Kotor færge

Kotor passagerskibe og færger

Kotor passager og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra Kotor til Montenegro og Bari.

Sammenlign alle tilgængelige Kotor færge billetpriser i realtid og bog billigst tilgængelige Kotor bilen og passager færgen sejler til og fra Kotor, Montenegro og Bari med Azzurraline færge færger online instant bekræftelse med billetter.

Sammenlign bog og betale mindre for Kotor færge billetter på www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Kotor færger
Billet priser & reservationer


Bog Kotor færge billetter
færge billet pris med Azzurraline færgen sejler fra Kotor til Montenegro og Bari online-færger på forhånd at nyde den billigst tilgængelige.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Kotor passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Kotor færge billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

 

Mere om Kotor

Kotor , placeret langs en af Montenegros smukkeste pladser er Kotor, en by af handlende og berømte sejlere, med mange historier at fortælle.

Den gamle by Kotor er en typisk middelalder, bygget mellem d.12 og 1300-tallet velbevarede urbanisering.Middelalderlige arkitektur og adskillige monumenter i kulturarv har gjort Kotor en UNESCO opført "Naturlige og historiske Verdensarvsområde". 

Gennem hele byen er bygningerne criss-krydsede med smalle gader og pladser.En af disse kvadrater indeholder den katedral af Saint Tryphon (Sveti Tripun), et monument af romersk kultur og et af de mest genkendelige symboler af byen.Kirken i Saint Luke (Sveti Luka) fra 1200-tallet, Kirke af Saint Ana (Sveta Ana) fra 1100-tallet, Kirke af Saint Mary (Sveta Marija) fra 1200-tallet, kirke Healing mor af Guds (Gospe od Zdravlja) fra 1400-tallet, prinsens palads fra 1600-tallet og Napoleon's Theatre fra 1800-tallet er alle skattene, der er en del af de rige kulturarv Kotor.

Karnevaler og festivaler organiseres hvert år at give denne smukkeste by af den montenegrinske litorale yderligere charme.

Kotor Ferry Terminal
Historiske Kotor

Der er ingen nøjagtige oplysninger om grundlæggelsen af Kotor, mener arkæologer at den steg på grundlaget for den antikke by Acruvium.Legenden har det at Alkima, en nisse, underrettede den serbiske konge, Stefan Dusan, ikke at bygge hans by i hills "hvor bådene behøver ikke en harbor og hvor heste løbe omkring", men at i stedet opbygge nær havet.I fønikisk myte, blev byen grundlagt efter Argonauts' erobring til Golden Fleece.

Kotor har været kendt under mange navne i hele historie — blandt dem Katareo, efterfulgt af Dekatera, Dekaderon og Katarum, bl.a.Arkæologer har bekræftet, at de første nybyggere til Kotor mellem det syvende og 4th århundrede FVT, var græsk, efterfulgt af Illyrians og derefter romerne, der styrede området i 650 år.
Byen blev revet ned af vestgoterne i 5th århundrede Annoncen og senere blev en del af det byzantinske rige i 476 Annonce, og forblev under denne magt i mere end 400 år.Kotor hovedstad i Boka Kotorska Bay i syvende århundrede Annoncen efter den tidligere hovedstad Risan faldt til angreb med de slovenske stammer.De slovenske stammer domineret også Kotor omkring de ellevte århundreder AD når området blev regeret af Doklea og Zeta.

Kotor var på sit mest velstående som serbiske stat under Nemanjić dynastiet 1185-1371.I denne periode, Kotor var en uafhængig stat, der levede af sin egen vedloveller.Den serbiske lineal, Stefan Nemanja etableret et palads i byen.
Når tyrkerne besejrede Nemanja, Kotor faldt ind under krisen som folk anerkendt tre forskellige linealer: den ungarske konge, den venetianske Republik og den bosniske King Tvrtko.Og fra 1391 til 1420, Kotor var endnu en gang en uafhængig stat, med hertug tjener som dets head master.

Byen ændret hovedet mastere flere gange før du accepterer venetianske reglen i 1420 — stormænd regerede Kotor til 1797.Dette forhold viste sig gensidigt gavnlige, fordi stormænd indgav beskyttelse til Kotor, men det osmanniske raid, Kotor udredet beskyttelse til stormænd med dets høje mure.

Fra 1797 til 1814 faldt Kotor i anden periode af overgangen, med Østrig overtager i 1797, efterfulgt af Rusland i 1806 og Frankrig fra 1808 til 1813.Når den franske regel skjult i 1813, unified Metropolitan Petar I Petrovic Boka Kotorska med Montenegro, selvom området tilbragte det meste af de næste 100 år under østrigsk herredømme.I 1918 blev Boka Kotorska og Montenegro del af Kongeriget Jugoslavien.

Der er tre indgange til den gamle by, herunder havet indgangen 1555 der tjener som vigtigste døren.Huddled nedenunder klipperne af Mt Lovćen, grænser fra nord en kort, men voldelige floden Škurda og vest ved en undersøisk foråret Gurdić, Kotor (efter jordskælvet i 1667) har alle funktionerne i en barok by.

