Køge færge

Koge passagerskibe og færger

Køge passager og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra Koge til Ronne.

Sammenlign alle tilgængelige Koge færge billetpriser i realtid og bog billigst tilgængelige Koge bilen og passager-færge billetter sejler til og fra Koge, Ronne med Bornholmstrafikken færgen linje færger online med onlinemeddelelser bekræftelse.

Sammenlign bog og betale mindre for Koge færge billetter på www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Køge færger
Billet priser & reservationer


Bog Koge færge billetter
færge billet pris med Bornholmstrafikken færgen linje for færger sejler fra Koge til Ronne online på forhånd at nyde den billigst tilgængelige.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Koge passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Koge færge billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

Mere om kø ge

Køge , by, østlige Sjælland (Zealand), Danmark.Byen ligger på Køge Bugt af The Sound.

Først nævnt i the 11th century og befragtet i 1288, blev det et marked centret og base for sild fiskeri i slutningen af 1200-tallet.Admiral Niels Juel vandt i 1677 en stor flåde sejr over svenskerne i bugten.

Middelalderlige forbliver omfatter St.Nicholas Church (1324, genopbygget c.1500), fra tårnet som erobrede vendisk pirater ("Køges kyllinger") blev hængt i 1300-tallet; rådhus (1570); og mange gamle timbered huse (de ældste datoer fra 1527), hvoraf den ene er city museum.Industrier omfatter gummi og maling fabrikker, savværker og kemiske værker.Landet mellem København og Køge er nu en næsten konstant striben af kystnære forstæder.

Det ældste bindingsværkshuse hus i Danmark findes i Køge.Det blev bygget i 1527 og er nu en del af det lokale bibliotek.

Koge Ferry Port
Køge – levende historie

Byen Køge syd for Copenhagen har nogle af de ældste og best-preserved bygninger i Danmark.Eksempler omfatter ældste bindingsværkshuse huset og største og best-kept middelalderlige by firkantet, Køge Torv.

Byens centrum har generelt mange andre bindingsværkshuse bygninger, også godt bevaret.Endnu for alle dets historie, Køge er også en livlig fiskerihavn, fangster ankommer dagligt i de vigtigste havn, med markedsdage på onsdage og lørdage.Lidt længere indeholder væk i by, marina sovepladser til yachter og sejlbåde.

Praktiske og 'bygget til at holde' tilgang kan ses i mange dele af byen, herunder den Sankt Nicolai Kirke, som også indeholder et fyrtårn.Rådhuset er den ældste, i Danmark stadig i brug.

Køge museet kan oplyse du på lokale heks indianerlejr for 400 år siden, mens Kunstmuseum ligger tæt på den har på display den oprindelige model for Copenhagens lille havfrue.Miniature byen, Køge Miniby, viser, hvordan byen kiggede i 1865, reduceret i størrelse med en faktor på 10.

 


Bedst rådighed Koge færge billet prisgaranti

Bedste Koge færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Bornholmstrafikken færgen linje passager og bil-færger billetprisen til og fra Koge.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte Koge færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Koge færge billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.For at booke Koge færgen bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Koge Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Koge færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Koge til vores laveste tilgængelige billetprisen.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder at Koge og over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her