La Maddalena færge

La Maddalena passagerskibe og færger

La Maddalena passager og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra La Maddalena til Palau.

Sammenlign alle tilgængelige La Maddalena ferry billetpriserne i realtid og bog billigst tilgængelige La Maddalena bilen og passager færgen billetter sejler til og fra La Maddalena, Palau med Enermar færger eller Di Maio færgen Line færger online med onlinemeddelelser bekræftelse.

Sammenlign bog og betale mindre for La Maddalena færge billetter på www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

La Maddalena færger
Billet priser & reservationer


Bog La Maddalena færge billetter
færge billet pris med Enermar færger eller Di Maio færgen Line færger, der sejler fra La Maddalena til Palau online på forhånd at nyde den billigst tilgængelige.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du til dine valgte La Maddalena passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjstypen er alt, du skal betale, og det er et løfte.

At opnå en La Maddalena færge billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

 

Mere om La Maddalena

La Maddalena en ø er beliggende i nordlige del af Sardinien i Italien.Øen udfyldes ikke meget stærkt og er en del af provinsen Olbia-Tempio.Det er en kommune og den største by på øen er La Maddalena byen.

Øen er temmelig berømt for sine smukke strande og er et klippefyldt terræn.Der er flere gamle ruiner og nogle befæstninger, der stadig er tilbage på øen.

Den eneste måde at nå La Maddalena er af skibe eller færger fra Palau eller det italienske fastland.Store skibe og færger afvige hvert par minutter fra flere destinationer i Italien.

Færgerne tager ikke lang tid at nå La Maddalena fra Palau.Masser af motorbåde afvige også til øen fra andre destinationer langs kysten.Billetterne er meget billige og det tage ikke lang tid at nå frem til øen.Under myldretiden og top office tidsindstillingerne har bådene dog tendens til at få meget overfyldt og gøre det svært at få billetter.Den bedste mulighed er at undgå myldretiden og rejse på andre tidspunkter.

La Maddalena Ferry Port

La Maddalena har undergået mange navneændringer: romerne opkaldte den Ilva, Fussa og Bucina og i middelalderen øen blev kendt som "Bicinara" før får navnet på Santa Maria Magdalena i 1500-tallet.Efter dette blev det endelig kendt som La Maddalena.

Øgruppen Maddalena er kendt fra arkæologiske beviser til har været besat i forhistorisk tid, men dets skriftlig historie begynder med Romerriget.

Med Romerrigets fald blev øerne fuldstændig opgivet indtil det tolvte århundrede, da han blev valgt af benediktiner munke grundlagde små samfund der.Øerne blev genstand for en tvist mellem republikker i Pisa og Genova i 1100-tallet.

I 1584 blev alle klostre på øerne ødelagt af en af de osmanniske togter.I XVII begyndte århundredes hyrder at bringe deres flokke til øerne i vintermånederne.

Dens placering i strædet Bonifacio, hvorigennem meget skibstrafik må passere, har forvandlet øgruppen til en strategisk militære position.I 1767 var det besat af Savoyen-Piedmontese.Kernen af den nuværende by af La Maddalena opstået derefter.

I 1793 tog en fransk ekspedition, i hvilke Napoleon Bonapart del, unsucsessfully forsøgte at besætte øen.Det var den første kamp oplevelse af Napoleon Bonapart.Under alle de Napoleons krigene Admiral Goratio Nelson bruges La Maddalena øgruppen som en base for hans flåde i aktioner mod franskmændene.

En base blev etableret her af den italienske Regia Marina (Royal Navy) i 1887.I 1943 afholdtes under anden VERDENSKRIG, Benito Mussolini kort fange her.

Fra 1972 gennem 2008 var der en NATO-base på den nærliggende ø Santo Stefano.NATO-base husede en italienske flåde Kaserne og det tjente som den hjemstedshavn for flere US Navy ubåd bud i år, sluttende med USS Emory S. afgangJord, som indstiller sejl til dens nye hjem havn Bremerton, Washington.Den os flådebase officielt lukket i januar 2008, slutter 35 år amerikanske tilstedeværelse i La Maddalena.

I den periode, hvor det amerikanske militær havde en tilstedeværelse på øen, skete den mest bemærkelsesværdige begivenhed oktober 25, 2003 når ubåd USS Hartford grundstødte med tilstrækkelig kraft til væsentlig skade dens ror, sonar og elektronik.

La Maddalena egner nu sit navn til en italiensk nationalpark beliggende i det sydfynske øhav.

 


Bedste tilgængelige La Maddalena færge billet prisgaranti

Bedste La Maddalena færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Enermar færger eller Di Maio færgen linje passager og bil-færger billetprisen til og fra La Maddalena.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte La Maddalena færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt La Maddalena færge billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.For at booke La Maddalena færgen bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte La Maddalena Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende La Maddalena færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra La Maddalena til vores laveste tilgængelige billetprisen.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder til La Maddalena og over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her