Kapellskar færge

Kapellskar passager- og færger

Kapellskar passager- og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra Kapellskar til Mariehamn.

Sammenlign alle tilgængelige Kapellskar færge billetpriser i realtid og bog billigst tilgængelige Kapellskar bilen og passager-færge billetter sejler til og fra Kapellskar, Mariehamn med Viking færgen linjer færger online med onlinemeddelelser bekræftelse.

Sammenlign bog og betale mindre for Kapellskar færge billetter på www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Kapellskar Ferries
Billet priser & reservationer


Bog Kapellskar færge billetter
færge billet pris med Viking færgen linjer for færger sejler fra Kapellskar til Mariehamn online på forhånd at nyde den billigst tilgængelige.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Kapellskar passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Kapellskar færge billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

Mere om Kapellskar

Kapellskär  er kendt som gatewayen til øst, med færger til Åland flyafgang fra her.Riddersholms naturreservat, en vidunderlig grøn område med hayfields og græsningsarealer ligger også i denne grænseregion mellem land og hav.

Motorvej E18 har følgelig blevet bygget for at give uhindret adgang direkte til porten fra den svenske hovedstad.

Kapellskar ikke tilbyde turisten mange attraktioner og ting at gøre.Det dog sidde på en forbløffende kystlinje hvor turbåde af de nærliggende fjorde er populære.

Mange mennesker kommer fra Finland til at stå på ski i regionen Uppland i Uppsala nordvest for Kapellskar, mens Stockholm er en imponerende hovedstad med nogle udestående attraktioner.

Kapellskar Ferry Port
Porten af Kapellskar Ferry Services

Kapellskär  er en port omkring 90 km (60 miles) nord for Stockholm, i Sverige.Det er beliggende ved Østersøen, Norrtälje kommune, Stockholms län og serveres ved hyppig passager færgefart til Mariehamn, Åland, Finland, drives af Viking Line, med 3 services pr. dag og retning under højsæson.

Der er også tjenester til Naantali i moderlandet Finland drives af Finnlink og Paldiski i Estland drives af Tallink og baltiske skandinaviske linjer, selvom kun ruten Mariehamn er åben for fodgængere: Naantali og BSL Paldiski ruterne kræver et køretøj.

Der findes fire kajpladser i havn Kapellskar med Quay 2 leverer services til øen Aland, Finland, og Quays 3 og 4 kører til Turku på fastlandet Finland.

Disse havnefaciliteter blev bygget i 1960 ' erne og firserne.Som fartøjerne i dag stiger i størrelse, både hvad angår længde og dybgang, er det nu på tide at modernisere Port Kapellskär og gøre den mere effektiv ved at konstruere en ny pier, der er lang nok til at aktivere moderne fartøjer at kalde, i en placering og retning, der er udviklet ved hjælp af Computersimulationer bevægelighed af fartøjer inden for umiddelbar havneområdetKapellskär bliver en port tilbyder den størst mulige manøvredygtighed og sikkerhed til søs såvel som har mindre indvirkning på miljøet.

 


Bedst rådighed Kapellskar færge billet prisgaranti

Bedste Kapellskar færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Viking færgen linjer passager og bil-færger billetprisen til og fra Kapellskar.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for din valgte Kapellskar færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Kapellskar færge billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.Hvis du vil reservere Kapellskar færgen bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Kapellskar Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Kapellskar færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Kapellskar til vores laveste tilgængelige billetprisen.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder til Kapellskar og til over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her