Kastelorizo færge

Kastelorizo passagerskibe og færger

Kastelorizo passager og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra Kastelorizo Astypalea, Kalymnos, Kos, Naxos, Nisyros, Paros, Piræus, Rhodos og Tilos.

Sammenligne alle tilgængelige Kastelorizo færge billetpriser i realtid og bog billigst tilgængelige Kastelorizo bilen og passager færgen sejler til og fra Kastelorizo, Astypalea, Kalymnos, Kos, Naxos, Nisyros, Paros, Piræus, Rhodos og Tilos med Blue Star Ferries færger online instant bekræftelse med billetter.

Sammenlign bog og betale mindre til Kastelorizo færge billetter ved www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Kastelorizo færger
Billet priser & reservationer


Bog Kastelorizo færge billetter
med Blue Star Ferries færger, der sejler fra Kastelorizo Astypalea, Kalymnos, Kos, Naxos, Nisyros, Paros, Piræus, Rhodos og Tilos online på forhånd at nyde den billigste tilgængelige færge billet pris.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Kastelorizo passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Kastelorizo færge billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

 

Mere om Kastelorizo

Kastelorizo , af Grækenlands mest fjerntliggende ø forbeholder sig sin stilling fra de tyrkiske kyster næsten 2 naval miles.Dens officielle navn Meyisti blev givet til det, fordi det er den største af en klynge af 14 små øer.

Kastellorizo, den eneste bosættelse af øen, er både havnen og hovedstad for øen.Den består af distrikterne Pigadia, Horafia og endelig Mandraki (små maleriske havn). Picturesqueness af landskabsfilerne ankomst på øen, kan ikke let beskrives.

Der er både kystområder og luftforbindelse med Athen, såvel som en båd til mindre Asien kyster.Tur med en færge fra Rhodes varer næsten 5 timer.

Skyldes, at der ikke er en anden løsning på øen er der ingen offentlig transport.Små både er en god alternativ måde for transport.

Kastelorizo Ferry Port

Kastellorizo , kun bilæggelse af øen, er både havnen og hovedstad for øen.Den består af distrikterne Pigadia, Horafia og endelig Mandraki (små maleriske havn). Picturesqueness af landskabsfilerne ankomst på øen, kan ikke let beskrives.

Malet i imponerende farver to og tre story renoverede palæer med deres træ trapper og altaner, gøre det uforlignelig i skønhed blandt andre øer.Byen har været bekendtgjort bevares og det tilbyder besøgende en idyllisk landskabet skønhed og nostalgi for en tidligere herlighed.

I forbi gange var den kapital, som også er porten på øen, den vigtigste geofysiske gave, Kastellorizo, siden på grund af sin geofysiske holdning var en bank, crossroad handel mellem Europa, Mellemøsten og Egypten.Det var kun naturligt, at det oprettes et vigtigt beløb af økonomiske og nautiske handel, hvilket forklarer den ædle luft om øen, som afspejler landets fortid herlighed og velstand.På øen er der ingen busser - blot ét taxi!Motorcyklen og omsætning er forbudt, og du vil dække alle afstande til fods.Velbevaret mund stier er ideel til lange ture.Du vil svømme på Faros, Plakes, Mandraki og strandene i Holme Ro, Aghios Georgios og Strogilli.

Websteder skal ses er: 

  • Slottet af ridderne  af St.John dateres tilbage til 1300-tallet.
  • Perfekt konserverede hewed sten- Lycean grav  nedenunder borg ved havn indgangen.
  • Palaiokastro -det ældste websted på Kastellorizo øen.Der vil du se resterne af antikke bygninger, vand højdebeholder og neolitiske værktøjer.
  • Metropolis af St.Constantine og Helen -saint mæcener Kastellorizo ø.
  • Det arkæologiske Museum
  • Berømte Aqua-farvede Cave of Kastellorizo er et af de sjældneste geologiske fænomener og en af de mest fantastiske formationer på jorden; Kastellorizo er værd at besøger netop for denne grotte kun.

Meget lidt er kendt vedrørende øens oldtidshistorie på grund af de par bogholderiet henviser til det og færre stadig systematisk Udgravningerne udføres på Kastellorizo island.Neotlithic værktøjer, pre-historic vægge, sten tilhuggede gravene, en guld krone fra den mykenske periode, Dorisk påskrifter og andre undersøgelsesresultater vidne til det faktum, at øen har været beboet kontinuerligt fra meget oldtiden.

 


Bedst rådighed Kastelorizo færge billet prisgaranti

Bedste Kastelorizo færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Blue Star Ferries passager og bil-færger billetprisen til og fra Kastelorizo.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte Kastelorizo færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Kastelorizo færge billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.For at booke Kastelorizo færgen bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Kastelorizo Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Kastelorizo færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Kastelorizo til vores laveste tilgængelige billetprisen.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder til Kastelorizo og over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her