Langesund færge

Langesund passagerskibe og færger

Langesund passager og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra Langesund til Hirtshals.

Sammenlign alle tilgængelige Langesund færge billetpriser i realtid og bog billigst tilgængelige Langesund bilen og passager-færge billetter sejler til og fra Langesund, Hirtshals med Fjord Line færger online med onlinemeddelelser bekræftelse.

Sammenlign bog og betale mindre for Langesund færge billetter på www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Langesund færger
Billet priser & reservationer


Bog Langesund færge billetter
færge billet pris med Fjord Line færger, der sejler fra Langesund til Hirtshals online på forhånd at nyde den billigst tilgængelige.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Langesund passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Langesund færge billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

 

Mere om Langesund

Langesund  er det administrative centrum i Bamble, Norge kommune.

Langesund var en af de vigtigste skibsfart byer i Norge i de tidlige dage.Peter Wessel Tordenskiold fik en af sine skibe bygget i Langesund, Løvendals Gallej.

Det er muligt at besøge resterne af den gamle kystnære fæstning på Langesundstangen på den yderste ende af Langesund halvøen.Fortet blev etableret under krigen af tyskerne og senere bruges til norske kystnære artilleri og Hjemmeværnet indtil 1993.

Langesund  er en af de mest berømte sommer byer i Norge på grund af det store antal solrige dage.Det er også kendt for Wrightegaarden, en bygning, der er vært udendørs koncerter hver weekend hele sommeren.Kunstnere som Bob Dylan, A-ha, Elton John og Little Richard har spillet i Wrightegaarden.Den mest berømte vartegn i Langesund er Langøytangen Makedonien, et fyrtårn anbringes på top Langøya, en højre uden for Langesund kilometer-long island.

Langesund Ferry Terminal

 


Bedst rådighed Langesund færge billet prisgaranti

Bedste Langesund færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Fjord Line passager og bil-færger billetprisen til og fra Langesund.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte Langesund færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Langesund færge billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.For at booke Langesund færgen bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Langesund Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Langesund færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Langesund til vores laveste tilgængelige billetprisen.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder Langesund og over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her