Ibiza færger

Ibiza passagerskibe og færger

Ibiza passager og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra Ibiza Barcellona, Denia, Formentera, Palma Mallorca, Palma og Valencia.

Sammenlign alle tilgængelige Ibiza færge billetpriser i realtid og bog billigst tilgængelige Ibiza bilen og passager færgen billetter sejler til og fra Ibiza, Barcellona, Denia, Formentera, Palma Mallorca, Palma og Valencia med Acciona færger eller Balearia færgen Line færger online med onlinemeddelelser bekræftelse.

Sammenlign bog og betale mindre til Ibiza færge billetter ved www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Ibiza færge
Billet priser & reservationer


Bog Ibiza færge billetter
med Acciona færger eller Balearia færgen Line færger, der sejler fra Ibiza Barcellona, Denia, Formentera, Palma Mallorca, Palma og Valencia online på forhånd at nyde den billigste tilgængelige færge billet pris.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Ibiza passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Ibiza færge billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

 

Mere om Ibiza

Den Middelhavsområdet øen Ibiza (Eivissa til locals) ligger halvvejs mellem kysten af spanske fastland og den større øen Mallorca, ca. 100 kilometer fra hver.

Ibiza  og dens mindre nabo, Formentera, omtales som Pitiuses og Pitiuses, samt Mallorca og Menorca, formular en gruppe af øer kollektivt kendt som Balearerne.

Ibiza tilhører Spanien, selvom man ikke ville tænke så fra spredning af hovedsagelig britiske og tyske turister, som synke på øen i sommermånederne.Faktisk, at Ibicencos har tendens til at tænke på Ibiza som et land i sin egen ret; det spanske fastland er endda sjov omtales som "halvøen". 

Ibiza vigtigste sprog er catalansk, en form for spansk, der adskiller sig lidt fra den bedre kendt castiliansk.Vejskilte og menuer bruge begge former for spanske, men der er en konkret præference for den lokale catalansk - dermed «Eivissa» og ikke «Ibiza» eller 'bon dia' snarere end ' buenas dias'.

Ibiza færger

Det antages ofte, at Ibiza ikke er noget hvis ikke forudsigelig: dens populære image er af en fyldt med klubber og overfyldte strande, mangler i kultur eller tranquillity ø.Dette billede er meget langt fra sandheden, og det tager kun ét besøg til hvid Isle at indse, at det har så meget mere at tilbyde end alléen drikkevarer og loose moralled clubbers.

Byerne, selv - hvoraf de vigtigste er Ibiza Town (Eivissa), San Antonio og Santa Eularia - er, hvor størstedelen af natklubber og hoteller er baseret.Ibiza by er navnlig dog en væsentlig nøgle til meget af øens lang og fascinerende historie.Dalt Vila - Ibiza Old Town - blev bygget som en defensiv befæstning mellem de ottende og fjortende århundreder, selv om webstedet for byen har været strategisk vigtig at angriberne hvem har erobret Ibiza over de forgangne par årtusinder.Dalt Vila er i dag, en af øens smukkeste og mest kulturelle artefakter, gjort meget mere imponerende af det faktum, at det er beboet hovedsagelig af spanske familier.Brostensbelagte gader og vikling baner er en far cry faktisk fra pakkede gaderne i San Antonio West End.

Når det kommer til strande, brillerer Ibiza.Om du leder efter en part strand blandt smukke mennesker - Salines og Platja d'en Bossa- eller en familie strand med stor sand - Cala Llonga og Cala Tarida- eller et aflukket spot - Cala Conta og hemmelige stranden kendt som Atlantis - har Ibiza det alle på tilbud.De fleste af strandene er sandede, og mange er flankeret af bedøvelse klipper på begge sider.Især på nordkysten er der nogle udfordrende kystnære ture skal gøres.

