Kristiansand færge

Kristiansand passagerskibe og færger

Kristiansand passager og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra Kristiansand til Hirtshals.

Sammenlign alle tilgængelige Kristiansand færge billetpriser i realtid og bog billigst tilgængelige Kristiansand bilen og passager færgen billetter sejler til og fra Kristiansand, Hirtshals med Color Line eller Fjord Line færgen færger online med onlinemeddelelser bekræftelse.

Sammenlign bog og betale mindre for Kristiansand færge billetter på www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Kristiansand færger
Billet priser & reservationer


Bog Kristiansand færge billetter
færge billet pris med Color Line eller Fjord Line færgen sejler fra Kristiansand til Hirtshals online-færger på forhånd at nyde den billigst tilgængelige.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Kristiansand passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Kristiansand færge billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

 

Mere om Kristiansand

KRISTIANSAND , nogle 30 km på langs E18 fra Lillesand, er Norges femte største by og et deltidsarbejde feriested, venlige, energiske steder, der trives på dens færge forbindelser med Danmark, dens optaget lystbådehavne og dens friværdien sandstrande.

I sommer, seafront og tilstødende gaderne er en fanatisk travlhed af cocktail stænger, fastfood leddene og flirte feriegæster, og selv i vinteren nordmændene kommer her til live det op.Ligesom så mange andre skandinaviske byer blev Kristiansand grundlagt af og opkaldt efter Christian IV, der så mulighed for at styrke hans kystforsvaret her.

Der er nogle specifikke seværdigheder, men det er værd at kig rundt, især når alle andre har gået til stranden og efterladt de centrale pedestrianized gader relativt tomme.Kristiansand er også kun få kilometer fra Kristiansand Kanonmuseum, uhyggelig resterne af et stort kystnære kanon batteri bygget under den tyske besættelse af anden VERDENSKRIG.

Kristiansand færge terminaler

Kristiansand er også hjem for en stor maleriske fisk marked kaldet 'Fiskebrygga'.Her kan du nyde nogle friske skaldyr i 5 forskellige restauranter eller direkte fra markedet.Det er bygget ved siden af vandet, og du er i stand til at drive din båd i dette område.Dette er en meget populær plet i sommeren med både forankret overalt.

Omgå Kristiansand

Nettbuss Sør opererer blå bybusser.Østgående busser fravige Henrik Wergeland gaden, mens vestgående busser fravige Tollbod gaden eller bus terminalen, men ikke begge.Nordgående busser (til Vennesla) efterlade fra bus terminal.Hovedlinjerne går fra vest til øst kaldes Metro bussen.Du kan forvente en bus hvert 5 minut i hverdagene.Tjeneste andetsteds er helt hyppige under dagslys timer, men frekvensen dråber væsentligt om aftenen og i weekenden.NAT busser fungere fredage og lørdage.Byens center er helt kompakt, hvilket betyder, at alt er inden for gåafstand.Forstæder er spredt over et stort område.Der er dedikeret cykel baner langs de fleste af de vigtigste veje.De fleste veje bortset fra hovedvejen er blot ét lane hver vej - således rush hour bør undgås.Parkering kunne være vanskeligt i byens centrum, prøv parkering huse.Der er en vejafgift booth på alle veje fører til byen.

