Karlovassi færge

Karlovassi passagerskibe og færger

Karlovassi passager og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra Karlovassi, Pythagorion og Samos by.

Sammenlign alle tilgængelige Karlovassi færge billetpriser i realtid og bestille de billigst tilgængelige Karlovassi bil og passager-færge billetter sejler til og fra Karlovassi, Pythagorion og Samos by med GA færgen linjer færger online med onlinemeddelelser bekræftelse.

Sammenlign bog og betale mindre for Karlovassi færge billetter på www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Karlovassi færger
Billet priser & reservationer


Bog Karlovassi færge billetter
med GA færgen linjer for færger sejler fra Karlovassi, Pythagorion og Samos by online på forhånd at nyde den billigste tilgængelige færge billet pris.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Karlovassi passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Karlovassi færge billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

 

Mere om Karlovassi

Karlovasi en moderne lille by er beliggende på den nordvestlige kyst af øen, nogle vestlige til byen Samos 32 kilometer.

Den moderne by udviklet efter 1950 når de separate bosættelser sammenføjes til formular kommune Karlovasi; i dag udvides byen fra almindelig ned til havet og havnen Det er en af de mindre tætbefolkede byer i Grækenland.

Karlovasi har en masse turistfaciliteter og infrastruktur til at tilbyde besøgende.Der findes mange alternativer for indkvartering, både inden for by og i området omkring, tilbyde tjenesteydelser af høj kvalitet.Der er også mange taverns og restauranter med forskellige retter.

Adgang til Karlovasi fra byen Samos er temmelig let ved offentlige busser kører hyppigt samt lejede eller private biler og motorcykler.Som i Karlovasi det er beliggende én af de to store havne af øen, byen er også tilsluttet Ferries med andre øer og kystområder af Grækenland.

Karlovassi Ferry Port

Den næststørste by på Samos, KARLOVASSI er noget af landkortet vigtigste turist.For det første er det i den langt nordvestlige del af øen omkring 33 km fra Samos by.For det andet meget af byen er almindeligt og uinteressant og heller ikke har det meget vejen for en strand.
Karlovassi er spredt ud langs kysten i slutningen af en bred, frodige dal.

Karlovassi er adskillige små byer vokset til én, og mange af locals henvise til den i den pluralis Karovasia.

Karlovassi også spredes over et meget bredt område, og falder i fem distrikter - gammelt, det nye, midten, bugten og havnen, selvom bay og harbour kan virkelig betragtes som én.

Karlovassi var engang en større kommercielle og industrielle læder forarbejdning centrum med en stor mængde af eksport og meget medfølgende rigdom, som har resulteret i et vilkårligt antal storstilede kirker og imponerende palæer samt flere forladte og forladte garverier.

Karlovassi  har en lille scruffy strand af sand og singels klemt mellem bølgebrydere og ud for the harbour road.Der er en lille strand taverna og et par solvogne, hvor du kan se skibene gå ind og ud af harbour - sandsynligvis det mest interessante ved stranden.

Der er en bemærkelsesværdig Karneval i Karlovassi i slutningen af februar/begyndelsen af marts og om sommeren er der en festival omkring den græske musiker Manolis Kalomoiris tre lokale religiøse fester også finde sted ved Karlovassi - Profitis Ilias på 20. juli, Metamorfosis på 6. August og antagelsen en uge senere.

Der er regelmæssige daglige busser fra Karlovassi til Samos by og masser af biler og cykler til leje.Som Karlovassi er også en betragtelig port der er masser af færge forbindelser til andre øer og fastland.

Neo Karlovassi står i centrum af det areal, divideret med en slugten fra Meseo Karlovassi, som er placeret 1 km mod vest.Paleo Karlovassi ligger 1 km mod vest, skjult fra syne ved Agia Triada højen.Er port Karlovassi længere mod vest.I dag Neo Karlovassi, Meseo Karlovassi, port og Ormos har spredt ud på sletten og har været forenet i den største og mest tyndt beboede bosættelse på øen Samos, større selv end nogle byer i Grækenland.

Karlovassi er en travl trade Center.Tre departementer i det Ægæiske Hav Universitet, findes også her: Department of Mathematics, Department of Information og kommunikation Systems Engineering, Department of Statistics og aktuarvidenskab.

Seværdigheder i Karlovassi er kirkerne Kristi, hellige moder og Saint Nicholas, som er del af øens kirkelige historie.Også bemærkelsesværdig er Kapel af Saint Antonios, som er indbygget i en nærliggende hule og klosteret Saint John teolog, som altid har været tilbedt af indbyggerne i Paleo Karlovassi.

Druesorter og olivendyrkning er den vigtigste besættelse for beboere af Karlovassi.

Klosteret Prophitis Elias (profeten Elias) er tæt ved, cirka 3 km sydvest for Karlovassi, beliggende på en højde på 200 m.Det blev bygget af munkene Neophilos og Gregorios i 1739.Dens kirke har en fin træ-skåret iconostasis og masser af hellige fartøjer.

Vest for Karlovassi er seaside landsbyen Potami, hvor varmt mineralske springs er blevet fundet.En anden af syne interesse i området er den lille kirke af Metamorphosis (Forklarelse af Kristus), dateres tilbage til the 11th century, der betragtes som ældre kristne templet på øen Samos.I de seneste år udviklet sig Potami til en udvej.

 


Bedst rådighed Karlovassi færge billet prisgaranti

Bedste Karlovassi færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige GA færgen linjer passager og bil-færger billetprisen til og fra Karlovassi.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte Karlovassi færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Karlovassi færge billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.For at booke Karlovassi færgen bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Karlovassi Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Karlovassi færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Karlovassi til vores laveste tilgængelige billetprisen.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder Karlovassi og over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her