Øens bedst kendte funktion er naturligvis sit natteliv, og selvom dyrt, det bestemt skuffe ikke.Fra fly-hangar-stil klubber som privilegium at mere intime og trendy (Pacha) og det regulært fabelagtig (mellemrum) er der noget for alle.Klubber bort, der er talrige caféer, barer og restauranter hele øen, og en nat, behøver ikke at være ekstravagant eller dyre.

Ud over at blive berømt for sit hedonistiske natteliv, har Ibiza en rig åndelige arv fra sin Hippie Ibiza besøgende i 1950- og 1960s.Som resultat heraf er Ibiza berygtet for sine trance parter og chillout solnedgange, dens tilbagelænet holdning og hippie markeder - de mest populære befinder sig på Es Cana.

Ibizas tvivlsomme ry er en formeret af mennesker, som aldrig har været dér; det tager kun ét besøg til at indse, at øen er uden tvivl en af de mest varierede, spændende og uforglemmelige oplevelser af Middelhavet.

Ibiza færger

Som en lille Middelhavsø er færger og bådene integrerende til Ibizas interne og internationale transportruter.Om ankommer på øen eller søger en roman måde at komme fra én beach til en anden, færger kan være den mest behagelige - hvis ikke den mest effektive - måde at rejse.

Færger fra fastlandet Spanien 
Det er muligt at nå til Ibiza med færge fra fastlandet Spanien østkyst, større havn byerne selv om det er værd at huske på at færgefart har tendens til at være mere hyppige i sommermånederne.Nærmeste fastlandet havn byen er Denia, som tilbyder to sporkrydsninger pr. dag ved hydrofoilbåd (to og en kvart timer til Ibiza Town) og to sporkrydsninger pr. dag med færge (fire og en halv time til San Antonio). Der er i gennemsnit fire færge sporkrydsninger pr. uge, varig omkring ni timer, fra Barcelona og fra Valencia er der én hydrofoilbåd passerer hver dag, varig tre og en fjerdedel timer.Fra Alicante er en daglig hydrofoilbåd tjeneste til San Antonio, varighed ca. tre timer.

Færger fra Mallorca 
Forskellige virksomheder tilbyde regelmæssige færge og hydrofoilbåd sporkrydsninger mellem Mallorca (Palma) og Ibiza.Hydrofoilbåd passage varer omkring to og en halv time, mens færgen tager lidt over fem timer.

Ibiza til Formentera 
Denne hurtige tjeneste kører hele året, selvom timer er udvidet i højsæsonen (fra tidligt i formiddag indtil 10 pm). Der er næsten 30 sporkrydsninger hver dag i sommeren, og omkring en hver time mellem 7 am og 7 pm uden for sæsonen.Færger ankommer på den Formentera havn i La Savina, hvor det er muligt at leje biler og cykler og tilbagesendelse passage pr. person omkostninger omtrent den samme som en rimelig restaurant måltid.

Omkring Ibiza 
Bådene shuttle regelmæssigt mellem tre store havn byerne Ibiza - Ibiza Town, San Antonio og Santa Eularia- og de omgivende strande.Disse korte ture er værd at prøve, og generelt koster ikke mere end prisen på en øl.Området afgang Ibizas havn er på Passeig Maritim, og i San Antonio er det på Passeig de ses skrifttyper.Mellem midnat og 3 am er der endda en båd tjeneste mellem Ibiza byens Passeig Maritim og natklubben El Divino, beliggende lige på tværs af havnen.

Med alle færge ture til og omkring Ibiza og Formentera, med undtagelse af tjenesten El Divino båd er det tilrådeligt at reservere på forhånd, hvor det er muligt.Husk at tage solen fløde med dig til alle dagtimerne båd ture, da der ikke er ofte ingen flugt fra solen om bord.

 


Bedst rådighed Ibiza færge billet prisgaranti

Bedste Ibiza færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Acciona færger eller Balearia færgen linje passager og bil-færger billetprisen til og fra Ibiza.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte Ibiza færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Ibiza færge billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.For at booke Ibiza færgen bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Ibiza Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Ibiza færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Ibiza til vores laveste tilgængelige billetprisen.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder til Ibiza og over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her