Lag af historie bevise, at opførelsen af boliger og Ejendomsstyrelsen ikke var den eneste færdighed i denne by.Karrieremulighed, såvel som dramaserier, våben og høje var lige så populære farter i Kotor.Selv den biskop af Montenegro Njegoš nævnt Kotor i hans berømte digt "The Mountain krans", da han skrev "... på havet masser af håndværkere..." 
Kotor er i dag på UNESCOs liste over verdens kulturarv seværdigheder på grund af dets udbytte af historiske tal herunder Fra Vito — arkitekten bag kloster Dečani, Lovro Marinov Dobričević — ikon maler, samt utallige havet kaptajner, diplomater, udgivere og digtere.Derudover denne by bevarer en anden unikke funktion — det er den eneste by, hvor traditionen for rederikapitalen enhed sejrede og fortsætter på!Bokeljska mornarica (flåde af Boka Kotorska Bay) har været aktiv i mere end tolv århundreder og stadig bruger sin oprindelige traditionelle admiral, beklædning, danse og ceremonier.

Kotor er også enestående, fordi det er den eneste by på den østlige kyst af Adriaterhavet blive placeret ved navn i historiske og strategiske maps.Gamle Kotor blev bygget som en labyrint til beskyttende formål, og det er meget let at få tabt her.Faktisk vild selv locals.Tage på forkerte tur, og du vil opløse langt fra din destination.Dette kan ske selv med en by kort i hånden.Dog udkig efter landemærker, som det tolvte århundrede St.Vil bidrage til Tryphon Cathedral, — og disse landemærker er anført på næsten alle tourist kort.Hvad kan være vanskeligere at finde steder som det Maritime Museum, som er placeret inde i Grgurina Palace, eller finde offentlige firkanter med sjove navne som Lattice Square, mel Square, mælk Square og biograf Square.

For turister bør Kotor mere end blot et besøg i én dag.Hvis du er trykket i tid, er den bedste måde at se så meget af byen som muligt at starte på vigtigste indgangen og arbejde med uret.Fra de vigtigste våben Square, vil du gå på tværs af den mel firkant til katedralen, forlod derefter til Maritime Museum, lige på kvadratet boliger kirker St.Luka og St.Nikola og derefter mod venstre, som vil føre dig tilbage til hvor du startede fra.

Azzurraline Ferries 

Siden 2001 Azzurraline har forbinder den italienske havn Bari (regionen Puglia) med havnene i Dubrovnik (Croatia), Kotor (Montenegro) Shenjin og Durrës (Albanien), med regelmæssige afgange over hele året, således at der skabes en ideel bro over Adriaterhavet, strækker sig mod Balkan.

I 2001, Rederiet A.S.C.Ltd, ejeren af fartøjet Azzurra – placeret i La Valletta, Malta – begyndte at forudse store leveringsmuligheder af udvikling af Syditalien, og navnlig i Puglia region mod Balkan.Således startede færge forbindelser med Kroatien (turist service, opererer hvert år i sommersæsonen fra juni til September), med Albanien (drift alle over året) og Kotor (Montenegro – meget ny tjeneste). 

Takket være Azzurraline, Puglia er regionen i dag virkelig tættere på Balkan.Azzurraline, Maltaise selskabet med italienske forvaltning, forsikrer tjenester af høj kvalitet og standarder under hele rejsen.Hvert år Azzurraline transporterer mere end 50.000 passagerer og 6.000 køretøjer fra Bari til Adriaterhavet modsatte kyster.

Færge-båd Azzurra forbinder den italienske havn Bari i Puglia region med den kroatiske havn Dubrovnik i sommersæsonen fra juni til September (110 sømil – rejse tid: 7,5 timer kun), med natten passiv afvigelser (Bari-Dubrovnik) og dagtimerne indadgående afvigelser (Dubrovnik-Bari). 

Azzurraline også links Bari havn til havn Durres i Albanien hele året (125 sømil – rejse tid: 8,5 timer). Færgen opererer tre indkaldelser pr. uge, med både udad og indad natten afvigelser.Endelig siden 2005 har Azzurraline også tilslutning Bari med havn af Kotor fjorden (Boka Kotorska) i Montenegro.Ovenfor tjeneste er effektive over hele året med 2 opkald om ugen og altid, natten afvigelser (130 sømil – rejse tid: ca 9 timer). Med Azzurraline Kroatien er Montenegro og Albanien tættere på Puglia.

 


Bedst rådighed Kotor færge billet prisgaranti

Bedste Kotor færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Azzurraline færge passager og bil-færger billetprisen til og fra Kotor.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte Kotor færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Kotor færge billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.For at booke Kotor færgen bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Kotor Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Kotor færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Kotor til vores laveste tilgængelige billetprisen.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder Kotor og over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her