Kefalonia færger

Kefalonia passagerskibe og færger

Kefalonia passager og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra Kefalonia til Brindisi, Argostoli, Killini, Lixuria og Poros.

Sammenlign alle tilgængelige Kefalonia færge billetpriser i realtid og bog billigst tilgængelige Kefalonia bilen og passager færgen sejler til og fra Cefalonia, Brindisi, Argostoli, Killini, Lixuria og Poros med affære færgen linjer eller Ioniske Ferries færger online instant bekræftelse med billetter.

Sammenlign bog og betale mindre for Cefalonia færge billetter på www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Kefalonia færge
Billet priser & reservationer


Bog Kefalonia færge billetter
med affære færgen linjer eller Ioniske Ferries færger, der sejler fra Kefalonia til Brindisi, Argostoli, Killini, Lixuria og Poros online på forhånd at nyde den billigste tilgængelige færge billet pris.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Kefalonia passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Kefalonia færge billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

 

Mere om Cefalonia

Kefalonia  er helt sikkert et af de mest populære destinationer i Grækenland, og det betragtes som den mest spektakulære landskaber i Grækenland.

Daglige færger tilsluttes Samisk, 22 km øst for Argostoli, Patras, harbour i centrum af Grækenland, og turen tager ca 2 timer og 30 minutter.Der er også færger fra Killini på den vestlige Pelopenessian kyst til Argostoli (4 timer), Poros (1 time og 30 minutter) og Lixuri (2 timer og 30 minutter).

Der er ikke færger skal tilsluttes Piræus direkte Kefalonia men Kefalonia færger tilbyder også regelmæssige forbindelser til Patras, Ithaca og Corfu samt nogle havne i Italien (Venedig, Ancona, Bari, Brindisi).

Der er også færger mellem Zakynthos og Kefalonia.Færger fra Kefalonia fra Pessada, på den sydlige side af Kefalonia, færger fra Zakynthos orlov fra Agios Nikolaos Schinari, på den nordlige side af øen.Turen varer ca 1 time og 20 min..

Cefalonia Ferry Port

Kefalonia  er den største af de Ioniske øer og dækker et areal på 781sq km, har en kystlinje på 253 km og omkring 45.000 indbyggere.

Kefalonia  ligger mellem øerne Lefkas mod nord og Zakynthos mod syd.Det er i afstand af 52 nautical miles fra Patras og 22,5 fra Kyllini.Det er en del af Kefalonia og Ithaki præfektur med ni kommuner, otte på øen Kefalonia og én Ithaki en separat ø.Præfektur Kefalonia omfatter også øerne Kastos og Kalamos.Kefalonia er opkaldt efter sin figur betydning 'øen med hoved' efter det græske ord for hoved 'kefali'. Hovedstaden i øen og også en port er Argostoli hjem til en tredjedel af øens indbyggere.Der er tre flere havne på øen Sami, Poros og Lixouri.

Kefalonia  er bjergrige med højeste Mount Ainos (1629m) og Paliki bjerge nordvest.Mount Ainos er blevet erklæret en nationalpark fordi er det eneste bjerg i Mediterrenean til råder over en unik fir skov arter kaldet Abies Kefallia og inde i parken vilde heste af Ainos kan ses.Turnere rundt om øen er der mange maleriske landsbyer såsom Fiscardo et traditionelle forlig med smukke nyklassicistisk bygninger, Assos, en af de mest maleriske landsbyer, Sami den anden busyiest port med mange arkæologiske fund og mange andre.

Kefalonia  er kendetegnet ved et landskab af forbløffende naturlige skønhed med høj træbevoksede bjergene udveksling med rocky bakker, Dale, som de nå ud til havet omdannes til frugtbare plains og gyldne strande, fantastiske søer og floder og naturlige huler, de imponerende doliner.Kefalonia er absolut et af de mest populære destinationer ferie i Grækenland ikke kun på grund af den fantastiske landskaber, men også for de venlige ædle indbyggere kendetegnet ved deres urolig ånd og sjæl.

Mange bemærkelsesværdige mennesker blev født i Kefalonia såsom: Juan De Fuka (Ioannis Fokas) kaptajn og explorer (1536-1602), Nikos Kavadias (1910-1975) forfatter og digter, Andreas Gerasimos Michalitsianos (1947-1997) græsk-amerikansk astronom og NASA astrofysiker, Dionysis Zakynthinos den største græske Byzantinologist, Gerasimos Sklavos største græske billedhuggeren i det tyvende århundrede, Panagiotis Kavvadias far til den Græsk arkæologi og mange andre.

 


Bedst rådighed Cefalonia færge billet prisgaranti

Bedste Kefalonia færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige affære færgen linjer eller Ioniske Ferries passager og bil-færger billetprisen til og fra Cefalonia.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte Kefalonia færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Kefalonia færge billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.For at booke Kefalonia færgen bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Cefalonia Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Kefalonia færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Kefalonia til vores laveste tilgængelige billetprisen.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder Kefalonia og over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her