At se i Kristiansand
 • Fiskebrygga Kristiansand.Fiskebrygga (fisk marked), (sydvestlige del af byens centrum Kvadraturen.). Der er stadig et fisk marked her, men der findes også flere, hovedsagelig søfart, restauranter omkring centrale havnefronten.Sommeren, locals ankommer i bådene og forankre op her.Dejlige sted for en ice cream.
 • The boardwalk  sideløbende med seafront i byen centret fører kastede du beauteful Parker og pases Norways næststørste fountain park, Christiansholm Fort fra 1600-tallet og en offentlig strand.
 • Kristiansand Dyrepark (Kristiansand Zoo og forlystelsespark), (øst for byen), har et bredt udvalg af dyr i, for det meste naturlige levesteder.De vigtigste attraktioner er løver, tigre, ulve, rød pandas og et reptile hus.Andre aktiviteter omfatter en log kører, en stor afspilningsområdet og en pirat slottet med Norges foretrukne pirat, Kaptein Sabeltann (kaptajn Sabretooth). Om sommeren er der pirat viser sent om aftenen.Der er også en slags legetøjet by kaldet Kardemomme ved (Kardemomme by), som er baseret på en bog af norske børns forfatter Thorbjørn Egner.Voksne: kr 130-kr 340, børn: kr 110-kr 270 (afhængig af sæson) én gang inside, alle aktiviteter er fri.
 • Posebyen er, hvad der er tilbage af Kristiansands gamle bydel.Det optager stadig flere tekstblokke på den østlige del af byens centrum.Her kan du stadig se lille, hvid, enkelt-storey, træ huse besætte en hel blok.Meget fredelig blot et par minutters gang fra de travle shopping gader.
 • Vest-Agder Museum Kristiansand er en open-air-museum der består af en mainbuilding og omkring 40 andre bygninger, indsamlet fra counties i Vest-Agder og Aust-Agder og Kvaderaturen, Kristiansands gamle bydel.I museet, vil du også finde en spiseoplevelse og miniature modeller af Kristiansand fra sent 1800-tallet.
 • Ravnedalen (Ravens' Valley) er en dejlig park lige uden for byens centrum.Det er omgivet af stejle klipper og præsenterer besøgende med frodige blomst haver og manicurerede love perfekt til picnics.Hvis du har glemt din picnic kurv, er der også en café her.Der er undertiden musik forestillinger i sommeren.
 • Kristiansand Cannon Museum , 3 Feb-11 kan: Su:Noon-4 PM, 18 maj-11 Jun: M-W: 11 Am - 3 PM, Th-Su: 11 AM - 5 PM, 12 Jun-17 Aug: daglig: 11 AM - 6 PM, 18 Aug-28 Sep: M-W: 11 Am - 3 PM, Th-Su: 11 AM - 5 PM, 5 okt-30 Nov: Su:Noon-4 PM.Her vil du finde verdens næststørste cannon nogensinde skal monteres på landjorden.Monteret ved de tyske besættelsesstyrker i 1940 til at bevogte sejlruter af Skagerak.
 • Agder Natural History Museum og botanisk have og Gimle Gård er to museer, placeret i Gimle, øst for floden Otra.I natural history museum og botanisk have vil du finde en samlinger af flora, eksempler på fauna og mineraler South Norges i meget naturtro udstillinger og rige mineraler indskud.Gimle gård er en tidligere herregård, nu et museum.
 • Kristiansand Cathedral  Neo-gotisk stil, er ved firkanten i selve centrum af byen en af de største katedraler i Norge.Smukke inde og værd at besøge.
 • Sørlandets Kunstmuseum (2 minutters gang fra katedralen) er byens kunstgalleri med permanente og skiftende udstillinger.
At gøre i Kristiansand
 • Skove : I Kristiansand der findes mange skove, aldrig mere end en kort gåtur væk.Nær byen centrum er områderne, Baneheia og Odderøya, perfekt til walking rekreation.
 • Swiming : Glem ikke din badebeklædning, svømning mulighederne er mange, udendørs og indendørs, i saltvand eller ferskvands-, svømmebassiner, strande og klipper.Den smukke skærgård off Kristiansand (Skjærgården) består af fantastiske landskaber, et paradis øer, skerries og klipper.I sommertiden, kan du nå det af syne-ser-bådene fra byens centrum.Øhavet og de omgivende fjorde er også en perfekt indstilling for sejlads og fiskeri.
 • Kilden Performing Arts Centre , åbner 2012.En placering til koncerter, teater og opera forestillinger.
  Indtil 2007 var Kristiansand webstedet af kvart festivalen, en strækker sig over musikfestival - den største af sin art i Norge.Andre festivaler er kommet og efter sælger kun 2000 billetter til hændelsen 2008, Festivalen blev annulleret.I 2009 er festivalen igen i fuld svinge med større og bands Vippet for at spille.Forvaltningen har ændret tilbage til folk, som tidligere havde gjort festivalen en stor succes.

For dem, der nyder en lokalt brygget øl, Kristiansand netop dette, som kaldes CB.det har en karakteristisk smag og er meget populær med locals.

For nogle historie fra WWII er der en massiv canon bygget af tyskerne med udsigt over havet.Dette er åbent hver dag i sommersæsonen.Der er også mange gamle fæstninger og samtidig rejser i en båd langs havet ud for byen, kan du også se gamle tyske bunkers.

 


Bedst rådighed Kristiansand færge billet prisgaranti

Bedste Kristiansand færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Color Line eller Fjord Line færgen passager og bil-færger billetprisen til og fra Kristiansand.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte Kristiansand færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Kristiansand færge billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.For at booke Kristiansand færgen bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Kristiansand Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå live Kristiansand færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Kristiansand til vores laveste tilgængelige billetprisen.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder til Kristiansand og over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her