Koufonissi færge

Koufonissi passager- og færger

Koufonissi passager- og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra Koufonissi til Amorgos, Katapola, Folegandros, Iraklia, Milos, Mykonos, Naxos, Paros, Piræus, Piræus, Santorini og Schinoussa.

Sammenlign alle tilgængelige Koufonissi færge billetpriser i realtid og bog billigst tilgængelige Koufonissi bilen og passager færgen sejler til og fra Koufonissi, Amorgos, Katapola, Folegandros, Iraklia, Milos, Mykonos, Naxos, Paros, Piræus, Piræus, Santorini og Schinoussa med Blue Star Ferries eller havet Jets billetter færger online med onlinemeddelelser bekræftelse.

Sammenlign bog og betale mindre for Koufonissi færge billetter på www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Koufonissi Ferries
Billet priser & reservationer


Bog Koufonissi færge billetter
med Blue Star Ferries eller havet Jets færger, der sejler fra Koufonissi til Amorgos, Katapola, Folegandros, Iraklia, Milos, Mykonos, Naxos, Paros, Piræus, Piræus, Santorini og Schinoussa online på forhånd at nyde den billigste tilgængelige færge billet pris.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Koufonissi passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Koufonissi færge billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

Mere om Koufonissi

Koufonissi  øen er beliggende i en smuk stedet i Kykladerne mellem Amorgos og Naxos.Strandene er en beatiful blå-grøn farve, som vil forbløffer enhver turist.

På Koufonissi er der mange steder, der vil tingle din smag knopper, fest dine øjne og måske få dig lidt våd.Koufonissi øen har været en favorit siden de sene 1990erne turist.

Koufonissi  er plads til stilhed og komfort og på Koufonissia.net vi hånd pluk kun de bedste steder på Koufonissi island for din overnatning, restauranter, foretager du ønsker mere og søjler, der tjener du bedst.

Chora er den eneste landsby på øen, og her er temmelig lidt kirker, en kunstgalleri og et par butikker.I øvrigt er der ikke meget at se, undtagen de smukke omgivelser.

Koufonissi Ferries

Koufonissi strande

Koufonissi har nogle af de bedste strande på de græske øer.De er sandede og fantastisk til familier med børn, da de er reoler og roen.Øen er meget lille, så kun tage en gåtur og finde dine egne stedet.Mange ting lagunen Pori er det smukkeste sted.Nudister gå til området efter Charokopou.Der er også en båd, der går til nogle mindre øer med fremragende strande uden for Koufonissi.

Natteliv

Der er et par af steder i Chora, men forvent ikke nogen vilde nætter.Her, har du bare en kolde drikke, nyde nogle god musik og omgivelserne.

Fødevarer

Taverns er i Chora, og de alle tjene god traditionel græsk mad, plus pizza og pasta til børn.

Shopping

Der er et par souvenir butikker i Chora, som en art gallery, hvor du kan få handpainted t-shirts og malerier.Der er også et par butikker med antikviteter og diverse ting, nyttige og ikke.

At komme rundt

Walking!Der er ingen biler eller knallerter til leje og ingen lokalbussen, men øen er meget lille og næsten flad, så at komme rundt til fods er ikke noget problem.

Ankomst

Af indlysende grunde har denne lille ø ingen lufthavn, så den bedste ting at gøre, er at gå til Naxos, Mykonos eller Paros og få en færge derfra.Være forsigtige på din sidste dag - at være på den sikre side er det en god ide at forlade øen dagen før afgang, da færge muligvis blive annulleret på grund af dårligt vejr, forlader du strandede.

Koufonissi ø historie

Koufonissi er adskilt fra resten af Kreta ved en smal stribe af havet, men det er her, ofte uslebne så båd ture kan annulleres, medmindre vejret er virkelig smukke.

Koufonissi er et af en gruppe af fem små øde øer (de andre er Makroulo, Stroggylo, Trachila og Marmara), en håndfuld af jord i havet, ofte samlet kaldes Koufonissia.Sammen med Gavdos og Chryssi er disse de sydligste stykker af græske jord, for Europas sydligste grænser.

Den antikke øen Lefki var en vigtig shipping port takket være dets ideelle placering til shell - og svampefiskeri, og menes at have spillet en vigtig rolle i den minoiske økonomi.

Indskrevet plaque findes på Zakros og magnesiasten i Lilleasien post konflikter mellem byerne Itanos og Ierapytna (oldtidens Ierapetra) over ejerskab til Lefki.En af disse plaque findes i facaden i kloster kirke i Toplou.Striden endte i 132 AD, da Lefki blev afstået til Itanos, til som det historisk tilhørte.

I 1976 udgravet arkæolog Nikos Papadakis øen for første gang.Hele øen er overstrøet med hellenistiske og romerske ruiner.Den mest imponerende finde er et teater, opdaget med dens fase og hyposcenium, samt fragmenter af muren gips.

Antikke teatret ved Koufonissi mønter og lervarer er også blevet fundet her.Huse er blevet opgravet 200 m fra det teater, der angiver, at der var en enkel løsning her: nåle, muslingeskaller og fiskeriudstyr viser, at det sandsynligvis var en fiskerihavn.

Dog opdagelsen af murex skaller viser at porfyr, en yderst værdifulde lilla farvestof, blev også produceret her.

På den sydlige ende af Lefki øen blev fundet dele af en antikke tempel og stykker af marmor fra nogle kolossale statue, som kiggede ud over libyske havet.

I vest slutningen af øen er der huler og hulninger som blev brugt som kapeller i den byzantinske periode, og hvori påskrifter og indgraveringer hellige bevares.

 


Bedst rådighed Koufonissi færge billet prisgaranti

Bedste Koufonissi færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Blue Star Ferries eller havet Jets passager og bil-færger billetprisen til og fra Koufonissi.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for din valgte Koufonissi færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Koufonissi færge billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.Hvis du vil reservere Koufonissi færgen bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Koufonissi Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Koufonissi færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Koufonissi til vores laveste tilgængelige billetprisen.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder til Koufonissi og til over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her