Iraklia Ferries

Iraklia passager- og færger

Iraklia passager- og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra Iraklia til Amorgos, Aegiali, Katapola, Donoussa, Koufonissi, Naxos, Paros, Piræus, Schinoussa og Syros.

Sammenlign alle tilgængelige Iraklia færge billetpriser i realtid og bog billigst tilgængelige Iraklia bilen og passager færgen billetter sejler til og fra Iraklia, Amorgos, Aegiali, Katapola, Donoussa, Koufonissi, Naxos, Paros, Piræus, Schinoussa og Syros med Blue Star Ferries eller Anek færgen streger færger online med onlinemeddelelser bekræftelse.

Sammenlign bog og betale mindre for Iraklia færge billetter på www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Iraklia færge
Billet priser & reservationer


Bog Iraklia færge billetter
med Blue Star Ferries eller Anek færgen linjer for færger sejler fra Iraklia til Amorgos, Aegiali, Katapola, Donoussa, Koufonissi, Naxos, Paros, Piræus, Schinoussa og Syros online på forhånd at nyde den billigste tilgængelige færge billet pris.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Iraklia passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Iraklia færge billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

 

Mere om Iraklia

Iraklia  er den sydlige de fleste ø til de østlige små Kyklader.

Slidte, desperat ønsker at undslippe pres fra moderne levende eller hvis én er bare træt af de konventionelle destinationer i det østlige Middelhav, denne ø har at være en stærk bud.Imidlertid Forvent ikke denne ensomhed at komme med sådanne creature comforts som taxier, busser eller et bredt udvalg af butikker og taverner.

Med kun 100 fastboende er der helt sikkert ingen problemer switching off og afslappende på Iraklia.

Besøge sandy, Livadi beach, bedst på øen du kan og sidde i Taverner skygge ved pine træer i Agios Georgios.Gåtur på overlevende mule stien fra Agios Georgios langs vestkysten til hulen med stalakitter nær Vourkaria bay vil måske lokke den mere aktive.Efter udforske cave til en dybde på 120 meter kan man fortsætter på stien til sandstrand, Alimia strand.

Iraklia Ferry Port

Iraklia  er en lille ø, og her vil du finde samlede freden og roen.Hvis du har problemer med at sove i støjende steder du har definitivt kommer til højre øen: der er dybest set nogen trafik på alle, ingen diskoteker og generelt ikke masser af mennesker, enten.Det eneste, der kan holde dig vågen natten er hund eller lejlighedsvis æsel, men det gælder for hver enkelt græsk ø alligevel.

Du skal gerne walking Hvis du vil udforske denne ø, da der ikke er næsten ingen transportmiddel.Der er et par ting at se, og strandene er ganske dejlige.Det kan være lidt svært at kommunikere med lokalbefolkningen, da de er ikke meget brugt til turister og derfor ikke taler meget engelsk eller andre sprog.i udlandet.

Iraklia historie
Øen er så lille, det har sandsynligvis aldrig virkelig lidt under enhver form for undertrykkende magt undtagen pirater, som naturligvis var slemt nok.

Iraclea var sandsynligvis en kretensisk - Minoan bosættelse i den 2nd Millenium f.kr., da der er en by af samme navn på Kreta.Det kunne også have haft en slags tilbedelsen af Herakles, da det er navnet på øen betyder.Skatter blev indsamlet fra både venetianske og tyrkisk linealer, men i øvrigt, øen var temmelig overladt til det selvet.Kastro indikerer imidlertid at folk boede her under Ventian styre.

Øen tilhørte også Jomfru Maria (Panagia) Chozoviotissa på Amorgos klosteret i middelalderen.

Hvad du skal se
Iraclea har et par huler og kirker af interesse, men har du at gå til dem alle.

Den bedst kendte cave er cave af St John (Ag Ioannis). Legenden har det at han opholdt sig her i et stykke tid, og at alteret i hulen er den selvsamme han ville bede på.Det tager ca. to timer for at walk her.

Chora, er hovedstad og locals kalde det Jomfru Maria: Panagia.Her tid står stadig, og du migt lige så godt har forskydninger i 1800-tallet hvis det ikke var for mini markeder.

Hvad skal jeg gøre
Læse, male, solbade, walk, slappe af.Det er om det.Der er også organiserede udflugter til Naxos, hvilket er en nice pause fra stille.

Strande
Der ara et par strande mere eller mindre let at nå frem til.Livadi er en nice sandstrand, og havnen Ag Georgios har også en lille strand.

Natteliv
Ud over et par taverns er der ingen!

Fødevarer
Fødevarer tjente her er god, traditionel græsk mad.Der er et par taverns i Ag Georgios.Prøv nogle af de lokale yoghurt og ost.

Shopping
Næsten intet, undtagen nogle postkort og souvenirs i Ag Georgios.

At komme rundt
Der er ingen busser, taxier eller biler.Hvis du er heldig, vil du kunne leje en knallert i højsæsonen.

Ankomst
Der er dagligt færgebåde fra Naxos, og et par af både en uge fra Piræus, så overtage en direkte flyvning fra Athen Grækenland der og sejl.Være forsigtige på dagen for afgang, men, eftersom der er kun én båd om dagen!

 


Bedst rådighed Iraklia færge billet prisgaranti

Bedste Iraklia færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Blue Star Ferries eller Anek færgen linjer passager og bil-færger billetprisen til og fra Iraklia.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for din valgte Iraklia færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Iraklia færge billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.Hvis du vil reservere Iraklia færgen bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Iraklia Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Iraklia færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Iraklia til vores laveste tilgængelige billetprisen.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder til Iraklia og til over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her