Hvar færger

Hvar passagerskibe og færger

Hvar passager og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra Hvar til Ancona.

Sammenlign alle tilgængelige Hvar færge billetpriser i realtid og bog billigst tilgængelige Hvar bilen og passager færgen sejler til og fra Hvar, Ancona med blå linje færgen færger online instant bekræftelse med billetter.

Sammenlign bog og betale mindre for Hvar færge billetter på www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Hvar færge
Billet priser & reservationer


Bog Hvar færge billetter
færge billet pris med blå linje færgen sejler fra Hvar til Ancona online-færger på forhånd at nyde den billigst tilgængelige.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Hvar passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Hvar færge billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

 

Mere om Hvar

Øen Hvar er Dronningen af de kroatiske dalmatiske øer.Det har været berømte siden antik på grund af sin vigtige strategiske og nautiske holdning, rige i de forskellige historiske perioder, kultur og naturlige monumenter og litteratur.

Hvars naturlige skønhed har været anerkendt af mange, derindgiverden medlem hyppige top-ti programoversigter som en de mest attraktive øer til at besøge hele verden.

Øen er kendt under navnet på Pharos på græsk og Lesina på italiensk.Introduktion til Hvar er let: enten fra Split på den kroatiske kyst eller i sommeren, fra Ancona på italienske kyst.

Øen Hvar er kendt som den mest solrige del af Kroatien, hvilket gør det et populært feriemål, ikke kun i sommersæsonen, men også foråret og efteråret.

Hvar Ferry Port

Der er to linjer, der færge der forbinde øen med fastlandet: Split - Stari Grad og Drvenik - Sucuraj.I løbet af sommeren sæson Hvar island er en kort station på færgen linjer mellem Ancona og Split og Pescara - Split.Der er også en speedbåd linje, der forbinder Split direkte til Hvar byen under hele året.Det anbefales for de rejsende, der kommer til øen fra den sydlige dele (Riviera Makarska, Peljesac, Neum eller Dubrovnik) eller planen at tilbringe deres ferie på den sydøstlige kyst Hvar, for at tage færge på fastlandet havn af Drvenik at nå Hvar Sucuraj havn (45 min. tur), der løber i sommermånederne en halv snes gange om dagen.

Hvar, en antikke by med en rig historie på øen i den kroatiske Adriaterhavet med det samme navn.Hvar er stolt over, at det har de mest solrige timer af alle øer i Adriaterhavet.Mange mennesker sige af byen Hvar, at det er en by fra et eventyr, fordi dens arhitecture, vidunderlige art og dens milde klima.Everbody kan finde i Hvar alle hvad giver fred til sjæl og afslapning til han organ.

Fra havet får vi synet af en waterfront promenade stribe omgivet med en række palm træer og syv århundreder gamle mure, overtopped ved fæstninger beskytte Hvar, udvide nedad til byen og til den venetianske loggia.

Kommer fra den centrale del af øen eller bruger vejen fra færge havnen vi ankommer den storslåede piazza, en firkant generelt betragtet som den smukkeste af art i Dalmatien, domineret af St.Stephen's Cathedral og grænser ved paladser af Groda og de overlappende sten-bygget huse i Burag.

Men uanset hvorfra punkt denne by er nærmede sig, Hvar præsenterer straks sig selv som et monument.Århundreder har formalet dens sten, epoker, først og fremmest renæssance, har formet dets udseende.Mindesmærker i monumenter, monumenter på monumenter.Hvar er en juvel skjult af tid.

Vi rådgivning dig til at besøge fæstningen Fortica (Spanjola), katedralen i Hvar, den teater af Hvar (etableret i 1612) med arsenalet og det franciskaner kloster.

Natteliv i Hvar er hvad der tiltrækker de utallige unge mennesker fra rundt i verden.En typisk partianer dag i Hvar indebærer at komme nær middag, have en frisk fisk med indenlandske grøntsager og jomfruolie, derefter et sted i udflugt båd til en af Pakleni øen drevpladser, enyojing perfekte havet og smukke mennesker omkring.

Hængende i caffes i eftermiddag og spørger omkring gamle sten gader, besøger arhitectural attraktioner er kun en varm til cocktail aften i Carpe Diem, og/eller disco nat i Fortica indtil morgenen.

En særlig glæde for turist tilbuddet om Hvar er opholdet i uberørt pladser i den i nærheden af den by, hvor du kan nå med bil på cykel eller på en behagelig gåtur gennem Middelhavet landskaber.Det er muligt at swimm i disse pladser, og i næsten alle er der en restaurant eller et passende sted for forfriskning.Hvis vi føje til disse naturlige skønheder den fremragende privat indkvartering med Middelhavsområdet venskabelighed og venlighed Hærskarers bliver Hvar en ideel feriemål for par og familier.

Hvar viser med stolthed det ældste kommunale teater i Europa.Hvar har opbygget gennem tiden ved bemærkelsesværdige indenlandske og udenlandske arkitekter.Hvar har været fejret i vers.Hvar har været malet af malerne.Men Hvar by selve er den bedste Oplæser af sin egen historie.Det er nok til at komme og se for sig selv.På den måde skal vi rører stykke af forklaringen.

 


Bedst rådighed Hvar færge billet prisgaranti

Bedste Hvar færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige blå linje færgen passager og bil-færger billetprisen til og fra Hvar.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte Hvar færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Hvar færge billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.For at booke Hvar færgen bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Hvar Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Hvar færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Hvar til vores laveste tilgængelige billetprisen.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder Hvar og over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her