Karlskrona færge

Karlskrona passagerskibe og færger

Karlskrona passager og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra Karlskrona til Gdynia.

Sammenlign alle tilgængelige Karlskrona færge billetpriser i realtid og bog billigst tilgængelige Karlskrona bilen og passager færgen sejler til og fra Karlskrona, Gdynia med Stena Line færgen færger online instant bekræftelse med billetter.

Sammenlign bog og betale mindre for Karlskrona færge billetter på www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Karlskrona færger
Billet priser & reservationer


Bog Karlskrona færge billetter
færge billet pris med Stena Line færgen færger, der sejler fra Karlskrona til Gdynia online på forhånd at nyde den billigst tilgængelige.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Karlskrona passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Karlskrona færge billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

 

Mere om Karlskrona

Karlskrona , beliggende på en øgruppe, er blevet beskrevet som en miniature Stockholm.

Grundlagt på den lille ø Trossö i 1680 Karlskrona blev bygget for at give en sydlige flådebase for den svenske efter den danske invasion af Skäne i 1689.

Selvom brand ødelagde en stor del af byens centrum i slutningen af 1700-tallet, overleve mange barok bygninger stadig.Et besøg i Karlskrona bør omfatte en bådtur til Kungsholms Fort med dens bemærkelsesværdige sally port og øen Aspö med Drottingerkärs kastell tårnet.

Karlskrona hele byen blev opkaldt en UNESCO World Heritage Site i December 1998 på grund af dens 1600- og 1700-tallet naval arkitektur.

Karlskrona Ferry Port

Karlskrona har mere at tilbyde end skibe og flådens historie.

Gå omkring Stortorget og beundrer den vidunderlige barokke arkitektur af den firkant kirker.

Frederikskyrkan - indviet i 1744- og Trefaldighetskyrkan (Trinity Church) er begge imponerende bygninger.Eller besøg et af byens museer.

Selvom én gang tidligere webstedet af en sømandens Kaserne, Båtmanskasernen er nu hjem til Konsthall, et gratis moderne kunst og håndværk museum.Museum Leonardo da Vinci Ideale har et Nativity maleri datering fra begyndelsen af sekstende århundrede på Vis.

Besøg Blekinge Museum og dens smukke barok garden yderligere oplysninger om regionen.Ellers tage en inspektion Løbevogn ride gennem militær jernbane tunnelen, der passerer under rådhusplads og ender ved foden af en enorm Klokketårnet.

Der er masser af restauranter, barer og cafeer at holde dig morede.Hoved til området harbour og nyde dit måltid under hensyntagen i store visninger af havet.

Det er ligegyldigt, hvis du rejser i forretning eller fornøjelse, enten måde, du vil have en vidunderlig oplevelse i Karlskrona.

Dages tur til Aspö

Tag den store gule Aspö færgen fra Karlskrona Harbour (nær broen til Stumholmen) til Aspo (30 min.) og tilbringer dagen nyder forrevne øen strande, bittesmå butikker og gamle militære fort.

Ringvej omkring Aspö er cirka 6 km lang, og foruden de strande og fort, vært Aspö også en lille yacht club og et antal sommerhuse.Bekvemmeligheder er snarere sparse selv i travleste sommermånederne, når der er kun et par grundlæggende steder at spise og ophold.I vintermånederne (dvs.uden for juni til August periode), det eneste sted at købe ting er den lokale ICA supermarked og de fleste (hvis ikke alle) andre ting vil blive lukket.

Færgen er officielt en del af den svenske vejsystemet og så er gratis for køretøjer, cykler og mund passagerer i begge retninger.

 


Bedst rådighed Karlskrona færge billet prisgaranti

Bedste Karlskrona færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Stena Line færgen passager og bil-færger billetprisen til og fra Karlskrona.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte Karlskrona færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Karlskrona færge billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.For at booke Karlskrona færgen bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Karlskrona Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Karlskrona færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Karlskrona til vores laveste tilgængelige billetprisen.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder Karlskrona og over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her