Holyhead færger

Holyhead passagerskibe og færger

Holyhead passager og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra Holyhead til Dublin og Dun Laoghaire.

Sammenlign alle tilgængelige Holyhead færge billetpriser i realtid og bestille de billigst tilgængelige Holyhead bil og passager-færge billetter sejler til og fra Holyhead, Dublin og Dun Laoghaire med Irish Ferries eller Stena færgen Line færger online med onlinemeddelelser bekræftelse.

Sammenlign bog og betale mindre for Holyhead færge billetter på www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Holyhead færge
Billet priser & reservationer


Bog Holyhead færge billetter
færge billet pris med Irish Ferries eller Stena færgen Line færger, der sejler fra Holyhead til Dublin og Dun Laoghaire online på forhånd at nyde den billigst tilgængelige.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Holyhead passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Holyhead færge billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

 

Mere om Holyhead

Holyhead er måske bedst kendt for sin travle færge havn og fragt harbour.

Stena Line Europas største færgeselskab, opererer fra porten.Irske færger også operere fra Holyhead.Færger sejl til Dublin og Dún Laoghaire i Irland og dette danner linket vigtigste for overfladetransport fra centrale og nordlige England og Wales til Irland.

Der er arkæologiske beviser at folk har sejlede mellem Holyhead og Irland i 4000 år.Bogfør vejen bygget af Thomas Telford fra London styrket Holyheads stilling som porten, fra hvor royal mail blev sendt til og fra Dublin.

Byens centrum er bygget op omkring St.Cybis kirke, som er bygget inde i en af Europas eneste bjergomgivne slette tre romerske forter (den fjerde væg bliver havet, som bruges til at komme til fortet). 

Holyhead Ferry Terminal

Port Holyhead er placeret på Isle Anglesey, North Wales.Det ligger i en beskyttet position forfalder øst for Holyhead Mountain, afskærmet fra det irske hav af det historiske mole, som er 1.5 sømil i længden.HOLYHEAD er en 24-timers, dybt vand, lock–free port, centralt beliggende på den irske hav kyst inden for nem rækkevidde af flere store bysamfund, begge i UK & Irland.

Byens centrum tilbyder en række gode steder at spise, et teater og en biograf.Der er en række steder for besøgende at bo og Holyhead bruges ofte som et overnatningsgebyr stop på vej til eller fra, turiststederne i Irland eller som et Center for turcykler øen Anglesey selv.

Omkring Holyhead er der fremragende fiskeri, Golf og naturligvis sejler faciliteter.Koble dette med vidunderlige landskaber, ture og strande og du kan let lose yourself og slappe af i et par dage.

Fra Anglesey færger til Dublin med superfast færgen kun tager 99 minutter at fuldføre enkelt rejsen.En dages tur til at prøve den vidunderlige Dublin er let opnåelige og er langt billigere, som du mener.

Historie buffs vil være velbehag databaseudtryk Anglesey har et antal af både historiske og forhistoriske websteder Luk-ved, herunder nedgravning kamre på Barcloddiad års Gawres og en kirke i havet ved Bristol Cwyfan!Llys Rhosyr, webstedet af en af de mest kraftfulde og karismatiske walisisk middelalderlige fyrster er blevet opdaget nær landsbyen Newborough i South Western hjørne af øen.

Det maritime museum i Holyhead er et besøg værd, hvor du kan lære mere om de 100 eller så skibsvrag, som har fundet sted i nærheden. Hvis du er følelse pasform eller vil walk of frokost 'spadseretur' ned til syd stak fyr.Det er et besøg værd, men være rede.

 


Bedst rådighed Holyhead færge billet prisgaranti

Bedste Holyhead færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Irish Ferries eller Stena færgen Line passager og bil-færger billetprisen til og fra Holyhead.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte Holyhead færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Holyhead færge billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.For at booke Holyhead færgen bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Holyhead Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Holyhead færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Holyhead til vores laveste tilgængelige billetprisen.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder til Holyhead og over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her