Korcula færge

Korcula passagerskibe og færger

Korcula passager og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra Korcula Dubrovnik, Rijeka, Sobra, Split og Stari Grad.

Sammenlign alle tilgængelige Korcula færge billetpriser i realtid og bog billigst tilgængelige Korcula bilen og passager færgen sejler til og fra Korcula, Dubrovnik, Rijeka, Sobra, Split og Stari Grad med går færgen Line færger online instant bekræftelse med billetter.

Sammenlign bog og betale mindre for Korcula færge billetter på www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Korcula færger
Billet priser & reservationer


Bog Korcula færge billetter
med går færgen linje for færger sejler fra Korcula til Dubrovnik, Rijeka, Sobra, Split og Stari Grad online på forhånd at nyde den billigste tilgængelige færge billet pris.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Korcula passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Korcula færge billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

 

Mere om Korcula

Øen Korcula er en af de grønneste øer i Adriaterhavet, med rigelige vinmarker og olivenlunde.Dens sydlige kyst er dannet af små strande og rolige bugte.

Korcula ligger omkring 20 km fra fastlandet mellem Makarska og ved på Peljesac halvø.Dens sydlige side er meget rigt på små strande og over 200 huler.

Adgang til øen er let Hvis du afgang fra Split eller Dubrovnik med færge båd.Der er også en færge forbindelse fra Orebic på Peljesac halvø.

Øen Korcula vigtigste byen har samme navn.Byen Korcula stadig essensen af købstad, med dets blanding af kultur og dens minder om Dubrovnik tykke mure.Korcula besøgende finde landsbyer isoleret i tide, steder hvor du kan ånde fred, grønne felter og små huse omgivet af natur, helt sikkert et afslappende sted for at planlægge dit kort tur eller familiemæssige ferier.

Korcula Ferry Port

Øen Korcula  er den største af de grønne øer i Adriaterhavet.Fra tidernes skovområder, som var, hvorfor fik det navnet sort Korcula under koloniseringen af de gamle grækere.Skovene har i århundreder været omhyggeligt beskyttet som tømmeret var nødvendigt for værdifulde skibsbygningsindustrien.

Maritim kontakt med andre dele af Middelhavsområdet eksisteret to til tre århundreder før tiden af Kristus.Håndværkere af antikke verden bruges den berømte sten fra den lille ø Vrnik.Denne sten blev brugt til at bygge mange dejlige Dalmatiner byer samt nogle af de mest berømte bygninger såsom basilikaen St.Sofie i Carigrad, Parlamentet i Wien og townhall i Stockholm.Og naturligvis by Korcula blev bygget fra denne samme sten.

Antikke hjertet af byen ligger på en halvø.Årsagen til denne holdning var så fra byen tårnene befolkningen mere effektivt kunne overvåge navigering af kabysser og sejle både fra den østlige kyst af Adriaterhavet.Befæstninger og smalle gader bevise uimodståelige for todays besøgende bare som det imponerede middelalderlige forfattere og rejse forfattere.

En af de mest berømte rejse forfattere, Marco Polo, begyndte sin Foredragene rejse i denne by.Huset, hvor han blev født har gendannet og bevares, og det var også i denne by at han mistede sin frihed.I slaget nær Korcula han ws erobrede og taget til Genova og derefter idømt fængsel.Det var i fængsel, at han skrev sin bog milioner om sine rejser til Kina, som forårsagede en sensation i vestlige civiliseret samfund, som blev de bragt i chok kontakt med Fjernøsten.

Landsbyboerne på øen er berømt olivendyrkere, fiskere og vinproducenter.I nogle lokalområder er sådanne producerer kendt for at have været tjent under tidspunktet for de gamle grækere.Vinmarker i Blato, Lumbarda, Carsko poje og Smokvisko poje har været velkendt for vin drikke verden for mange, mange år, og navnene på nogle vine, for eksempel Posip, hebraisk og Rukatac med deres fremragende kvalitet, har været ensbetydende med identiteten af denne ø.

 


Bedst rådighed Korcula færge billet prisgaranti

Bedste Korcula færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige går færgen linje passager og bil-færger billetprisen til og fra Korcula.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte Korcula færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Korcula færge billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.For at booke Korcula færgen bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Korcula Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Korcula færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Korcula til vores laveste tilgængelige billetprisen.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder Korcula og over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her