Jersey færge

Jersey passagerskibe og færger

Jersey passager og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra Jersey Guernsey, Poole, Portsmouth, St. Malo og Weymouth.

Sammenlign alle tilgængelige Jersey færge billetpriser i realtid og bog billigst tilgængelige Jersey bilen og passager færgen sejler til og fra Jersey, Guernsey, Poole, Portsmouth, St. Malo og Weymouth med Condor færgen Line færger online instant bekræftelse med billetter.

Sammenlign bog og betale mindre for Jersey færge billetter på www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Jersey færger
Billet priser & reservationer


Bog Jersey færge billetter
med Condor færgen linje for færger sejler fra Jersey Guernsey, Poole, Portsmouth, St. Malo og Weymouth online på forhånd at nyde den billigste tilgængelige færge billet pris.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Jersey passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Jersey færge billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

 

Mere om Jersey

Øen Jerseys middellavvandsmærke dækker en kompakt 45 kvadratmil (116 firkantet kms), meget af det unspoilt landskab.Og da denne landskabet spiller en sådan en stor del i Jerseys appel, strenge planlægning love er på plads for at beskytte den.Til øen Plan, begrænser som det kaldes, slags udvikling, som kan finde sted i et bestemt område: 

  • I grønne zoner tillades nogen udvikling.
  • I følsomme liggende områder er der en stærk formodning om mod udvikling, med lejlighedsvise undtagelser til landbruget.
  • I landbrug prioritet zoner tillades kun landbrugsudvikling.

Jerseys landlige miljø består stort set af åbne felter, skovareal, klipper og upløjet, træer og hegn.De fleste af felterne er små omgivet af granit vægge eller hegn.Stejle syd-vendende skråninger eller cotils, kan ses rundt omkring øen og er udbredt til opdræt af Jersey Royal kartoffel og andre afgrøder.

Jersey Ferry Port

At komme rundt
Selv de fjerneste hjørner af Jersey er lettilgængelig, dog med 450 kilometer (720 kms) af vejen dækker øen.Mens St Helier og de vigtigste ruter, arterial kan være optaget, er de fleste meget mere støjsvage, med 45 kilometer (72 kms) af indre vandveje landeveje udpeget som «Green Lanes».

Disse har en hastighed grænse på 15 mph (24 km/t), med prioritering af vandrere, cyklister og ryttere, og findes i alle undtagen tre af øens Sogne.'Green Lanes' vil forhåbentlig udvides til alle 12 Sogne i de næste par år, at give et ø-dækkende netværk.
Cyklister, i mellemtiden vil glæde i 96 miles (154 kms) af cyklus ruter, lige fra kyst til landdistrikterne og herunder en til lufthavnen.De fleste ruter er på vej, selv om der er et terrængående spor kører hele vejen langs den sydlige kyst til La Corbière.Cykler er tilgængelige til leje og cyklus ture kan arrangeres privat gennem øens mange turistguider.

Dyreliv
Jersey teems positivt med vilde dyr, herunder sjældne arter ikke set i nogen anden del af Storbritannien.

Woodland
Flora, herunder bluebell, bugne primrose, stitchwort og vilde påskelilje i foråret.Og mange arter af fugle, Gransanger, Munk, willow warbler og goldcrest og plettede flycatcher, kan alle være set i sommeren.

Hegn
I foråret kommer hegn levende med påskelilje, stitchwort, three-cornered Porre og alkanet, mens i sommeren hawthorn, sorrel, campion og Bjørneklo burst ind bloom.Den kun residente ugle er Slørugle, men mest almindelige arter af fugle kan være plettet hele året.Blandt mindre er velkendte dem at gøre deres hjem i øen den short-toed treecreeper Cetti's warbler, Dartford warbler, cirl Værlinger og serin.Du kan også være heldig at se en røde egern i Jersey, som det grå egern - som har forårsaget deres numre til synke ned på fastlandet UK - ikke kan importeres.

Klitter
I disse områder finder du dværgen Stedmoderblomst, shepherd's karse, tidlig-purple orchid og loose småblomstrede orkidé.I sommermånederne er klitterne hjem for fælles centaury, evening primrose og sandet crocus.

Klipper/vallar
Vilde påskelilje, sparsommelighed, hestesko vikke og havet campion kan ses fra februar til April, og i sommeren måneder foxglove, bird's-mund-trefoil, tormentil, efteråret squill, vilde golden rod og sand crocus er alle i overflod.I efteråret, betony, bell heather og sav-urt sejre, og om vinteren, gul tornblad kan ses.
Klipper og vallar er også hjem for forskellige arter af fugle.Disse omfatter puffin, ALK, fulmar, petrel og common tern i sommer, og redstart, yellow wagtail, Hærfugl og stenpikker i efteråret.

Åben felt/inland levesteder
Genkende stenpikker, sand martin, pied flycatcher, redstart og gul wagtail i foråret.I sommer, svalerne, Mursejlere, Gøg er linnets og whitethroats fælles seværdigheder.

Ture arrangeres for medlemmer af offentligheden at give dem mulighed for at se, lære og nyd naturhistorie på tæt kvartaler.Disse» ture i vilde side «, ledet af erfarne hjælpelinjer, Udforsk klitter, skove, kystnære cliff områder, strande og maritim heath.Tre områder særligt høje økologiske værdi - Les Quennevais klitter, Les Landes og Le Lande du Ouest (Gorselands) - er blevet godkendt som websteder af særlig interesse (SSI), under en ændring af øen planlægning loven i 1983 sigte på at beskytte sådanne pletter.

 


Bedst rådighed Jersey færge billet prisgaranti

Bedste Jersey færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Condor færgen linje passager og bil-færger billetprisen til og fra Jersey.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte Jersey færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Jersey færge billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.For at booke Jersey færgen bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Jersey Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Jersey færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Jersey til vores laveste tilgængelige billetprisen.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder til Jersey og over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her