Hydra færger

Hydra passagerskibe og færger

Hydra passager og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra Hydra Kambos, Piræus, Poros, Porto Heli og Spetses.

Sammenlign alle tilgængelige Hydra færge billetpriser i realtid og bog billigst tilgængelige Hydra bilen og passager færgen sejler til og fra Hydra, Kambos, Piræus, Poros, Porto Heli og Spetses med Hellenic Seaways billetter færger online med onlinemeddelelser bekræftelse.

Sammenlign bog og betale mindre til Hydra færge billetter ved www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Hydra færge
Billet priser & reservationer


Bog Hydra færge billetter
med Hellenic Seaways færger, der sejler fra Hydra Kambos, Piræus, Poros, Porto Heli og Spetses online på forhånd at nyde den billigste tilgængelige færge billet pris.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Hydra passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Hydra færge billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

 

Mere om Hydra

Hydra i den Saroniske Bugt er en af de nærmeste øer til Athen og er måske det smukkeste harbor på de græske øer.

Det var hjem til Leonard Cohen og dens waterfront cafeer har vært berømtheder fra hele verden, herunder Henry Miller, der sang sin roser i Collossus Marousi.

Berømt for dens natteliv, fine restauranter, B & B stil hoteller, ferieboliger, butikker og traditionel arkitektur, Hydra er en favorit weekenden destination for athenerne, fordi det tager lidt over en time at komme dertil fra Pireaus.

Hydra er en lang, tynd øen karakteriseret ved rocky bjergskråninger og kraterbunden er næsten ubeboede bortset fra den ulige Bondegård og et par remote klostre.Smukke århundrede mansion huse er en påmindelse om at Hydra engang var hjem for rige købmænd og skibsbyggere.

Hydra Ferry Port

HYDRA TOWN består af en Halvmåne-formet harbour, fringed ved Taverner, cafeer, boutique butikker og mini-markeder.Havnen er ofte pakket med snesevis af yachter og andre sejle håndværk i sommeren og taverner og cafeer omkring det er pakket med mennesker.

Stejle sten gader, som fører op og ud fra området Hydra by harbour er foret med Stouts grå huse, nogle imponerende palæer og de fleste af dem er dækket med røde fliselagte tagene.

Sådanne imponerende palæer kan ikke ses i sådanne overflod på andre græske ø.Hydra by en gang var befolket af velhavende købmænd og skibsbyggere og de byggede selv nogle luksuriøse hjem i 1700- og 1800-tallet.

De fleste hjem er høje og smalle, en konsekvens af bygges på stejlt stigende jord, og mange er blevet gendannet ved rige athenerne, der har valgt lyse farver på skodder, døre og nogle mure.

Det mest befolkede Hydra by område er Kiafa hvilke højt over porten websteder og er den ældste boligområde tilbyder god visninger over bugten.Bueformede broer krydse nogle stejle gader for at forbinde husene.Stone bygget vindmøller på topmødet i komplet scene sammen med nogle bemærkelsesværdige kirker i Hydra by selv.

Church of antagelsen om jomfru skiller sig ud.Det sidder i centrum af Hydra Town, med dens storslåede tre-etagers Klokketårnet af marmor fra Tinos.Det blev grundlagt i 1643 som et kloster, men kun kirken er forladt.

Nogle gamle Munk celler Parlamentet kommunale kontorer og en lille kirkelige museum.Kountouriotis museum bag kirken er også et besøg værd.Til huse i en tidligere mansion house har det mange udstillingsgenstande fra 1800-tallet og eksempler på Hydra's maritime arv.Er det byzantinske Museum, som har en god samling af religiøse objekter gennem archway under waterfront clock tower.

Hydra færger

Der er regelmæssige daglige færger fra Piræus og Nafplion, på den nærliggende Peloponnes kyst.De fleste besøgende flyve til Athen og fange # E96 Express bus til Piræus.

Piræus efterlade hydrofoils med regelmæssige mellemrum fra 8 am.Der er også færger til Poros og Spetses.

Vand taxier linie anløbsbro i de vigtigste havn og de fleste ejere har mobiltelefoner, så de kan kontaktes enhver tid.Der er ingen officielle tarif men ejere har aftalt fastsatte priser, og der er en central telefon 0298 53690 besvaret af den første båd ejer tilgængelige.

De fleste vand busser kan tage op til 10 personer, og du kan reducere omkostningerne ved teaming med naboer at tage en båd på samme tid.

Caiques også gå til forskellige strande rundt om øen.Bestyrelser på modtageanlæg annoncer priser og tidspunkter for afsejling.Problemet er, at du undertiden skal vente i lang tid indtil båden er fuld nok til kaptajn at tænke det værd at sejle.Caiques også gå til offshore Holme Dokos, Kivotos og Petasi samt til aflukket restauranter i aften.

 


Bedst rådighed Hydra færge billet prisgaranti

Bedste Hydra færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Hellenic Seaways passager og bil-færger billetprisen til og fra Hydra.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte Hydra færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Hydra færge billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.For at booke Hydra færgen bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Hydra Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Hydra færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Hydra til vores laveste tilgængelige billetprisen.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder til Hydra og over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her