Kythnos færge

Kythnos passagerskibe og færger

Kythnos passager og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra Kythnos, Milos, Serifos, Sifnos, Lavrion og Piræus.

Sammenlign alle tilgængelige Kythnos færge billetpriser i realtid og bog billigst tilgængelige Kythnos bilen og passager færgen billetter sejler til og fra Kythnos, Milos, Serifos, Sifnos, Lavrion og Piræus med ANEK eller Blue Star færgen Line færger online med onlinemeddelelser bekræftelse.

Sammenlign bog og betale mindre for Kythnos færge billetter på www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Kythnos færger
Billet priser & reservationer


Bog Kythnos færge billetter
med ANEK eller Blue Star færgen Line færger, der sejler fra Kythnos, Milos, Serifos, Sifnos, Lavrion og Piræus online på forhånd at nyde den billigste tilgængelige færge billet pris.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Kythnos passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Kythnos færge billet pris og bog din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

Mere om Kythnos

Kythnos (Thermia) er en ø beliggende i den vestlige Kykladerne og et godt valg til at besøge hvis ud Island Hopping relativt små græske helligdag.

Der er ingen lufthavn på øen dog rejsende har en ganske god færge tjeneste tilgængelig fra Pireaus - både superfasts og normale bil færger.

De nærmeste ø naboer Serifos og Kea er kun hurtig færge ride væk - med Sifnos, Syros, Kimolos og Milos lukke temmelig samt gøre alle eller nogle af dem perfekt til en helt kompakt ø hopping ferie.

Husk, at du ikke kan købe din billet når du får på en græsk færgen så bør book online på forhånd.Bemærk, at de superfast ferries kan være meget reserveret også op især på fredage og søndage.Der er en lille oplysninger booth blot langs fra kajen i havnen - selvom det åbningstider er noget variabel.

Kythnos er også kendt lokalt som Thermia - ad gangen Loutra var en meget populær destination for mennesker, der ønsker at bruge spa og hot springs placeret der.

Kythnos færger

Kythnos  er ry for at have 50 gode strande, 30 af dem tilgængelige ved scooter; resten af faldskærm.Eller båd.Eller mund.Ved Loutra, en kurby i NE, høj athenerne for at tage de farvande, formentlig fristet af det faktum, at sine restauranter er bemandet med tjener nonchalante nok at gøre dem føler helt derhjemme; Heldigvis behøver du ikke at bo der, og vi foreslår, at du ikke.Merichas er en søvnig port med en gangbar sandstrand og alle busser og sommer båd trips start her.

Chora dog skomagerens på en bakke, er en åbenbaring, en fortryllende landsby af smalle gader, bittesmå kvadrater og overraskende sofistikerede restauranter, som gør det sjovt sted at bo - højre gennemgå det og du kommer til den meget annoncerede Wind Park – hvilket ikke betyder locals er særlig tilbøjelige til at tarmluft, bare, at det var et godt sted at sætte op et par flakke pylonerne at fange brisen.

Der er masser af strande, navnlig Apokrousi og Kolonia, lidt over 3 km væk.Det er en vidunderlig ø at udforske til øde strande, flere med taverner.Visningerne fra ryggen kører syd fra Dryopida fascinerende gamle by er åndedræt-hensyntagen.

Ankomst

Gateway lufthavnen er Athen.Kea hoved sydpå til nærliggende Milos, Serifos, Sifnos, Lavrion – er det ikke tjent fra Piræus tage bussen eller hyre din bil, drevet til Milos, Serifos, Sifnos, Lavrion, drev på færgen og slukkes ved det første stop, Kea.Kythnos der er færger fra både Milos, Serifos, Sifnos, Lavrion og Piræus.Serifos og Sifnos er hurtig færger fra Piræus.

Denne gruppe har altid været meget populær med grækerne selv, med de fleste turister traditionelt begrænse sig til Sifnos, den største, selvom Serifos aftagende indhente.Kea og Kythnos er efter vores mening, synligt under-nominel og bør være på hvert græsk ø entusiast liste.Vi forsøger at gøre vores bit!Det er underligt at dette gruppere, den nærmeste til fastlandet og blandt de letteste og hurtigste at nå frem til, bør være forblevet mindre besøgte end deres bedre kendt naboer mod øst.

Hvad du skal se & 

Kythnos  er en ø til afslapning, så bringe gode bøger og Snorkling gear.Du kan også besøge det varme bade i Loutra og endda få en massage.

Du kan også besøge:- 

Loutra ("Bade") er en lille landsby er der varme brønde, ry for deres helbredende farvande siden antikken.

Chora  øens hovedstad, og er en maleriske landsby i middelalderens stil.Her, kan du besøge Trinity Church.

Driopis er også en meget smuk landsby, med typisk snoede gader og tilbagelænet atmosfære.Er der en lille folklore museum her.

I Kanala der er en lille kirke dedikeret til Jomfru Maria, med ikoner af helbredende beføjelser.

Strande

I Kythnos er der et par gode strande her, du kan enten gå eller tage båden til.Episkopi og Apokroussi er meget rart, men du kan også holde i havnen Merichas Hvis du ønsker.

Natteliv

Der er et par af søjler på øen, og du finder dem i Chora, Loutra og Merichas.Deres atmosfære er tilbagelænet og venlig.Yngre publikum foretrækker normalt Merichas.

Fødevarer

Du kan finde nogle taverns i Chora og Merichas.Kopanisti osten er foretaget på øen og værd at prøve.Der er også et par steder at spise i Kanala, Driopis og Episkopi.

Shopping

I Chora findes nogle butikker, der sælger handpainted tekstiler i smukke farver, læder og træ objekter samt keramik.Du kan også købe mærkeligt dannede skaller - en nice ting til at dekorere din badeværelse med.

At komme rundt

Der er nogle bus forbindelser på øen forbinde landsbyerne og havnen.Du kan også leje en knallert eller tage den båd, der går til nogle af strandene hver dag

 


Bedst rådighed Kythnos færge billet prisgaranti

Bedste Kythnos færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige ANEK eller Blue Star færgen linje passager og bil-færger billetprisen til og fra Kythnos.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte Kythnos færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige skulle du finde den samme færge alle rummeligt Kythnos billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.For at booke færgen Kythnos bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Kythnos Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Kythnos færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Kythnos til vores laveste tilgængelige billetprisen.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder Kythnos og over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her