Kithira færge

Kithira passagerskibe og færger

Kithira passager og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra Kithira Gytheion, Kalamata, Kissamos, Piræus og Rethimnon.

Sammenlign alle tilgængelige Kithira færge billetpriser i realtid og bog billigst tilgængelige Kithira bilen og passager færgen sejler til og fra Kithira, Gytheion, Kalamata, Kissamos, Piræus og Rethimnon med LANE Sea Lines billetter færger online med onlinemeddelelser bekræftelse.

Sammenlign bog og betale mindre til Kithira færge billetter ved www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Kithira færger
Billet priser & reservationer


Bog Kithira færge billetter
med LANE Sea Lines færger, der sejler fra Kithira til Gytheion, Kalamata, Kissamos, Piræus og Rethimnon online på forhånd at nyde den billigste tilgængelige færge billet pris.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Kithira passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Kithira færge billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

 

Mere om Kithira

Kithira , eller Tsirigo, er den mest sydlige end de øvrige øer i det Ioniske Hav.

Kithira er kendt som øen Afrodite, da det var Ifølge legenden om Isiodos hvor smukkeste gudinde for Olympus blev født.Øen var domineret af spartanerne, at athenerne og makedonerne og senere russerne.

Øen har betagende landskaber af naturlige skønhed, strande og forskellige landsbyer, hver med unikke skønhed.Øens atmosfære er romance, oprettet fra traditionel stil med de fleste bygninger på øen, byzantinske kirker og venetiansk slot.Hver sommer arrangeres flere festivaler med lokale produkter fejrer historie af øen, holder traditionen i live.

Kithira Ferry Port

Kithira , er en traditionel ø, der ikke har masseturismen eller kommercialisering og derfor forbliver naturlige og støjsvagt.Ikke desto mindre hvert år det tiltrækker turister, der søger fredelig ferie og nyd øen Afrodite.Der er mange muligheder, opdage smukke landskaber, slappe af på stranden, smage det lækre køkken eller nyd en kølig cocktail i beach baren.

Øen ligger i det punkt hvor det Ægæiske Hav opfylder det Ioniske Hav og er nærmest Crete end dets nærmeste Ioniske nabo, Zakynthos.Det er et populært feriemål blandt athenerne og også for græsk-australske emigranter, som vender tilbage til deres oprindelige jord i sommermånederne at nyde sine mange uberørte strande.Men Kithira er i vid udstrækning blevet overset ved Nordeuropas pakke ferie horder gør det et attraktivt standsning off punkt for uafhængige ø-tragte.

Øen har en lufthavn med daglige Olympic Airways flyrejser til og fra Athen.Der er færger to gange om ugen fra fastlandet havnen i Piræus (rejsetid 6.5 timer) og i sommermånederne der er regelmæssige færge forbindelser mellem Kithira og den Peloponnesiske havn Gythio.Der er også pendulkørsel kører mellem Agia Pelagia, i det nordøstlige hjørne af øen, og Neapoli i Peloponnes (kun en times båd ride væk). Fra juni til midten af September kan du tage anden en Flying delfin fra Piræus til Kithiras nyere, havn af Diakofti, placeret midt ned øens østkyst.

For at få mest ud af øen skal du at leje en bil eller scooter fordi offentlig busbefordring er næsten ikkeeksisterende.Kithira er ca. 30 km i længden og 18 km lang med et øde, bjergrigt landskab overstrøet med nogle 40 traditionelle landsbyer.Med dit eget sæt af hjulene vil du kunne tage til vikling banerne at criss-cross øen, finde remote strande og udforske Kithiras gamle websteder.

Der er virkelig kun ét turist centret til at tale om - temmelig Kapsali i den sydlige ende af øen som er hvor størstedelen af besøgende vælger at bo.Det er et maleriske sted, sat bag to sandede pladser og overset af den imponerende 13th century venetianske fæstning af Hora, øens hovedstad.

Hora, selve er i en dramatisk placering skomagerens på en ridge, en stejl to-kilometer opstigning op fra Kapsali.Cycladic stil hvide huse med blå skodder er grupperet på en bakkeskråning kronet af den storslåede "kastro" bygget under 13th og 15th århundreder.Der er spektakulær udsigt frem til Kapsali havn og til de utilgængelige islet af Avgo (betydning æg), angiveligt gudinde for kærlighed og frugtbarhed Afrodites fødested.Ifølge legenden, gudinden steg fra vandet og foretaget Kithira hendes hjem efter den noget fiery Zeus kastreret sin far Cronos og kastede ham i havet ved dette meget staffagefarver.

Nordvestlige del af Hora er der tre dramatisk anbragt klostre, som er et besøg værd, hvis du har din egen transport.Øens ødelagte middelalderlige hovedstad, Paleohora, indtager også en betagende placering - det er indstillet på en bakketop i spidsen for en slugten med en egentlige 100-meter dråbe på tre sider.Befæstet byen blev bygget mellem bakkerne, usynlige fra havet, med det specifikke formål at beskytte islanders fra plyndrende pirater.Men det blev opdaget og ødelagt af den berygtede pirat Barbarossa i 1537.

 


Bedst rådighed Kithira færge billet prisgaranti

Bedste Kithira færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige LANE Sea Lines passager og bil-færger billetprisen til og fra Kithira.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte Kithira færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Kithira færge billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.For at booke Kithira færgen bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Kithira Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Kithira færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Kithira til vores laveste tilgængelige billetprisen.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder til Kithira og over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her