Lavrio færge

Lavrio passagerskibe og færger

Lavrio passager og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra Lavrio Kea, Kithnos og Syros.

Sammenlign alle tilgængelige Lavrio færge billetpriser i realtid og bog billigst tilgængelige Lavrio bilen og passager færgen billetter sejler til og fra Lavrio, Kea, Kithnos og Syros Anek færgen linjer med færger online med onlinemeddelelser bekræftelse.

Sammenlign bog og betale mindre for Lavrio færge billetter på www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Lavrio færger
Billet priser & reservationer


Bog Lavrio færge billetter
med Anek færgen linjer for færger sejler fra Lavrio Kea, Kithnos og Syros online på forhånd at nyde den billigste tilgængelige færge billet pris.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Lavrio passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Lavrio færge billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

Mere om Lavrio

Lavrio  er en havn af en langt mindre betydning end nærliggende Piræus og Rafina, men porten Lavrio er under hastig forandring, bliver en vigtig færge båd hub for Cyclades øerne og hjemstedshavn for flere krydstogtskibe og sejlbåd virksomheder.

I de seneste år gået Lavrio gennem en forbløffende transformation.Restauranter, cafeer og butikker har åbnet og Lavrio har nye liv på grund af genopbygningen af porten ind i en større færge terminal for de græske øer og udflytning af flere sejlbåd chartret firmaer og en marina.

Fra port Lavrio er der meget hyppige forbindelser til den nærliggende ø Kea.I højsæsonen, der er op til fem afvigelser pr. dag og turen tager mellem en time og 90 minutter afhængigt af båden.

Der er også hyppige forbindelser til øerne Kythnos, Syros, Tinos og Andros.Fra port Lavrio kan du også rejse til de græske øer af Amorgos, Anafi, Folegandros, Ios, Kimolos, Milos, Mykonos, Naxos, Paros og Sikinos, men disse forbindelsen er mindre hyppige.

Lavrio Ferry Terminal
Byen Lavrio er beliggende i den sydøstlige del af Attika, ca. 60 km.væk.Afregningen er placeret på en smukke bugt med udsigt over øen Makronisos.Porten indstilles i midten, bliver omgivet af gridded gader.Hvis du kommer til Lavrio, glem ikke at besøge teknologisk kulturel parken hvor forskellige kulturelle begivenheder og udstillinger organiseres hvert år.I Lavrio findes flere Taverner og cafeteriaer at vælge fra.


Bedst rådighed Lavrio færge billet prisgaranti

Bedste Lavrio færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Anek færgen linjer passager og bil-færger billetprisen til og fra Lavrio.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte Lavrio færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Lavrio færge billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.For at booke Lavrio færgen bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Lavrio Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Lavrio færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Lavrio til vores laveste tilgængelige billetprisen.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder Lavrio og over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her