Kalymnos færge

Kalymnos passagerskibe og færger

Kalymnos passager og bil ferry billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra Kalymnos Astypalea, Chios, Kastelorizo, Kos, Lesvos, Sigri, Naxos, Nisyros, Paros, Piræus, Rhodes, Samos, Karlovassi, Thessaloniki og Tilos.

Sammenligne alle tilgængelige Kalymnos færge billetpriser i realtid og bog billigst tilgængelige Kalymnos bilen og passager færgen sejler til og fra Kalymnos, Astypalea, Chios, Kastelorizo, Kos, Lesvos, Sigri, Naxos, Nisyros, Paros, Piræus, Rhodes, Samos, Karlovassi, Thessaloniki og Tilos med Blue Star færgen Line færger online instant bekræftelse med billetter.

Sammenlign bog og betale mindre for Kalymnos færge billetter på www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Kalymnos færger
Billet priser & reservationer


Bog Kalymnos færge billetter
med Blue Star færgen linje for færger sejler fra Kalymnos Astypalea, Chios, Kastelorizo, Kos, Lesvos, Sigri, Naxos, Nisyros, Paros, Piræus, Rhodes, Samos, Karlovassi, Thessaloniki og Tilos online på forhånd at nyde den billigste tilgængelige færge billet pris.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Kalymnos passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Kalymnos færge billet pris og bog din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

 

Mere om Kalymnos

Kalymnos er en smuk ø af Dodekaneserne, tæt på kysten af vestlige Tyrkiet.

Økonomien i den græske ø blev baseret på svampefiskeri i fortiden og øen åbnet sine grænser til turisme først for nylig, efter til udryddelse af denne aktivitet, og blev berømt for rock klatring.Dette er grunden til, at indbyggerne har holdt deres traditionelle måde af liv og told, som giver øen en unik atmosfære og en masse charme.

Folk her lever af fiskeri og sælge vaskesvampe, turisme og nogle landbrug: frugter, oliven og grøntsager dyrkes i dalene.Der er også biavlere her og Kalymnos honning er kendt i alle Grækenland.

Kalymnos befolkning har en anderledes og stærk dialekt fra de andre indbyggere i Dodekaneserne nogle siger de, at det er på grund af deres Dorisk rødder.

Kalymnos Ferry Port
Hvad du skal se i Kalymnos 

Du kan finde et nice museum om øen i øens hovedstad Pothia (Kalymnos).Der er også en smuk kirke dedikeret til Kristus.Der er også et nonnekloster, Ag Savas-dommens, som er åbne for offentligheden og er et besøg værd.Glem ikke at bære en lang nederdel og for at dække deres skuldre, hvis du er en kvinde, og for at bære lange bukser, hvis du er en mand.Der er også flere svamp fabrikker du kan besøge.

Chorion er den gamle hovedstad, og her kan du besøge slottet af Golden hånd (Kasto Chrysocheiras) hvor ridderne St.John opholdt sig.Der er også en citadel fra 9th cent.AD, Pera Kastro, og resterne af en kirke fra det femte århundrede: "Jesus i Jerusalem". Over bakken øst for havnen dominerer en enorm tværs over byen Pothia.Turiststederne af Kalymnos er Vathy til øst Skjul inden for en dyb cove og næsten usynlige Hvis du passerer med båden. VATHY er det mest grønne område af Kalymnos, det er kun et par år siden, før den udvikling af turismen, at Vathy var en lille landsby af landmænd og fiskere.

Masouri placeret ved siden af Myrties i nordvestlige del af Kalymnos.Det er den mest udviklede feriested af Kalymnos med et par hoteller og andre opholdsrum.Myrties placeret i den nordlige del af øen meget tæt på den lille ø Telendos, bruge til at tusinder af år før forbundet med resten af øen.Fra Myrties er der en båd, der dagligt går til Leros på 13.00 på den lille sydligste havn af Leros Xirokampos.

Der har været nogle planer om at forbinde Kalymnos med Leros med en bro på det mest snævre straights af de to øer i nord.Der kan ikke være så svært som det ser ud, fordi der er nogle små øer i straights, Glaronisia og Leriko nisi der kan bruges som forbindelser til denne bro.

