Kissamos færge

Kissamos passagerskibe og færger

Kissamos passager og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra Kissamos til Antikythira, Gytheion, Kithira og Piræus.

Sammenlign alle tilgængelige Kissamos færge billetpriser i realtid og bog billigst tilgængelige Kissamos bilen og passager færgen sejler til og fra Kissamos, Antikythira, Gytheion, Kithira og Piræus med LANE Sea Lines billetter færger online med onlinemeddelelser bekræftelse.

Sammenlign bog og betale mindre for Kissamos færge billetter på www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Kissamos færger
Billet priser & reservationer


Bog Kissamos færge billetter
med LANE Sea Lines færger, der sejler fra Kissamos til Antikythira, Gytheion, Kithira og Piræus online på forhånd at nyde den billigste tilgængelige færge billet pris.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Kissamos passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Kissamos færge billet pris og bog din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

 

Mere om Kissamos

Kissamos , også kendt som Kastelli, er placeret på den vestlige side af Kreta.Kissamos er veludstyrede med banker, restauranter og caféer, medicinske faciliteter og en bred vifte af indkvartering; der er lejligheder til leje, hoteller og lejr websteder, hvilket gør det til et tilflugtssted for turister.

Der er butikker, der sælger læder, folkloristiske varer og guld i Kissamos.Kissamos er en antikke by og der er mange arkæologiske steder at besøge og kan du lære om regionen på nærliggende Falassarna og Polyrinia historie.

Sæt tekstombrydningsfunktionen et smukt landskab af hills draperet med oliventræer på vestsiden af Crete er Landkreis Kissamos.Hovedstaden i området er byen Kastelli, også kaldet Kissamos.Kissamos har to porte; en gamle fiskerihavn, der har faciliteter til fortøjningssystemer små både og en nyere port, der opererer færgedrift tilslutning til de græske øer Kithira, Peloponnes (Kalamata og Gythion) og Piræus.

Kissamos strande
Hvad du skal gøre i Kissamos

En favorit tidsfordriv i Kissamos er at leje en cykel eller en motorcykel og sightsee de omkringliggende områder.En dag-lang cykler tour dækker normalt en tur til lagunen Balos, Rokka, ruinerne af Polyrinia, Koleni Potamida og Lousakies.

MC ture tage dig så vidt strandene i Sfinari; 1600-tallet byzantinske klosteret; den seaside kyst af Fasasarna, bemærket for dets spektakulære solnedgang; Agia Sofia grotte i Topolia og andre steder omkring Kissamos.Du kan leje cykler og motorcykler ganske let på Kissamos.Køretøjerne er normalt i god stand, men driverne skal være over 18 år gamle at ride en motorcykel og de skal have et gyldigt kørekort.

Kissamos har også mange smukke strande, som skal laze, svømme og solbade ved herunder Mavros Molos og Telonio.

Turistattraktioner

Katelli, hovedstaden i Kissamos, er et centralt udgangspunkt did hvor skal begynde at udforske området.Besøg Polirinia, hvor gamle ruiner fra det sjette århundrede romersk, byzantinske og venetianske epoker kan ses.

Ved Falasarna, en fiskerby, der er vidunderligt sandstrande, og blot få hundrede meter ligger væk resterne af gamle antikke byen og havnen.

To smukke byzantinske kirker kan besøges på Lousakies.Spredt i hele Kissamos er flere gammeldags cafeer og restauranter, som vil besnære besøgende med gamle verdens gæstfrihed.

Rejs med Bus og pendulkørsler

Der er en regelmæssig bus service fra Chania til og fra Kissamos.Rejse med bus er ca 1 time, 30 minutter.Busser forlade Chania hver 45 minutter og billetter er rimeligt prissat.Færre busser køre i weekenderne.Busser fra Chania køre på en 45-minutters tidsplan undtagen om lørdagen og søndagen, når tjenesterne er mere sporadisk.Det er også muligt at leje en bil eller taxi til at komme til Kissamos Port.

 


Bedst rådighed Kissamos færge billet prisgaranti

Bedste Kissamos færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige LANE Sea Lines passager og bil-færger billetprisen til og fra Kissamos.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte Kissamos færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige skulle du finde den samme færge alle rummeligt Kissamos billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.For at booke færgen Kissamos bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Kissamos Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Kissamos færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Kissamos til vores laveste tilgængelige billetprisen.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder Kissamos og over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her