HOU færger

HOU passagerskibe og færger

HOU passager og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra Hou Saelvig, Kalundborg og Kølby Kas.

Sammenlign alle tilgængelige Hou færge billetpriser i realtid og bog billigst tilgængelige Hou bilen og passager færgen billetter sejler til og fra Hou, Saelvig, Kalundborg og Kølby Kas med Samsotrafikken færge linje færger online med onlinemeddelelser bekræftelse.

Sammenlign bog og betale mindre for Hou færge billetter på www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

HOU færge
Billet priser & reservationer


Bog Hou færge billetter
med Samsotrafikken færge linje for færger sejler fra Hou Saelvig, Kalundborg og Kølby Kas online på forhånd at nyde den billigste tilgængelige færge billet pris.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Hou passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Hou færge billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

 

Mere om Hou

Ruten færge fra Hou til Samsø er en af to færge forbindelser til Samsø. Andre færge ruten til Samsø forbinder Kalundborg og Kølby Kaas.Kalundborg er placeret på vestkysten af Zealand og Kølby Kaas sidder på den sydlige kyst Samsø.

Ruten færge fra Hou til Sælvig drives af færgen MF Kanhave.Færgen blev bygget i 2009, og har skåret ned passage tiden mellem Jylland og Samsø med 15 minutter til en time skarpe.Der er op til syv daglige Afgivelser fra Hou til Samsø – de fleste i løbet af sommeren og færre i vintertid.

Selvom at kan færgen bære op til 86 biler, reservationer anbefales når rejser til Samsø i løbet af sommeren.I juli og August en mindre passager-færge også sejler mellem Hou og Kølby Kaas.Dog befordrer denne færge kun passagerer og cykler men ingen køretøjer.Passage tiden på ruten Hou-Kølby Kaas i løbet af sommeren er 1 time og 10 minutter.

HOU færge
Samsø er en meget populær ø for turister under sommertiden, takket være dens mange billede firkantede små byer og det smukke landskab.Samsø er blandt andet kendt for sin strawberry fields og nye kartofler – og den kendsgerning, at øen får 100% af sin elektricitet fra vindkraft, takket være en offshore wind farm syd for Samsø med 10 store vindmøller.

 


Bedst rådighed Hou færge billet prisgaranti

Bedste Hou færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Samsotrafikken færge-linje passager og bil-færger billetprisen til og fra Hou.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte Hou færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Hou færge billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.For at booke Hou færgen bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Hou Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Hou færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Hou til vores laveste tilgængelige billetprisen.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder Hou og over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her