Långnäs færge

Langnas passager- og færger

Långnäs passager og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra Langnas til Stockholm og Turku.

Sammenlign alle tilgængelige Langnas færgen billetpriserne i realtid og bog billigst tilgængelige Langnas bilen og passager færgen billetter sejler til og fra Langnas, Stockholm og Turku med Viking færgen Line færger online med onlinemeddelelser bekræftelse.

Sammenlign bog og betale mindre for Langnas færge billetter på www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Långnäs færger
Billet priser & reservationer


Bog Langnas færge billetter
færge billet pris med Viking færgen Line færger, der sejler fra Langnas til Stockholm og Turku online på forhånd at nyde den billigst tilgængelige.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Langnas passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Langnas færge billet pris og bog din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

Mere om Långnäs

Långnäs er en port i Lumparland på det østlige fastland på Ålandsøerne.Road færger til Kumlinge og Galtby via Kökar starte her.

En vigtig ferry port på Aland er beliggende nær Port Mariehamn, Port Langnas kan findes 29 km/81 km sydøst fra Mariehamn.Fra Port Langnas Viking Line driver færgefart til Stockholm, Sverige og Turku, Finland.Én passage til begge destinationer er daglige tilgængelige.

Tidligt i 1960 ' erne bygget Silja Line en færge terminal i Långnäs, designet af arkitekten Bengt Lundsten.Terminalen blev var i brug 1965-1975 og derefter lukkede og fjernet i 1993.En ny terminal blev bygget i 1999 til at rumme den store cruiseferries på Stockholm-Turku ruten.Det bruges som et alternativ til Mariehamn harbour på forbindelser med lidt passagertrafik til og fra Åland.

Europæiske Unions lovgivning erklæret fredløse salg af toldfri varer på færgen turbåde inden for EU i 1999, men Ålands skat privilegier giver en juridisk undtagelse for skibe, der anløber en havn i Åland.Som afgiftsfrit salg er en betydelig indtægtskilde for færgen rederier, omfatte alle store ruter mellem Sverige og Finland et stop.

Langnas Ferry Port

Langnas havnefaciliteter

Langnas Ferry Port blev bygget med en pris på omkring 5 millioner euro.Langnas færge havn tjenester ruter til Stockholm og Turku i tidsrum, nat og er udstyret med passende faciliteter.Taxier skal reserveres i forvejen med Viking Line.

Introduktion til Langnas

Fra Mariehamn, hoved nordpå mod Neptunigatan og Drej til venstre ved Västra Utfarten, på rundkørslen tage den første forekomst af exit onto Sjukhusvägen og tage den anden forekomst af exit onto vej 3 og følge tegnene til færgen terminalen.

Om Langnas

Langnas er en lille havn i Lumparland, en af de mindste kommuner på Åland.Lumparland er et maleriske lidt county med frodige grønne enge, felter vekslende med skove, bakker, pladser og smukke strande.A skal se sted i Langnas er den ældste træ Kirke af Lumparland og den betagende udsigt fra det højeste bjerg kaldes Lumpokasen.

Lumparland er forbundet med flere af de andre Åland kommuner, Sverige og finske fastland ved hjælp af Langnas Ferry porten.

 


Bedst rådighed Langnas færge billet prisgaranti

Bedste Langnas færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Viking færgen Line passager og bil-færger billetprisen til og fra Langnas.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for din valgte Langnas færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige skulle du finde den samme færge alle rummeligt Langnas billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.Hvis du vil reservere færgen Langnas bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Langnas Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Langnas færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Langnas til vores laveste tilgængelige billetprisen.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder til Langnas og til over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her