Ikaria færger

Ikaria passagerskibe og færger

Ikaria passager og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra Ikaria Athen (Pireaus Port), Paros, Naxos, Samos, Founoi, Mykonos og Chios.

Sammenlign alle tilgængelige Ikaria færge billetpriser i realtid og bog de billigst tilgængelige Ikaria bil og passager-færge billetter sejler til og fra Ikaria, Athen (Pireaus Port), Paros, Naxos, Samos, Founoi, Mykonos, og Chios med Nel Ferry Lines, ANEK eller Hellenic Seaways færger online med onlinemeddelelser bekræftelse.

Sammenlign bog og betale mindre for Ikaria færge billetter på www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Ikaria færge
Billet priser & reservationer


Bog Ikaria færge billetter
med Nel Ferry Lines, ANEK eller Hellenic Seaways sejler fra Ikaria til Athen (Pireaus Port), Paros, Naxos, Samos, Founoi, Mykonos og Chios online-færger på forhånd at nyde den billigste tilgængelige færge billet pris.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Ikaria passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Ikaria færge billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

 

Mere om Ikaria

IKARIA  er en del af de østlige Ægæiske Øer og er placeret 144 NM øst for Piræus (Athen). Nærliggende øer omfatter Mykonos vest, Patmos syd, Samos til øst & Xios mod nord.Forbindelser til og fra Tyrkiet er også muligt via Samos.

Nationale færge båd linjer forbinder regelmæssigt Ikaria med Athen (Pireaus Port), Paros, Naxos, Samos, Founoi, Mykonos og Chios.En downloads pr. færge fra Nel linjer i tid, sommer forbinder også Ikaria Limnos, Lesvos og Kavala.

Ikaria  har 2 havne: Evdilos i nord og Agios Kirikos, hovedstaden i syd.De aktuelle færgebåde betjener Ikaria typisk tage mellem 7: 30-9: 00 timer afhængigt af båd, vejr og formidler portene.Hvis du opholder sig i eller nær Armenistis er det bedre at ankommer harbor Evdilos fordi drevet til Armenistis er kun 20 minutter i stedet for 1 time og 30 minutter fra Agios Kirikos.

For dem på udkig efter en græsk ø ferie væk fra den slagne styr og foretrækker en smag af autentiske gamle Grækenland i verden fra folkemængderne, Ikaria øen kunne være et besøg værd.

Ikaria Ferry Port

Ikaria  er en relativt stor ø, og indtil for nylig forsømt uretfærdigt.Øen er ikke umiddelbart appellerer til mange besøgende.En lang bjerg masse fangster skurepasta meltemi vind og stejle bjergskråninger fulde kraft styrte i havet på en lang kystlinje, der har få beskyttet pladser eller god havne.

I kraterets Ikaria landskabet er forrevet, landsbyerne unkempt, og der er kun en håndfuld gode strande.Men øen har sine stærke tilhængere og bedste af Ikaria strandene kan sammenligne med enhver genfindes i de græske øer.

Ferie strande på Ikaria
Ikaria muligvis off the sædvanlige turist beat, men det er en ø, velsignet med nogle af de bedste strande i det Ægæiske Hav.Ferie strande intervallet fra længe sandede strækker med sæsonmæssige turistattraktioner til rolig RAL bugte hvor vil du være heldig at se et par af lokalbefolkningen.Hvis din idéen om en god strand ferie bananer rides og stranden musik barer derefter give Ikaria nærved.Men hvis du værdsætte fredelige, dejlige landskaber og mageligt ved en freshwater strand lagunen derefter Ikaria kan være stedet for dig.De bedste sandstrande er på nordkysten men sydkysten tilbyder flere smukke og aflukket bugte.

Ikaria færger
Der er daglig færge forbindelser fra Piræus (Athen) til begge porte ved Evdilos og Agios Kirikos med transporttider af om 7hours.Der er også færge forbindelser til Samos, Mykonos, Tinos, Syros, Naxos og Paros.

Også fra Agios Kirikos er der en Flying delfin tjeneste tre gange om ugen til Patmos, Leros og Kos og en daglig båd tjeneste til agencées.Der er en en uge færge fra Evdilos til Chios.En downloads pr. sommer færge på Nel linjer i forbinder Ikaria Limnos, Lesvos og Kavala.Ikarian vand taxier kaldes «venzinas» også tilslutte Agios Kirikos med ThermaBag hele dagen og tre gange om ugen besøg strande på Faros, Manganitis og Karkinagri.Vand taxier kan også ansættes til dag udflugter og ture omkring øen.

Lokal Transport
Lokal transport på Ikaria er med bus, taxi, båd eller lejede bilen/cyklen.I sommersæsonen forbinder den planlagte daglige busforbindelse Agios Kirikos med ThermaBag, Evdilos, Armenistis og Raches.Private busser kan ansættes fra lokale rejsebureauer og taxi bevoksninger findes i Agios Kirikos, ThermaBag, Evdilos, Armenistis og i lufthavnen på Faros.

Ikarias busforbindelse er kendt ikke for sin effektivitet og er rettet mere mod locals end turister, så du foretrækker måske at leje en bil eller motorcykel at udforske øen.Tankstationer kan findes på Agios Kirikos, Ploumari, Miliopo, Evdilos, Avlaki og Christos Raches.Være advarede at nord - syd veje gennem bjergene kan være nerve racking drev med mange hairpin bøjninger og sheer cliff dråber.

Vandrere bør dyr for området omkring Rahes, indlandsskibsfart fra øens enkelt store beach resort af Armenistis.Du kan udforske den idiosynkratiske landsbyen Khristos Rahes og dens omkringliggende landsbyer til fods ved hjælp af to gode lokale guider - The runde af Rahes på mund og Road og Vandreture kort over vestlige Ikaria.Begge er tilgængelige på øen boghandlere.

 


Bedst rådighed Ikaria færge billet prisgaranti

Bedste Ikaria færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Nel Ferry Lines, ANEK eller Hellenic Seaways passager og bil-færger billetprisen til og fra Ikaria.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte Ikaria færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Ikaria færge billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.For at booke Ikaria færgen bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Ikaria Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Ikaria færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Ikaria til vores laveste tilgængelige billetprisen.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder til Ikaria og over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her