Kirkwall færge

Kirkwall passagerskibe og færger

Kirkwall passager og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra Kirkwall til Aberdeen og Lerwick.

Sammenlign alle tilgængelige Kirkwall færge billetpriser i realtid og bog billigst tilgængelige Kirkwall bilen og passager færgen sejler til og fra Kirkwall, Aberdeen og Lerwick med Northlink færgen Line færger online instant bekræftelse med billetter.

Sammenlign bog og betale mindre for Kirkwall færge billetter på www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Kirkwall færger
Billet priser & reservationer


Bog Kirkwall færge billetter
færge billet pris med Northlink færgen linje for færger sejler fra Kirkwall til Aberdeen og Lerwick online på forhånd at nyde den billigst tilgængelige.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Kirkwall passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Kirkwall færge billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

 

Mere om Kirkwall

Kirkwall , beliggende på den nordlige kyst af Mainland Orkney er en port med færge services til Aberdeen samt Lerwick og vigtigste nord Orkneyøerne i gruppen.

Kirkwall  er også terminalen for mange af færger til Orkneys nordlige øer.Færgen til Shapinsay afviger fra et slæbested på den vestlige side af redningsbåd Mole.Færger til Westray, Sanday-Stronsay og Eday afvige fra linkspan på den vigtigste Mole.

I hjertet af byen står St.Magnus katedral, som blev grundlagt i hukommelsen af Saint Magnus Erlendsson, jarl af Orkney 1108-1117 ved Earl (senere Saint) Rögnvald Kali.Ved siden af katedralen er ruinerne af den tidligere biskoppens slot og Earl's Palace.Byen har to museer: Tankerness House Museum, som er indeholdt i en af Skotlands best-preserved sekstende århundrede by-huse, indeholder elementer af lokal historisk interesse.

Kirkwall Ferry Port

Kirkwall  forekommer mere en skandinavisk by end en skotsk, og for en stor del af sin historie var det et.Navnet kommer fra Norse "Kirkjuvagr" eller "Kirke Bay" og kommer fra grundlæggelsen af en kirke til St Olaf her i de tidlige 11th Century.Ved 1046 Kirkwall var et landbrug og marked centrum, og i 1137 Norse Earl Rognvald påbegyndt bygningen af St Magnus katedralen her.Arbejdet begyndte lidt senere på opførelsen af den nærliggende biskoppens slot.

I 1468 Orkney blev erhvervet af James III for Skotland og i 1540 Kirkwall var det administrative centrum for både Orkney og Shetland.1607 oplevede Earl Patrick Stewart erstatte biskoppens slot med Earl's Palace.Mens Patrick var fængslet i Dumbarton slottet til sin tyranni i 1614, steg hans søn Robert i oprør, beslaglæggelse Earl's Palace og nærliggende Kirkwall slot.Slottet overlevede ikke belejringen som endte opstanden, og hverken Robert Patrick overlevede den retslige proces, der fulgte den.

I 1798 startes hillside websted med udsigt over Kirkwall, der skal bruges ved én Magnus Eunson til ulovlig sammenfatte og whisky smugling.I 1825 blev operationen legaliseret som Highland Park destilleri, Skotland 's nordligste.Highland Park fortsat trives, og også nu også en af Orkneys mest populære besøgende attraktioner.Udsigt over i nærheden Scapa Bay er Skotlands andet nordligste destilleri, Scapa destilleri.

Historien om Kirkwall har i vid udstrækning været historien om udviklingen af dets harbour.I de tidlige dage gør bay udvidet yderligere syd end det nu, til det Peerie hav.Disse dage er en manicurerede indre vandveje sø.I sværdsmed dannet havnen og udvidet næsten til west end af katedralen.

Arbejdet begyndte i 1811 på en række harbour forbedringer i den nordlige ende af byen, på webstedet af dagens harbour.Disse forbedringer har fortsatte gennem årene, og sidst i 1990erne oplevede en betydelig udvidelse af den vigtigste Mole.2003 oplevede tendensen fortsætte med færdiggørelsen af dybere vand havnefaciliteter lidt omkring bugten ved Hatston.Kun nogle af 70 de krydstogtskibe, kald til Kirkwall hvert år kunne tidligere kaj ved kajen.Andre havde at forankre i bay og overførsel passagererne tørre arealer på bud.Pier på Hatston betyder dette behovet for at gøre det langt færre nu og det fungerer også den større NorthLink færger, erstattes de langvarige P & O tjenester til Aberdeen og Lerwick.

 


Bedst rådighed Kirkwall færge billet prisgaranti

Bedste Kirkwall færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Northlink færgen linje passager og bil-færger billetprisen til og fra Kirkwall.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte Kirkwall færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Kirkwall færge billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.For at booke Kirkwall færgen bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Kirkwall Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Kirkwall færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Kirkwall til vores laveste tilgængelige billetprisen.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder til Kirkwall og over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her