Igoumenitsa færger

Igoumenitsa passagerskibe og færger

Igoumenitsa passager og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra Igoumenitsa til Ancona, Bari, Brindisi, Corfu, Patras, Venedig og Zakynthos.

Sammenlign alle tilgængelige Igoumenitsa færge billetpriser i realtid og bog billigst tilgængelige Igoumenitsa bilen og passager færgen sejler til og fra Igoumenitsa, Ancona, Bari, Brindisi, Corfu, Patras, Venedig og Zakynthos med ANEK Superfast, Minoan Lines, Superfast, Agoudimos linjer, affære linjer eller europæiske Sealines billetter færger online med onlinemeddelelser bekræftelse.

Sammenlign bog og betale mindre for Igoumenitsa færge billetter på www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Igoumenitsa færge
Billet priser & reservationer


Bog Igoumenitsa færge billetter
med ANEK Superfast, Minoan Lines, Superfast, Agoudimos linjer, affære linjer eller europæiske Sealines for færger sejler fra Igoumenitsa til Ancona, Bari, Brindisi, Corfu, Patras, Venedig og Zakynthos online på forhånd at nyde den billigste tilgængelige færge billet pris.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Igoumenitsa passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Igoumenitsa færge billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

 

Mere om Igoumenitsa

Igoumenitsa  er en by i nord-vestlige Grækenland.Det er hovedstaden i præfekturet Thesprotia.

Igoumenitsa  er 480 km fra Athen og 460 km fra Thessaloniki. Igoumenitsa er Port Korfu som serverer færge ruter til øerne i Korfu og Paxoi (inkluderer Paxos og Antipaxos), med Italien (Bari, Brindisi, Venedig, Ancona, Triest) og Patras.

Byen Igoumenitsa er hjem til talrige banker, hoteller, kontorer de ændre og butikker, som er alle inden for gåafstand af havnen.Porten er hjem til offentlige telefoner, rene og komfortable venter områder, salgsautomater og toiletter.

Igoumenitsa havn håndterer flere færgeselskaber, sejler til adskillige græske og italienske destinationer og hele ugen.Disse omfatter: Ventouris Ferries, SuperFast Ferries, ANEK Lines, Minoan Lines, færger, Agoudimos, Fragline færger og Maritime måde Ferries (almindeligvis benævnt MyWay). De fleste færgerne har stopper forud for at nå deres egentlige bestemmelsessted.

Igoumenitsa Ferry Port

Den vigtigste helligdag resorts og strande er: Barbati, Agni, Arilas, Avlaki, Barbati, Benitsas, Dasia, Ermones, Saint Georgios (nord og syd), Glyfada, Agios Gordios, Gouvia, Ipsos, Kalami, Kaminaki Kassiopi, Kavos, Kerrasia, Kontokali, Messonghi Agios Nikolas, Nissaki, Paleokastritsa, Pelekas, Roda, Sidari, Agios (Saint) Stephanos (NE) Agios (Saint) Stephanos (NW).

Kalami
Kalami bay er fastsat nestling nedenfor North East Korfu bakkerne og berømt for Durrel 'Hvide hus' og smuk strand.Kalami er en populær destination for par og også passer til en familieferie; familier med yngre børn og teenagere vil finde denne udvej en ideel ferie fra trængsel og travlhed i de travle byer på øen og endnu typisk græske.

Kassiopi
Kassiopi er en livlig udvej i Corfu North East hjørne.En charmerende lille fiskerby, med en traditionel port.Turisme har naturligvis haft sin indflydelse, men du kan stadig finde lokale fiskere bringe hjem morgen fangsten ved havnen.Kassiopi Korfu 
Roda Korfu Roda er en Corfufishing landsby og en lille familie beach resort, benyttes det hovedsagelig af de britiske rejsearrangører.Der er en super sandstrand.Den oprindelige by har udviklet, men du vil stadig finde locals fortsætter deres hverdag.Roda Korfu 
Sidari Korfu Sidari er ideelt til familier på udkig efter en pakke ferie.Udvej er meget større end Roda.Der er flere strande og mange livlig aktiviteter.

Roda
Saint Stephanos Corfu Agios Stephanos er en lille fiskerby, placeret på den North East coast Korfu.(Snarere forvirrende, da der er en anden Agios Stephanos placeret på vestkysten nord) Denne lille fiskerleje er nu blevet en meget populær «op marked» udvej med mange smarte villaer til leje.

Arilas
Resort af Arillas er rolige og hovedsagelig til familier og par.Heldigvis.der er ikke meget omkring Arillas bortset fra stranden og svømning! 

Paleokastritsa
Paleokastritsa er indstillet omkring tre vigtigste pladser.Det er berømt for at være Corfus mest skattede beauty spot, og bliver optaget med dag Campaign i hele sæsonen.Luksus sejlbåde sejl i at beundre de smukke grønne bakker omkring Paleokastritsa tilbage dråbe.

Glyfada
Hvis du leder for en fantastisk sandstrand - sandsynligvis den fineste øen har at tilbyde - derefter Glyfada bør være på din liste.Der findes adskillige barer og taverner omkring Glyfada beach såvel som de sædvanlige hoteller og nogle få lejligheder.

Nissaki
Nissaki betyder lille ø og hundreder af år siden, at det var.Oven på øen, står nu et Taverna.I år fortid, lokalbefolkningen arbejdede på denne ø, købte shaping sten og lokale klipper dem med båd.The stones blev anvendt til bygningen.Efter mange år, Stentyper falder i havet dannet en rampe og til sidst sluttede sig til landet.Nu er der en smal vej, der nu kører mellem gamle øen hvor Taverna står og fastlandet.Nissaki har en lille strand og er meget smuk.Stranden er en lille hestesko figur med fint småsten, tilbyder fremragende svømning, selv om det kan blive en smule overfyldt når endagsturisme bådene ankommer til frokost.

Kaminaki
Kaminaki er en af Corfus bedste holdes hemmeligheder.En lille overtrædelse-fronted landsby, gemt væk blandt olivenlundene.Bugten er en smuk godt holdes hemmelighed med mousserende hvid småsten og vand en turkis forsigtigt lappemaskiner mod stranden.Det er næsten en drøm og sandsynligvis den, som mange af os har, når vi billedet til et lille græske feriemål.Én Taverna sidder lige på stranden, mens en anden sidder op high on the rocks med udsigt over bugten.Atmosfæren er venligt - ikke ulige til andre mindre kystnære resorts i området.De lokale leje bådejere chatte til dig som du slentre langs kanten, farvande.Bugten er forblevet uberørte af turisme.

 


Bedst rådighed Igoumenitsa færge billet prisgaranti

Bedste Igoumenitsa færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige ANEK Superfast, Minoan Lines, Superfast, Agoudimos linjer, affære linjer eller europæiske Sealines passager og bil-færger billetprisen til og fra Igoumenitsa.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte Igoumenitsa færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Igoumenitsa færge billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.For at booke Igoumenitsa færgen bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Igoumenitsa Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Igoumenitsa færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Igoumenitsa til vores laveste tilgængelige billetprisen.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder Igoumenitsa og over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her