Den lille ø Telentos er et par minutter væk med båd fra Myrties, der er nogle nice taverns og værd at besøge.
En anden fjerntliggende landsby af Kalymnos er Agios Petros til nordøstlige del af øen.Den lille landsby har kun et par indbyggere og et lille værtshus.Meget gensendte, der har været en vej, der forbinder Agios Petros med Kalymnos kapital Pothia.Landsbyen har en lille strand og er et ideelt sted for fiskeri og Dykning.

Pserimos er en lille ø mellem Kalymnos og Kos, der er nogle nice strande og taverns på den lille ø.Der er daglig excurtions til Pserimos fra Pothia og er en god idé for en tur, dag.


Hvad du skal gøre i Kalymnos 

Der er vandsport på øen, og Snorkling er et must for fans.Du bør bestemt gå på en udflugt til Telendos og Pserimos samt.Det er en lille ø, også kaldet den sovende prinsesse, og var en del af Kalymnos indtil en vulkan eruption adskilt de to øer i AD 535.

Du bør også prøve den varme bade ved ThermaBag som siges at være helbredelse.For dem, at kærlighed klatring Kalymnos i et forsøg på at øge sin turisme de sidste år er blevet en populær destination for bjergbestigere fra hele verden.Øen er ideelle for at sporten fordi er bjergrige og har mange huler.

I Sykati i nord er modstående Leros en af de mest populære huler, der bruges til klatring.Cave var et par årtier tilbage et sted hvor hyrder havde deres geder og skib der.
I Kalymnos vil du finde også udflugt bådene, der tilbyder dagsture til Kos, Leros og Tyrkiet.
Hvis du her på 27. juli, fejres øens saint, Agios Pandeleimon, med en stor fest.

Kalymnos strande

De kun sandstrande på Kalymnos er på vestkysten: Elies og Kantouni.Myrties og Masouri er populære strande, og du kan også finde nice RAL strande på Arginontas og Agios Petros.Paradise beach er til nudister.Øen har udvikle en god vejinfrastruktur, så det er let at få adgang til alle strandene på øen i bil eller motorcykel.

Kalymnos natteliv

Natteliv på Kalymnos er ganske godt og varieret.De fleste barer, restauranter og cafeterier er i Pothia, Myrties og Masouri.Der findes mange restauranter langs porten i Kalymnos promenade.Taverns med lokale specialiteter du vil finde samt i Horio.

Kalymnos fødevarer: der er mange, taverns og caféer på øen.Mirmizeli og Mytzithra er lokale specialiteter værd at prøve!I bagerier af Kalymnos vil du finde mange slik ligesom Baklavas og Galaktoboureko.Prøv de lokale rasks "Paximadia". Frisk fisk du vil finde i alle taverns og restauranter.Prøv grillet blæksprutte og variouw havet frugterne ligesom urchines, pinnes (store østers), achivades (østers) og fouskes, som er blevet fanget af lokale dykkere.Alle disse velsmagende delikatesser til søs er den bedste meze for ouzo.

Kalymnos shopping der er flere butikker på øen hvor du kan få en berømt Kalymnos, svamp.Du bør også få en jar af den lokale honning.

At komme rundt Kalymnos

De lokale busser Tilslut Pothia med nogle af strandene, som landsbyerne Myrties, Masouri, Vathy og Emporio.Der er også hyrevogne og køretøjer til leje.

Ankomst

Den lokale lufthavn i nye og moderne.Der er daglige flyvninger til og fra Athen.Kalymnos er også forbundet med færger med Pireus, som øerne Rhodes, Patmos, Samos, Lipsi, Leros og Crete.There er også katamaraner og hydrofoils, der forbinder Kalymnos med andre Dodekanesiske øer.Små færger har derfor hyppige forbindelser med Kos (Mastihari), hvis du kommer ved charterfly du kan flyve til Kos og komme til Kalymnos inden for en time.lille søs linjen ANEK er baseret på Kalymnos og små færgen KALYMNOS forbinder daglige Kalymnos med Leros, Lipsi, Samos og Agathonisi.

 


Bedst rådighed Kalymnos færge billet prisgaranti

Bedste Kalymnos færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Blue Star færgen linje passager og bil-færger billetprisen til og fra Kalymnos.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte Kalymnos færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige skulle du finde den samme færge alle rummeligt Kalymnos billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.For at booke færgen Kalymnos bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Kalymnos Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Kalymnos færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Kalymnos til vores laveste tilgængelige billetprisen.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder til Kalymnos og over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her