Kalamata færge

Kalamata passagerskibe og færger

Kalamata passager og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra Kalamata til Kithira og Rethimno.

Sammenlign alle tilgængelige Kalamata færge billetpriser i realtid og bog billigst tilgængelige Kalamata bilen og passager færgen sejler til og fra Kalamata, Kithira og Rethimno med LANE Sea Lines færger online instant bekræftelse med billetter.

Sammenlign bog og betale mindre for Kalamata færge billetter på www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Kalamata færger
Billet priser & reservationer


Bog Kalamata færge billetter
færge billet pris med LANE Sea Lines færger, der sejler fra Kalamata til Kithira og Rethimno online på forhånd at nyde den billigst tilgængelige.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Kalamata passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Kalamata færge billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

 

Mere om Kalamata

Kalamata er Messinias hovedstad og den næststørste by i Peloponnes.

Sammenlignet med dets mere fredelig LYGTEKRANSE, det er en mindre inspirerende destination for besøgende, men museet elskende bliver sated.Byen tager bygget på webstedet af antikke Pharai, sit moderne navn fra et mirakel-erhvervsaktive ikon af Jomfru Maria kendt som kalo mata (god øje). 

Byen kan nås fra andre græske byer med bus og toget.Byen har desuden en international lufthavn og et vigtigt harbour.Færger er tilgængelige til steder som de græske øer af Kithira og Kreta.

Kalamata er berømt, som byen af oliventræer og som gateway til Mani.

Kalamata Ferry Port
Som den første by du indtaste som du lader Mani, havde Kalamata ære at blive byen først befriede under den græske krig for uafhængighed.Efter Kalamata blev befriet på marts 23rd, foregik en indsamling af de befrielse styrker i centrum af Kalamata, på de Kirke af Agioi Apostoloi [apostle] som Kalamatians besiddelse som et center for revolutionen.Otte dage efter Maniot erklæringen, tiltrådte resten af Grækenland officielt oprøret.

Kalamata selve kan prale med et frankiske slot, og en jernbane museum-park og alle moderne bekvemmeligheder (herunder fem internetcaféer). Der er også det Benakeion arkæologiske Museum, samt folkemusik kunstmuseer og kunstudstillinger.Slottet Kalamata er berømt i området, og for over 10's kilometer i enhver retning.Der er også et Center for intellekt, hvor forskellige kulturelle begivenheder finder sted hele året.

Syd : det har vidundere Mani kun en kort køretur væk.Internationalt berømte hulerne ved Pyrgos Dyros er beliggende syd for Areopolis, og tiltrække turister fra hele verden.Strandene ved Stoupa og Kardamili er populære med britiske og europæiske turister og værd at se.Det sydligste punkt på det europæiske fastland, Cape Tainaron-kaldt ved de gamle grækere som "Hades Gates", er ca. 50 km syd Kalamata og byen Vathia med sin massive sten tårne er nær dér.Region syd er berømt for de sten towered landsbyer, der gør sådanne slående billeder.

Mod øst : det har byen Mystras lidt over bakken, og det er værd at se, det er nær moderne Sparta, hvilket ikke er værd at se).["Bakken" nævnt er Tygetos, det højeste bjerg i Peloponnesos, med en højde på 2400m (7500 + fødder) og alle kender det er værd at se]. Ruten mellem Kalamata og Sparta er nogle af de mest spændende bjerg terræn i det sydlige Grækenland.

Mod vest : Koroni (med sin imponerende slot) er et lokalbussen ride væk.Hvis du går til Koroni fra Kalamata, anbefaler jeg Taverna i Ag.Andreus (kaldet "Petron"? Køre ved en offentliggjort græske digter!) som et godt sted at spise som en af de eneste taverna med en person som taler engelsk på ruten.) Slottet Methoni er godt værd at se også, som en af de mest imponerende og imponerende slotte af Peloponnesos, og der vises på postkort sælges overalt i Grækenland.Man kan let tilbringe den bedre del af dagen udforske ruinerne af den gamle bjergomgivne slette by.(Husk at du tage dæmningsvejen til øen i slutningen af den bjergomgivne slette by). Du har længere vest Pylos, webstedet af de mest berømte søslag af den græske krig for uafhængighed og King Nestor's cave fra Homers Iliaden.Der vil du finde Nestors palads, med en af de bedst bevarede Kongelige bade i Grækenland.[Hvad er kendt som Nestor's palace er nord-øst fra Pylos, på et sted, der kaldes Eglianos, nær landsbyen Chora]. 

Fra nord til vest : en kort køretur får dig til Olympia, webstedet af de oprindelige Olympiske Lege.Endnu tættere er webstedet af antikke Messini, som har undergået større genopbygning, og du kan let få et meget godt billede af hvordan ting var, da stedet var beboet.Området har også nogle af de bedste resterende smal sporvidde jernbanelinjer i verden.Toget entusiaster er der virkelig bemærkelsesværdig eksempler på sten bridgework ud på linjerne, som Railway Park, inde i Kalamata.


Dem ind i klassisk Grækenland vil være interesseret i, at mange af de nærliggende byer omkring Kalamata specifikt er opført i Homers "Iliaden", og området i Messenia blev skrevet om af antikke forfatterne Pausanias og Strabon.Mange af de websteder, de beskriver er nemt at finde og besøg i dag.Området er ikke mindre værd at skrive om i dag.Byen er omgivet af forskellige websteder af Messinian krigene med Sparta.Hele Messinian bugten (hvilke Kalamata ser ud over) er rigt på historier om Aristomenis kursusrække spartanerne, og historier om mange andre lokale helte.

 


Bedst rådighed Kalamata færge billet prisgaranti

Bedste Kalamata færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige LANE Sea Lines passager og bil-færger billetprisen til og fra Kalamata.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte Kalamata færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Kalamata færge billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.For at booke Kalamata færgen bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Kalamata Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Kalamata færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Kalamata på vores laveste tilgængelige billet pris.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder til Kalamata og over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her