Kea færge

Kea passagerskibe og færger

Kea passager og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra Kea Kithnos, Lavrio og Syros.

Sammenlign alle tilgængelige Kea færge billetpriser i realtid og bog billigst tilgængelige Kea bilen og passager færgen billetter sejler til og fra Kea, Kithnos, Lavrio og Syros Anek færgen linjer med færger online med onlinemeddelelser bekræftelse.

Sammenlign bog og betale mindre til Kea færge billetter ved www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Kea færger
Billet priser & reservationer


Bog Kea færge billetter
med Anek færgen linjer for færger sejler fra Kea Kithnos, Lavrio og Syros online på forhånd at nyde den billigste tilgængelige færge billet pris.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Kea passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Kea færge billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

Mere om Kea

Kea er en del af gruppen Cyclades i græske øer.Det er også kendt under navnet Tzia og ligger syd for Lavrion by, Attican nær Athen.

Kea tæller på vigtige arkæologiske steder, placeringer af enestående naturskønhed, vidunderlige strande og maleriske landsbyer visselig værd at besøge.Natteliv er hovedsagelig koncentreret i Vourkari og de fleste indkvartering i Korissia.

Denne undtagelsesvis maleriske ø ligger tæt på den sydøstlige kyst Attica.Det stigninger på havet-aktuelle af Cavo D'oro, grænser op til det Ægæiske Hav og syd Eboic Golf (Golfen ved den sydlige del af Evya ø). Øen har 1790 indbyggere.Bjerg masserne, som støder i de fleste af Kykladerne, er brudt op ved små dale tyndt beplantet med vinstokke og frugt-træer og køre højre ned til havet, åbning i temmelig lidt pladser.På den vestlige side af øen er Agios Nikolaos bay og dyb inden for det Korissia havn, som anses for at være en af de sikreste naturlige havne i Middelhavet.

Kea Ferry Port

Kea  er kendt for mange ting.Det har usædvanlige strande og et af det bedste system Walking stier og spor af enhver græsk ø.Kea er en hiker paradis med nummererede ruter, der tager dig gennem en række landcapes til remote bugte og ruinerne af antikke byer.

Restauranter på Kea er blandt bedste i Grækenland og funktionerne, sommeren et antal kulturelle begivenheder og en udendørs biograf med nye slutbrugerens første film (normalt på engelsk), ændre hver 2 dage.

På grund af dets nærhed til Athen (blot 2 timer med bus og færge) Kea altid har været populært med athenerne, der har ferie hjem her, at de kun bruger på lejlighedsvis weekender i sommeren og for meget af August.Men kommer ethvert andet tidspunkt, og du kan ikke selv se dem.Hvis du søger efter en ø, der ligger Athen, men har følelsen af en ø meget længere væk, kan derefter Kea være stedet for dig.

Historie 

Kea hed engang vand øen, Ydroussa, og det menes, at navnet er tilsluttet vand nymphs, der levede her efter mytologi.Fordi det var sådan en smuk ø, Guderne fik jaloux, og sendte en løve til raserer jord.Nymphs flygtede, og som en delfølge, øen tørret.Keans derefter bedt Apollos søn Aristaios for at få hjælp, og byggede han et tempel til Zeus, som ud over at være den højeste Gud, også var den ene, som sendte regn.Dette glæder sig over ham, og det nymphs og farvande returneres, giver Kea en frugtbar jord med gode afgrøder.

Øen har været beboet siden neolitiske gange, og senere, i det sjette. årh., digteren Simonides blev født her.Øen var helt velstående, og det var kendt for sin Kean lovgivning, hvilket gjorde alle borgere, som boede til være 70 begå selvmord ved at drikke Skarntyde, som stadig vokser på øen.Århundrede, blev øen regeret af stormænd og 300 år senere af tyrkerne.I mellemtiden Kea var ofte raidede af pirater, og locals lidt meget.Det er derfor ikke overraskende, Kea var en af de første græske øer til at tilmelde sig den uafhængighedskrig i 1821.I 1930, blev det befriet.


Hvad du skal se

Mest berømte synet på øen er løve af Kea eller Lionda.Det er en stor, arkaiske skulptur af den mytiske løve (se historie). Klosteret i Panagia Kastriani er også et besøg værd, og du kan endda ophold her i en af dens celler.Kloster datoerne tilbage til 1700-tallet.

I Ioulis er der også nogle interessante kirker, samt en antikke Akropolis.Der er også fortidsminder templer i Korissia.

Hvad skal jeg gøre

På mange af strandene i Kea findes vandsport og beach volleyball.Hvis du kan lide fiskeri, vil du være ikke alene, og der er også en mini Golfbane.

Strande

Der er mange sandstrande på Kea, og bare for at nævne et par stykker, der er Otzias, Koundouros og Korissia.På Koundouros kan du finde de fleste af vandsport.


Natteliv

Der er ikke meget natteliv at tale om her.Ioulis og Koundouros synes at være de bedste steder at gå for lidt af det, men de to landsbyer har snarere taverns og cafeer end barer og klubber.

Fødevarer

Der er nogle fremragende lokale specialiteter til være afprøvet i taverns Ioulis, Koundouros, Korissia og Vourkari.Lokale pølser, svinekød skål "Paspala", ost og vin er et must, samt nogle af slikket lavet af lokale honning.

Shopping

Der er ikke mange tarvelige souvenir butikker på Kea, i sted, kan du finde en masse håndlavet keramik, skåret træ og leatherwear.

At komme rundt

Der er en lokal bus, som vil tage dig til de vigtigste landsbyer.Jeg har ikke selv fundet nogen info ud på bil eller cykel udlejning...

Ankomst

Det er en smule vanskeligt at komme hertil da ikke er der mange båd forbindelser.Den bedste ting at gøre er at flyve til Athen, og så tage færge eller hydrofoilbåd over.

 


Bedst rådighed Kea færge billet prisgaranti

Bedste Kea færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Anek færgen linjer passager og bil-færger billetprisen til og fra Kea.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte Kea færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Kea færge billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.For at booke Kea færgen bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Kea Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Kea færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Kea på vores laveste tilgængelige billet pris.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder til Kea og over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her