Kennacraig færge

Kennacraig passager- og færger

Kennacraig passager- og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra Kennacraig til Port Ellen og Port Askaig på Islay.

Sammenlign alle tilgængelige Kennacraig færge billetpriser i realtid og bog billigst tilgængelige Kennacraig bilen og passager færgen billetter sejler til og fra Kennacraig, Port Ellen og Port Askaig på Islay med Calledonian Mac Brayne Ferry (Calmac)-færger online med onlinemeddelelser bekræftelse.

Sammenlign bog og betale mindre for Kennacraig færge billetter på www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Kennacraig Ferries
Billet priser & reservationer


Bog Kennacraig færge billetter
færge billet pris med Calledonian Mac Brayne Ferry (Calmac) for færger sejler fra Kennacraig til Port Ellen og Port Askaig på Islay online på forhånd at nyde den billigst tilgængelige.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Kennacraig passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Kennacraig færge billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

Mere om Kennacraig

Kennacraig en bebyggelse er beliggende på West Loch Tarbert, nogle få kilometer syd for Tarbert på Kintyre halvøen.

De fleste biler, godstransport og persontransport trafik til og fra Islay går med færge ved hjælp af ruten fra Kennacraig på West Loch Tarbert til Port Ellen eller Port Askaig.

Kennacraig er ligger 6 km syd for pretty fisker landsby af Tarbert på den Kintyre halvø.Operatoren på denne rute er Caledonian MacBrayne, oftest omtalt som Calmac, og er ejet af den skotske regering.CalMac drives Kennacraig til Islay rute fra begyndelsen af 1970erne og har gjort det lige siden.

Caledonian MacBrayne færger sejle fra Kennacraig til Port Ellen eller Port Askaig på Islay.De fartøjer, der året rundt beflyve ruten er Hebridean Isles og Finlaggan MV.

Kennacraig Ferry Terminal

Ruten vigtigste færge til Islay efterlader fastlandet fra Kennacraig på West Loch Tarbert, nogle få kilometer syd for Tarbert på Kintyre halvøen.I sommeren er afpasset hyppigheden af omkring fire afsejlinger pr. dag fra Kennacraig til Islay suppleret af ad hoc-afsejlinger paa travle tidspunkter og en hver uge sejler fra Oban, som også indeholder et link mellem Islay og Colonsay.Islay er en året rundt destination og tjenesten vinter er næsten så godt som i sommer.Enden Islay opdele tjenester normalt ligeligt mellem ankommer til Port Askaig og Port Ellen.

Fra 2001 til 2011 var tjenesten leveres af to skibe, der opererer i tandem, MV Hebridean Isles og Arran MV øen.Førstnævnte blev bygget i 1985 i Cochranes i Selby i Yorkshire og kan bære 68 biler.Sidstnævnte blev bygget af Ferguson Ailsa i Port Glasgow i 1983 og kan bære 76 biler.Før indførelsen af MV Hebridean Isles onto ruten, havde Arran MV øen holder tjenesten vil i vid udstrækning på sin egen siden 1993.

Fra passagerens synspunkt er MV Finlaggan et fint skib med alle de bekvemmeligheder og faciliteter du ville forvente fra en moderne færge.Der er rigelig passager lounge plads på tværs af to etager, plus den rummelige "Søfolk" cafeteria.Windows er store og rigelige, og siddepladser er godt konstrueret og komfortable.Der er også masser af eksterne dæk rum, bagtil og i godt vejr, forsiden af dæk 4 og i bageste halvdelen af det øvre dæk.Der er passager elevatorer til alle etager stand imødekommende kørestole, og recliner saloner, en TV lounge og selskabsdyr områder.

Bil dæk er et drev gennem rummet med en åben bageste del.Bolig til biler øges ved indsættelse af et mezzanin dæk, der sænker til lastning og losning.Om stigningen i køretøjet indkvartering fra Isle Arran reelt erstatter er tilstrækkelige til at opfylde væksten i efterspørgslen er stadig ses, men der er ingen tvivl om, at på enhver anden måde MV Finlaggan bringer en trinvis ændring i kapacitet.Dette er indlysende på højt automatiseret broen, som leveres komplet med vinger, rage længere ud end siderne af skibet.Glaspartier i gulvet i kulissen leverer visninger ned side af skibet er en overraskelse, hvis du kun bemærke dem mens stående på én.

Undervejs til Islay MV Finlaggan sejl først ned vest Loch Tarbert.Som det fremgår af loch Paps Jura foråret til visning, og de derefter kommandoen horisonten, som de vil under hele dit ophold på Islay.Når du indtaster åbent vand, slående visninger også åbner øst på tværs af de lavtliggende øen Gigha til Kintyre halvøen: og på tværs af både Gigha og Kintyre til Arran stadig fjernere bjerge.Det tager skarpere øjne til staffage den nyere tilføjelse til Kintyre skyline, den store vindmølleparker ned ad ryggen af halvøen.

Din ankomst i Islay kan tage du forbi de hvide malede kystnære brænderier Ardbeg, Lagavulin og Laphroaig undervejs i Port Ellen, med dens lige så pænt malet, men ikke længere operationelle, destilleri.Du kan tages hensyn til eller lyd Islay med nærbillede visninger af den sydlige ende af Alb undervejs til Islays andet ferry terminal i landsbyen Port Askaig.

Dette er en tjeneste med en lang afstamning.Først damp afsejlinger til Islay dato tilbage til 1825, og i 1876 af P.S.Islay var betjenes to gange ugentligt fra Glasgow omkring spidsen af Kintyre til Islay af en forfader selskab af dagens CalMac.

En tidsplan fra 1880 viser et alternativ for dem i en fart at nå frem til øen.P.S.Columba forlod Glasgow ved 7.00mig, og efter anløb Greenock, Dunoon og Rothesay (blandt andre steder) nåede Tarbert på 11,45 am.

Hest tegnes coach tog derefter passagerer på tværs af smalle halsen af jord til en pier på West Loch Tarbert, ikke langt fra dagens færge endestation.Herfra de kunne fange den 12.40pm "Swift damper", som efter et kald på Gigha, ankommet i Port Ellen 3-d. 18.40 pm eller, om mandagen, Port Askaig på 3.30 pm.

Hvis du gjorde den samme rejse i dag vil du kun kunne spare et par timer på at samlede rejsetid.Og i dagene før moderne veje og roll-on-roll-off-færger var der formentlig perioder når 1880 tidsplanen syntes temmelig meget.

I 1960 ' erne produceret bestræbelser på at levere bedre og hurtigere forbindelser til Islay et forslag til en færgeforbindelse på tværs af den meget kortere overfart ad søvejen fra Keillmore på den vestlige side af Argyll til Lagg på Jura.En forbedret vej ville derefter være bygget ned den østlige side af Jura, forbinder med en færgeforbindelse på tværs af den smalle lyd Islay til Port Askaig.Heldigvis for den fortsatte stilhed af Alb blev Kennacraig løsningen til sidst valgt i stedet.Nyere gange har set forslag dukke op igen i mindre målestok, men presserapporter tyder på, at dette var i stand til at opnå den nødvendige støtte proceed.

 


Bedst rådighed Kennacraig færge billet prisgaranti

Bedste Kennacraig færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Calledonian Mac Brayne Ferry (Calmac) passager og bil-færger billetprisen til og fra Kennacraig.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for din valgte Kennacraig færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Kennacraig færge billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.Hvis du vil reservere Kennacraig færgen bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Kennacraig Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Kennacraig færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Kennacraig til vores laveste tilgængelige billetprisen.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder til Kennacraig og til over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her