Kyllini færge

Kyllini passager- og færger

Kyllini passager- og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra Kyllini til Kefalonia, Zakynthos og Zante.

Sammenlign alle tilgængelige Kyllini færge billetpriser i realtid og bog billigst tilgængelige Kyllini bilen og passager færgen sejler til og fra Kyllini, Kefalonia, Zakynthos og Zante med Blue Star færgen eller Anek Lines billetter færger online med onlinemeddelelser bekræftelse.

Sammenlign bog og betale mindre for Kyllini færge billetter på www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Kyllini Ferries
Billet priser & reservationer


Bog Kyllini færge billetter
med Blue Star færgen eller Anek Lines færger, der sejler fra Kyllini til Kefalonia, Zakynthos og Zante online på forhånd at nyde den billigste tilgængelige færge billet pris.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Kyllini passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Kyllini færge billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

 

Mere om Kyllini

Kyllini er beliggende i den vestligste del af Elis og Peloponnes, 12 km vest for Andravida og cirka 40 km nordvest for Pyrgos.Den dækker den nordlige del af den Kyllini halvø, som juts i det Ioniske Hav.

Halvøen er dækket med bakker, men området øst for halvøen er meget fladt.Crusader fæstningen Chlemoutsi er beliggende på det højeste punkt af halvøen, omkring 220 m over havets overflade.

Mellem det nordligste punkt, Cape Kyllini og byen Kyllini har været udgravet ruinerne af Glarentza fæstningen.Der er skovene og olivenlunde i bakkerne.Landbruget er den dominerende arealanvendelse i sletterne.

Landet er rigt med masser af vand og producerer lækre grøntsager og frugt, bakkerne er dækket med velsignede oliventræer og citron træer.De fleste af strandene er foret ved en træet fyrreskove, der slutter på selve long beach.

Kyllini Ferry Port

Kyllini  er talentfulde med smukke organiseret strande på det Ioniske Hav, med monumenter og oldtidsminder, som betegner den rige historiske fortid.Landet er rigt med masser af vand og producerer lækre grøntsager og frugt, bakkerne er dækket med velsignede oliventræer og citron træer.De fleste af strandene er foret ved en træet fyrreskove, der slutter på selve long beach.

Der er flere populære strande ved kysten.De termiske fjedre af Kyllini (Loutra Kyllinis) er det største strand facilitet i den vestlige Peloponnes.Der er et kloster (Moni Vlachernon) sydøst for Kato Panagia.Lille ø Kafkalida, nær Cape Kyllini, er ubeboede.Det bærer et fyrtårn.

Mere om slottet i Chlemoutsi

Bedst bevaret frankiske slot af Peloponnes.Den ligger i toppen af en bakke 250 m.high, kaldet med det antikke navn Helonata.

Castle Chlemoutsi blev bygget mellem 1220 og 1224 af Geoffrey I Villehardouin, en prins, der var den første indbygger i denne konstruktion.Efter dette, frankerne invaderede området og tog kontrol over borgen, bliver dets indbyggere i flere år.Under denne epoque denne slot var meget berømt i regionen og af Peloponnesians blev betragtet som et meget vigtigt spot.

Efter at være beboet af frankiske, Chlemoutsi slottet var hjemsted for adskillige andre angriberne, sådan som eksempel, tyrkiske og stormænd.Alle disse indbyggere og forskellige hændelser slottet er gået gennem gav figuren den måde det ser ud i dag, selvom det har fastholdt sin oprindelige struktur og de fleste af sine karakteristika næsten uændret.
Castle Chlemoutsi vises ofte som et klart eksempel på frankiske arkitektur på grund af dets struktur og generelle udseende.Denne borg eller fæstning blev bygget efter typiske frankiske retningslinjer og er en af de klareste eksempler på en opførelse af sådanne typografi i Peloponnes, en faktor, som ofte tiltrækker arkitekter fra hele verden som tilgang for at opfylde denne struktur og dens særegenheder.

Castle Chlemoutsi viser to hovedområder.En af disse områder, kendt som indvendig prøvelokalet, indeholder et kapel, en lille opholdstilladelse og større opholdstilladelse hvor prinsen anvendes til at leve.Andet området, ydre prøvelokalet, bruges til at have flere mindre lokaler og bygninger, som pr. eksempel en moské.Generelt viser denne konstruktion softly spidse buer med mange haller og døre samt en række små værelser.Flere af disse lokaler, stadig bevarer deres oprindelige udseende, selv om besøgende kunne kun opfylder ruinerne af nogle andre som ikke har den samme lykke.

 


Bedst rådighed Kyllini færge billet prisgaranti

Bedste Kyllini færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Blue Star færgen eller Anek Lines passager og bil-færger billetprisen til og fra Kyllini.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for din valgte Kyllini færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Kyllini færge billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.Hvis du vil reservere Kyllini færgen bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Kyllini Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Kyllini færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Kyllini til vores laveste tilgængelige billetprisen.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder til Kyllini og til over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her