online på forhånd at nyde den billigst tilgængelige.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Le Havre passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Le Havre færge billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

Mere om Le Havre

Le Havre er en havneby ved mundingen af Seinen, på den engelske kanal eller i franske "la manche". 

Le Havre er fransk for "havnen". Le Havre har historisk altid været harbour til Paris, med varer der overførsel mellem oceangående skibe og pramme, som går til Paris via Seinen.

Vandrer rundt på gaden af seaside byen af Le Havre, kunne du blive tilgivet for tænkning du havde snuble ind i en glemt forpost af Østblokken.Alle, men udslettet ved WWII bombeangreb, blev byen fuldstændig genopbygget af belgisk arkitekt Auguste Perret efter krigen.

Mens det er sandsynligvis ikke et sted du vil at emigrere til, er Le Havre stadig et besøg værd som et af de store eksempler på efterkrigstidens planlægning.Det er en mærkelig og mærkeligt fascinerende by – opført af Unesco som en World Heritage Site – og sofistikerede André Malraux fine arts museum er blandt bedste i Normandiet.

Le Havre Ferry Port

Centrum af byen er eaily dækket til fods.En lokalbussen tjeneste kører regelmæssigt omkring i byen.Færge havnen og toget station er en kort gåtur ud fra centrum af byen og busser kører på disse ruter.Leje en cykel for et par euro tourist office eller på bussen parkeres langs stranden i sæsonen.

Le Havre Sightseeing 

Byen, blev oprindeligt bygget efter ordre fra François jeg i 1517 at erstatte de gamle havne i Harfleur og Honfleur og derefter Sander, og dets navn skiftede hurtigt fra den mund-udfordrende Franciscopolis til Le Havre – "The Harbour". Det blev den vigtigste handelsstation Frankrigs nordlige kyst, bortødsle især under den amerikanske uafhængighedskrig og derefter, importere bomuld, sukker og tobak.I årene før krigens udbrud i 1939 var det det europæiske hjem af de store luksus liner ligesom Normandie, Île de France og Frankrig.

St Joseph's kirke  var et centralt projekt designet af August Perret i genopbygningen af byen.Dens høje tårn er foret med farvet glas udlån kraterets en entydig stilhed.

Hotel de Ville  (Town Hall) er beliggende på en af de største kvadrater i Frankrig.Interoir har oplysninger på byen.Det er muligt at forcere tårnet for visning af lay ud af byen.

Showflat , designet af byen designer August Perret, er nu åben til offentlig visning.

Malraux Museum , huser den største impressionistiske samling i Frankrig uden for Paris.

Kulturcenter  (vulkan) designet af førende arkitekt Oscar Neimeyer er placeret i centrum af byen.

Maison de l'Armateur  (modsat færger) En af de par gamle huse, som ikke blev ødelagt under anden VERDENSKRIG!En storslået hus 5 etager, pænt indrettede og møblerede i stil med dens konstruktion (1700-tallet), når det tilhørte rige familier.Et meget interessant besøg, især hvis du også besøge Auguste Perret showflat i City Hall Square viser hvad var liv var ligesom i 50's... Du vil forstå komplekse historie af byen.

Museum d'histoire naturelle ... i en gammel bygning, som mirakuløst overlevede de frygtelige bombardementer på 5th September 1944.Interessant museum (gratis!) en masse af aktiviteter til børn! 

Nær det, Cathedrale Notre Dame . Besøg det og gå omkring den.Du får en slående kontrast mellem den femtende århundrede katedral og bygninger opført i 50's og 60's omkring den.Grundlaget for katedralen er lavere end andre bygninger, fordi de var bygget på ruinerne af den gamle by.


De fleste færgen passagerer hoved og lige ud af LE HAVRES havn så hurtigt, som trafikken vil tillade for at undslippe en by, som rejsehåndbøger har tendens til at afskedige som dismal, katastrofale og gigantiske.Mens det ikke er det mest maleriske eller rolige sted i Normandiet, er det imidlertid ikke den åndsforladt byspredning advarsler foreslå, selvom den – den største i Frankrig efter Marseille – port tager op halvdelen Seine-flodmundingen, strækker sig langt ud over byen.


Bedst rådighed Le Havre færge billet prisgaranti

Bedste Le Havre færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige LD færgen linjer passager og bil-færger billetprisen til og fra Le Havre.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte Le Havre færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Le Havre færge billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.For at booke Le Havre færgen bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Le Havre Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Le Havre færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Le Havre til vores laveste tilgængelige billetprisen.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder til Le Havre og over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her