Kølby Kas færge

Kølby Kas passagerskibe og færger

Kølby passager og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra Kølby Hou, Saelvig og Kalundborg.

Sammenlign alle tilgængelige Kølby færge billetpriser i realtid og bog billigst tilgængelige Kølby bilen og passager færgen sejler til og fra Kølby, Hou, Saelvig og Kalundborg med Samsotrafikken færgen Line færger online instant bekræftelse med billetter.

Sammenlign bog og betale mindre for Kølby færge billetter på www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Kølby Kas færger
Billet priser & reservationer


Bog Kølby Kas færge billetter
med Samsotrafikken færgen linje for færger sejler fra Kølby Hou, Saelvig og Kalundborg online på forhånd at nyde den billigste tilgængelige færge billet pris.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Kølby passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Kølby færge billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

 

Mere om Kølby Kas

Kølby Kas porten er placeret på den smukke Ø Samso i Kattegat, blot 9 kilometer væk fra den vigtigste Jylland Peninisula i Danmark.Kølby Kas er den anden vigtigste passager-færge port på Samso efter Saelvig, og er bekvemt beliggende på den sydvestlige kyst med nem adgang resten af øen.

Kølby Kås ferry Terminal kan du parkere din bil, køber billetter og strække deres ben, mens du venter på færgen, og fortsætte deres rejse med bus eller taxi.Læs om Kølby Kås ferry terminal og det lokale område i menuen til venstre.

Fra Kølby Kås på Samsø tager færgen mund passagerer, biler, motorcykler, knallerter og cykler til Kalundborg onZealand.Den passage tid med SamsøFærgen er 1 time og 50 minutter.

Kølby Kas Harbour tilhører Samso øen Port Authority og det er Harbor.

Kølby Kas Ferry Port
Samso Ø  er meget populær blandt turister, især under top sommer måneder når Frugten plukkes er en favorit fortiden-tid, og det smukke landskab kommer til livet.Besøgende kan hoppe på én af de hyppige øen bus rejser som stoppe de færge havne hele dagen.

 


Bedst rådighed Kølby færge billet prisgaranti

Bedste Kølby færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Samsotrafikken færgen linje passager og bil-færger billetprisen til og fra Kølby.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte Kølby færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Kølby færge billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.For at booke Kølby færgen bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Kølby Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Kølby færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Kølby til vores laveste tilgængelige billetprisen.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder Kølby og over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her