Larvik færge

Larvik passagerskibe og færger

Larvik passager og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra Larvik til Hirtshals.

Sammenlign alle tilgængelige Larvik færge billetpriser i realtid og bog billigst tilgængelige Larvik bilen og passager-færge billetter sejler til og fra Larvik, Hirtshals med Color Line færger online med onlinemeddelelser bekræftelse.

Sammenlign bog og betale mindre for Larvik færge billetter på www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Larvik færger
Billet priser & reservationer


Bog Larvik færge billetter
færge billet pris med Color Line færger, der sejler fra Larvik til Hirtshals online på forhånd at nyde den billigst tilgængelige.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Larvik passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Larvik færge billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

 

Mere om Larvik

Larvik er indførselssted til Telemarken og det er ikke længere fra Larvik til Geilo end det er fra Oslo til Geilo.Beliggende på den sydøstlige kyst af Norge, kun 130 kms fra Oslo, er Port Larvik et vigtigt knudepunkt mellem vej-og søtransport.

Den hurtigste og mest effektive metode til at komme til din norske feriemål er med Color Line's nye og moderne SuperSpeed skibe rejser fra Hirtshals i Danmark til Larvik og Kristiansandin kun 3 timer og 45 minutter.

Larvik er en af de største byer langs Norges sydlige kyst.Selv om det har nogle gode museer, er dens vigtigste attraktioner Norges mest tilgængelige udgravninger fra Viking æra.Byens vigtigste historiske påstand til berømmelse er som den hjem by af Thor Heyerdahl, en af Norges premier opdagelsesrejsende.

Lavrik færge

Larviks vigtigste historiske påstand til berømmelse er som den hjem by af Thor Heyerdahl (1914-2002), en af Norges premier opdagelsesrejsende.Quirky forsker, antropolog og explorer tilbragte en levetid forsøger at bevise, at verdens oceaner var store hovedveje, der var nødvendigt for at forstå ældgamle civilisationer, en roman idé i de besungne haller på videnskabelig forskning.

I 1947 sejlede han 6000km i en balsawood raft, Kon-Tiki, fra Peru til Polynesien at bevise, at det sydlige Stillehav kan er blevet udlignet af indvandrere fra Sydamerika snarere end Asien.Hans teorier blev støttet af opdagelser lignende fauna og kulturelle artefakter i Polynesien og Sydamerika.

Kaupang, 5 km øst for Larvik, var en tidligere Viking byen bygget omkring AD 800 og besat indtil 960.Det menes, at op til 1000 mennesker levede her i sine velmagtsdage.For os er dette de mest interessante af Larviks seværdigheder.Selvom de fleste af de oprindelige artefakter er nu i Oslo, gøre depositarer af webstedet mest muligt ud af hvad de har med en lille udstilling, fire Viking telte og kyndige hjælpelinjer i Viking kjole på side til at vise dig til nærliggende Viking grave og forklare Kaupangs fortid.Onsdag (familie dag) og weekender, de kokken Viking suppe og brød.Hjælpelinjerne kan også fortælle dem hvor du kan finde andre Viking kirkegårde i området Larvik.

 


Bedst rådighed Larvik færge billet prisgaranti

Bedste Larvik færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Color Line passager og bil-færger billetprisen til og fra Larvik.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte Larvik færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Larvik færge billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.For at booke Larvik færgen bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Larvik Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Larvik færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Larvik til vores laveste tilgængelige billetprisen.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder til Larvik og over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her