IOS færger

IOS passagerskibe og færger

IOS passager og bil ferry billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra Ios Anafi, Folegandros, Heraklion, Kimolos, Milos, Mykonos, Naxos, Paros, Piræus, Santorini, Sifnos, Sikinos, Syros og Thirassia.

Sammenlign alle tilgængelige Ios færge billetpriser i realtid og bog billigst tilgængelige Ios bilen og passager færgen sejler til og fra Ios, Anafi, Folegandros, Heraklion, Kimolos, Milos, Mykonos, Naxos, Paros, Piræus, Santorini, Sifnos, Sikinos, Syros og Thirassia med Anek Lines, LANE Sea Lines, Hellenic Seaways, Blue Star Ferries eller det Ægæiske Hav hastighed linjer billetter færger online med onlinemeddelelser bekræftelse.

Sammenlign bog og betale mindre til Ios færge billetter ved www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

IOS færge
Billet priser & reservationer


Bog Ios færge billetter
med Anek Lines, LANE Sea Lines, Hellenic Seaways, Blue Star Ferries eller det Ægæiske Hav hastighed linjer for færger sejler fra Ios Anafi, Folegandros, Heraklion, Kimolos, Milos, Mykonos, Naxos, Paros, Piræus, Santorini, Sifnos, Sikinos, Syros og Thirassia online på forhånd at nyde den billigste tilgængelige færge billet pris.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Ios passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Ios færge billet pris og bog din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

 

Mere om Ios

IOS er en smuk, men hårde ø med et par ting at gøre, og se, men på grund af meget unge publikum, mange "modne" rejsende foretrækker ikke at komme her.Der er en skam, eftersom du kan nyde store, tomme strande inden middag, når alle "clubbers" sover.

Folk på Ios lever hovedsageligt fra turisme, og delvis fra landbrug og fiskeri.For dem er øens ry noget af et dilemma.På den ene side de unge feriegæster levere en vigtig kilde til indkomst, men på den anden side øen er blevet lidt også kommercialiseret, og locals er helt oprørt af de unge turister adfærd.

Der er ingen ø i Grækenland ligesom Ios.Der er ikke plads i verden ligesom Ios!Nogle måske fortælle det er ligesom Spring Break i Daytona Beach eller Panama city eller endda Cancun men virkeligheden er, at disse steder er tæmme sammenlignet med Ios.IOS er en all out internationale part af kollegiet alder mennesker, der strækker sig fra juni indtil udgangen af August på en af de smukkeste af de græske øer.

IOS Ferry Port
IOS historie

Øens tidligste indbyggere var sandsynligvis nogle Pelasgian stamme, siden næsten alle øer begynder med og "I" er som regel.Dette er ikke for visse dog.

I det 2nd årtusinde minoiske var mest sandsynlige her, og Dorerne fik i det ottende århundrede fodfæste på øen.Lokale tradition har det at Homer døde her, og resterne af hans grav kan stadig ses.Stormænd regerede øen i 13th til 1600 tallet med Naxos som hovedstad for Dutchy.Tyrkerne derefter invaderede, og Ios blev ikke befriet indtil 1800-tallet.

I the 1960 's øen blev opdaget af hippier fra hele verden, og alle nu og igen de stadig slå.Dette er til dels grunden til, hvorfor det er sådan en part ø i dag.

Hvad du skal se

Øens stolthed er Homer, som grundlæggende er blot en bunke af sten grav.Det er vanskeligt at finde, men hvis du formår at finde den det kildre fantasy.Lokale forklaringen har det at han ønskede at være begravet på Ios, da hans mor var fra her.

Der er et par interessante kirker på øen samt, men de fleste besøgende gerne gå til klosteret i St.John (Ag Ioannis). slot.

Hvad gør: Tja, ud over det åbenlyse, feste, der er altid vandsport, Snorkling, Dykning, beachvolley etc.Noget at gøre med beachlife.

IOS strande 

Der er et par strande.Mest populære er Mylopotas strand, Yialos og Koubaras, hvor mange gå skinny dypning.Hvis du kan, leje en knallert og forsøge at finde dine egne stedet, hvis du ikke kan lide store skarer.

Natteliv

IOS er overfyldte med barer og klubber, og rytmen er høj hele natten.De fleste steder er i Chora, men der er også beachparties foregår.På grund af dens unge publikum, vil du hurtigt indse, at de fleste barer er for sent teenagere, med højlydte musik og drikke konkurrencer.

Fødevarer på Ios 

Druer dyrkes, så du bør prøve nogle af de lokale vin.Andre-wise kan du få internationale fødevarer samt græske.Vogte os for de alt for touristy flotte taverns men eftersom kvaliteten ikke er altid bedst.

Shopping

I Chora kan du få næsten alt: fra kopier af antikke statuer badetøj og smykker.På grund af de sene nætter vælger mange butiksejere at forblive åbent indtil tidligt om morgenen, håbet om, at de "glad" clubbers vil købe noget ekstra.

At komme rundt

Der er ganske god bus forbindelser, og du kan også leje et køretøj, som fartøjer, der vil tage dig til forskellige strande.

Ankomst

Da Ios ikke har en lufthavn, vælge de fleste mennesker at flyve direkte til Naxos, Mykonos eller Paros og herfra tager færgen båden.Øen er også forbundet med Athen.

 


Bedst rådighed Ios færge billet prisgaranti

Bedste Ios færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Anek Lines, LANE Sea Lines, Hellenic Seaways, Blue Star Ferries eller det Ægæiske Hav hastighed linjer passager og bil-færger billetprisen til og fra Ios.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte Ios færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige skulle du finde den samme færge alle rummeligt Ios billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.For at booke færgen Ios bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Ios Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Ios færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Ios til vores laveste tilgængelige billetprisen.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder til Ios og over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her