Kimolos færge

Kimolos passager- og færger

Kimolos passager- og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra Kimolos til Folegandros, Ios, Milos, Naxos, Piræus, Santorini, Serifos, Sifnos, Sikinos og Syros.

Sammenlign alle tilgængelige Kimolos færgen billetpriserne i realtid og bog billigst tilgængelige Kimolos bilen og passager færgen sejler til og fra Kimolos, Folegandros, Ios, Milos, Naxos, Piræus, Santorini, Serifos, Sifnos, Sikinos og Syros med det Ægæiske Hav hastighed linjer eller linjer, Anek færgen billetter færger online med onlinemeddelelser bekræftelse.

Sammenlign bog og betale mindre for Kimolos færge billetter på www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Kimolos Ferries
Billet priser & reservationer


Bog Kimolos færge billetter
med det Ægæiske Hav hastighed linjer eller Anek færgen linjer for færger sejler fra Kimolos til Folegandros, Ios, Milos, Naxos, Piræus, Santorini, Serifos, Sifnos, Sikinos og Syros online på forhånd at nyde den billigste tilgængelige færge billet pris.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Kimolos passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Kimolos færge billet pris og bog din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

 

Mere om Kimolos

Kimolos er placeret nord øst for øen Milos, adskilt med strædet Kimolos, og mere generelt i syd/vest del af de Cycladic øer.

Befolkningen i Kimolos er stadig dedikeret til landbrug og økologisk landbrug.Få fisk og mange arbejde i minedrift aktivitet både i Kimolos og i Milos og Turisme er nu ved at udvikle.I hele er det et sted, hvor enkelhed, gæstfri folk og strandene, sammen med de nødvendige restauranter og cafeer muligt entydigt øjeblikke af stilhed.

Der er flere færger en uge fra Piræus og Kythnos, Sifnos, Serifos Milos øer.

Kimolos er kun kilometer fra Apollonia (nordlige kyst af Milos) der gør regelmæssige bådene at krydse kanalen inden for 30 minutter.(Der er daglige flyvninger mellem Athen og Milos). Kimolos er også forbundet med Sikinos, Kimolos, Ios og Santorini.

Kimolos Ferry Port

Hvad du skal se

De fleste af Kimolos folk lever i dag i øens hovedstad Chora.På grund af de mange pirat angreb har landsbyen opbygget ligesom en sand labyrint, for at forvirre fjender.Her kan du besøge det arkæologiske museum med objekter hovedsagelig fra udgravninger i Ellinika, og der er også en imponerende kirke med en blå kuppel, som en gammel kastro.

Ved Ellinika findes en dykning skole, hvor de træffer du om dives omkring forsænket byen.Ikke forvente at se alt for meget selv.Fiskeri landsbyen Goupa er meget temmelig og absolut et besøg værd.

Varm brøndene af Prassa ry for at have healing beføjelser.

Hvad skal jeg gøre

Dette er meget en ø til afslapning og rekreation, så tage nogle gode bøger, farver eller blyanter og lad kreativiteten strømmen.Du kan også gå dykning ved dykning skolen på Ellinika eller tage en Heldagstur til Milos.Snorkling er godt og fiskeri.

Strande Kimolos er ikke ry for sine store strande, men der er et par steder for at nyde havet.Mavrospilia er en lang, øde strand, Aliki har en ganske god sand og sten strand og i Goupa findes der nogle kan du få ind i vandet fra klipperne.Du kan også få taxiboat at den lille ø Polyaegos hvor de bedste strande er.


Natteliv

Du vil finde et par, quiet søjler i Psathi og Chora.Ganske ofte locals arrangerer sang og dans, og du er mere end velkommen til at deltage.

Fødevarer 

Fødevarer forkyndt Kimolos er traditionelle græsk.Du kan finde taverns i Chora eller havnen, og øens specialitet er en slags pizza kaldet "Ladenia". Du bør også prøve de små retter, mezedakia, her.

Shopping

Der er ikke mange butikker på Kimolos, men du vil finde postkort, måske nogle tøj eller den lejlighedsvise souvenir.Der er også skåret træ objekter samt tekstiler og broderier.

At komme rundt

På grund af manglen på transport: ingen busser, carrentals eller knallertens, har du at bilægge med walking.Afstandene er dog ikke meget store, og hvis du er heldig du måske vil kunne hitchhike.I havnen der er normalt en taxiboat, og nogle gange kan du få en fisker at tage du, hvor du vil gå til et mindre gebyr.

Ankomst

Du kan få en flyvning til Milos eller Athen Grækenland og fra der tage færge.Kimolos er også forbundet med Paros, Santorini Grækenland, Serifos og andre Cycladic øer.

 


Bedst rådighed Kimolos færge billet prisgaranti

Bedste Kimolos færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Ægæiske Hav hastighed linjer eller linjer, Anek færgen passager og bil-færger billetprisen til og fra Kimolos.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for din valgte Kimolos færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige skulle du finde den samme færge alle rummeligt Kimolos billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.Hvis du vil reservere færgen Kimolos bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Kimolos Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Kimolos færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Kimolos til vores laveste tilgængelige billetprisen.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder til Kimolos og til over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her